Capitolul 2, volumul II

5.1K 271 131
                                    



Daemon

Mi-am frecat ochii cu dosul palmei, obosit și întors pe dos. Aseară adormisem repede, mai ales cu ceaiul făcut de Kaitlyn, dar nu a durat mult timp. Pe la trei dimineața zici că aveam scobitori în ochi. Nu am mai putut să adorm la loc și nici să o trezesc pe femeia de lângă mine nu am putut. Dormea mult prea adânc să o fac, plus că era posibil să îmi trântească una în freză dacă o trezeam doar ca să îmi țină companie. Am învățat în aceste luni că nu trebuie să o trezesc din somn până nu o face de bună voie, altfel iasă urât. Așa că singurul lucru pe care îl mai puteam face era să fumez și să îmi mai rezolv din actele de la muncă.

Bine am făcut, acum eram bine mersi în sala de sport, antrenând doi puști chiulangii. Amândoi erau încă în liceu, amintindu-mi de mine în perioada respectivă. Nu m-am pus să le țin o morală despre ce fac greșit și câcaturi de genu', fiindcă categoric nu sunt eu bunul samaritean. E perioada în care trebuie să te bucuri de viață, să faci pe prostul și să te distrezi.

— Profu', spune-i la ăsta că femeile sunt temporare, ai mai multă experiență.

Jacob a vorbit, încercând să se ferească de pumnii lui Max.

— Depinde ce găsești, am dat din umeri sprijinindu-mă de bările din spatele meu. La început e bine să te distrezi, multe fete caută același lucru.

Eu și relațiile nu mă pup prea bine. Mereu au existat fete care nu înțelegeau că eu îmi doresc doar sex și atât, chiar dacă le spuneam dinainte. Eram un nesimțit drogat fără nimic bun.

— Prostul e atras de tocilara liceului, Logan nu s-a mai putut feri de pumnul lui Max, ajungând să scheaune ca un câine.

Max era cu doi ani mai mare decât Logan, dar nu se vedea o diferență foarte mare între ei.
Lupta a continuat, dar parcă erau niște balerine într-un ring de box. Știu că în urmă cu câteva luni, o fată cu care mă întâlnisem de câteva ori, a dat câtorva fete vestea că nu am fost niciodată însurat. Iar în perioada aia, sala de box s-a umplut de fete.

Însurat sau nu, am iubit.

— Și eu am fost îndrăgostit de o tocilară, doar că am lăsat aparențele și vorbele să mă conducă.

Amândoi s-au oprit, căscând gura ca niște boi. Ce-i drept, oricine ar fi șocat. Băiatul cu tatuaje cucerește fata dulce ca o bombonică.

— Tu, îndrăgostit? de data asta a fost Max care întreabă.

— Singura femeie pe care am iubito, pe lângă mama. Greu de crezut, nu-i așa? am râs cu poftă când le-am văzut expresia de pe față, zici că i-a trăsnit fulgerul în moalele capului.

— Și unde este ea?

Logan și întrebările lui stupide! Dacă tot am intrat în chestionarul lor, măcar să îl duc mai departe, poate așa au și ei ceva de învățat din primejdia mea. Și parcă nu eram bunul samaritean...

— Nu a mers relația noastră, zâmbetul meu strâmb mi-a dat emoțiile de gol. Am început relația șantajând-o, apoi ea s-a îndrăgostit de mine, eu m-am apropiat din ce în ce mai mult de ea și într-un final am iubito înapoi, le-am spus o poveste pe scurt care suna mult mai bine decât realitate. Cred că o iubisem de la început, doar că nu am vrut să recunosc niciodată.

— Și atunci erai un nenorocit, dar nu îmi vine să cred că tu ai fost îndrăgostit de o fată cuminte.

Un bărbat care trecea pe lângă noi s-a uitat lung la mine crezând că o să reactionez urât la cuvintele lui Logan, dar nu era chiar așa. Dacă dețin acest loc și am bani, asta nu înseamnă că o să fiu un răutăcios zgârcit. Vorbeam deschis, mai ales că puștanii își știau limitele pe care le au cu mine. Plus că și eu îi înjuram, poate puțin prea des, sau chiar le trăgeam una peste cap până le zburau creierii.

Ultima suflare Where stories live. Discover now