Capitolul 14

7.2K 403 78
                                    




Angel




Nu îmi plăcea cum se juca cu mine în acest moment, chiar deloc.
Pe lângă faptul că a intrat peste mine în baie și m-a ațâțat până am ajuns să îl rog să mă ducă la un nou orgasm, nu am simțit senzația aia de prea multe ori, două la număr mai exact, și când îl voiam și pe al treilea, el m-a lăsat cu ochii în soare rânjind ca un nemernic ce era.
Acum eram legată la ochi, de fapt, peste clapeta de la cască era pusă o eșarfă prin care nu puteam să văd nimic.
În schimb puteam să aud foarte bine, și eram într-un loc foarte aglomerat, unde țipetele de copii se auzeau din plin.

- Pot să vad?

Practic zburam în sus, puteam simții mirosul de pop corn și vată pe băț, asta mă ducea cu gândul la un singur loc.
A râs în spatele meu, râsul acela pe care îl auzi foarte rar, și dacă îl auzi ești un om norocos.


- Doar dacă nu mai ești morocănoasă și nervoasă că nu te-am lăsat să ai orgasm.


Am pufnit punându-mi mâinile în sân. Nici lui nu i-ar fi convenit, cred că mă ofesează mai mult faptul că s-a jucat așa cu mine.
Buzele lui s-au lipit lângă colțul gurii mele, într-un mod dulce și inocent.


- Oh mai taci! Acum vreau să văd unde m-ai adus.

Într-un final a cedat și mi-a făcut imaginea clară. O veselie spontană a înflorit în mine. Încă de mic copil am vrut să vin la un carnaval tip american și să gust din toate dulciurile posibile inclusiv din vata pe băț sau un suc congelat.
Însă nu s-a întâmplat niciodată și am pierdut multe ore din copilăria mea gândindu-mă cum este să fi aici și ce gust au dulciurile acestea. Fiind în grija bunicii nu am avut banii necesari să vin la un carnaval și deja aflasem că eram bolnavă astfel fiind sechestrată de la multe activități pe care le fac majoritatea copiilor. Și înainte să aflu că eram bolnavă, mă aflam în grija mamei, dar ea deși avea banii necesari, nu m-ar fi dus niciodată.
Văzând copiii cum fugeau dintr-o parte în alta cu părinții de mână sau adolescenți de vârstă noastră veniți în căutarea distracției, realitatea m-a trezit, bucurându-mă că ăsta nu este doar un vis.

Câteva lacrimi de fericire mi s-au scurs pe obrajii roșii.
Nu puteam exprima ce simt în momentul ăsta, eram mai mult decât fericită și emoționată că mă aflu aici și cu persoana potrivită.

- Asta înseamă că îți place? m-a tras la pieptul lui uitându-ne amândoi spre intrarea în carnaval.


- Foarte mult, mereu mi-am dorit să vin aici.



M-am uitat în ochii lui și sperăm să găsească în ai mei mulțumirea pentru ceea ce a făcut. Nu aveam multe momente memorabile de genul ăsta, mereu am fost acasă cu bunica și Lee, sau la spital, acum însă sunt în cel mai frumos loc.
L-am sărutat nepricepută, dar am încercat și eu. Sărutul a fost preluat de el, ținut tot în ritmul asta lent și pasional.

- Haide să ne distrăm!

Timpul petrecut la carnaval a fost superb și extraordinar, cea mai frumoasă zi din viața mea, până acum. L-am târât pe Daemon după mine la fiecare tarabă cu jocuri și ne-am jucat împreună, el chiar mi-a câștigat și un unicorn colorat. Nu am mâncat nimic, nu aveam voie să mănânc nesănătos, așa că pofta mea nu era de îndeplinit. Totuși m-am dat pe multe carusele, unele imense și altele de copii.
Sunt în extaz, nimic nu se compară cu ziua de azi și nimeni nu o să poată să o strice.





Ultima suflare Where stories live. Discover now