Capitolul 20

8.2K 403 52
                                    









Angel







Aveam oarecum emoții. Urma să mă întâlnesc cu Van ca după să mergem la o petrecere cu tematică de Crăciun.
Zilele astea am mers cu ea și am luat costumații, ea avea o fustă și un top de Crăciuniță, iar eu o rochiță albă mulată pe corp și o cordeluță care să te ducă cu gândul la un înger. A fost ideea lui Van să mă fac îngeraș, cu pretextul că numele înseamnă asta și că arăt ca o sfântă.
Nu era tocmai genul meu, dar am zis să încerc și nu voiam să ies în evidență cu hainele mele simple printr-o mulțime de studenți cu haine scumpe.






Mi-am ondulat parul chiar dacă al meu era deja ondulat natural, mi-am dat cu puțin rimel și am încălțat singura pereche de tocuri albe și cu tocul mic de la Van. Avea o colecție uimitoare de haine.
Când m-am uitat în oglindă chiar nu mi se părea că mă uit la mine cea obișnuită și cumva gândul meu se dusese la Daemon. Îmi era teamă de reacția lui când o să mă vadă, mai ales așa. După noaptea petrecută împreună am crezut că o să fie totul bine, dar m-am înșelat. Cum s-a trezit a devenit acel Daemon nesuferit care vorbea cu mine de parcă eram o aventură trecătoare, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Eram obișnuită cu schimbarea lui, el în ambele variante era un arogant încăpățânat, pervers și nesuferit.
Ăsta era stilul lui, mereu era așa.





- O doamne, ești un înger foarte sexy!





A țipat țopăind Van, am ajuns să petrec destul de mult timp cu ea, măcar ea nu era genul de persoană care să își schimbe personalitatea așa cum o face Daemon. Am oftat, toate gândurile mele aveau legătură cu el.





- Mulțumesc, sunt de acord cu tine de data asta.





A țopăit tot drumul până la casa în care se ținea petrecerea, am mers pe jos fiindcă era exact lângă campus.
Înăuntru era ca la orice altă petrecere, multă lume și plin de oameni beți.
Majoritatea erau costumați de crăciun, iar alți au cam încurcat sărbătorile.
Am mers amândouă în căutarea grupului, a fost ceva mai dificil să îi găsim.
Când am ajuns erau aproape toți, lipsea Daemon.






- Angel, arăți bombă!





- Mulțumesc, dar momentan nu fac bum.





I-am spus râzând lui Seba.





- Nu faci acum, dar la ce cur ai, o palmă tot ți se lipește de el și face bum.




A spus Jacob și imediat restul băieților au aclamat înghiontindu-se.
Mi-am dat ochii peste cap mergând mai înspre fete.
Bruneta care l-a sărutat pe Daemon in fața mea se uită foarte urât la mine, nu pot spune că celelalte trei mă priveau mai frumos.





Mă întrebam unde este el, voiam să îl găsesc și să îl văd.
Și când vorbeam de el sau mai bine spus vorbeam cu mine însămi despre el, chiar atunci apare coborând scările la fel de relaxat, cu un pahar cu băutură în mână, tricou bej cu un scris negru, perfect mulat pe corpul lui masiv. Părul îi era dat pe spate, iar piercing-urile și tatuajele îi ieșeau mai în evidență, privirea lui albastră și seducătoare se plimba pe fiecare persoană din încăpere până a ajuns la mine, am tresărit amândoi la contactul invizibil dintre noi. S-a uitat la mine din cap până în picioare, iar cu cât cobora, privirea i se îngusta.
A venit cu pași apăsați spre noi, iar eu mă făceam tot mai mică pe lângă Van.





Ultima suflare Where stories live. Discover now