Capitolul 30

6.9K 391 103
                                    

Angel


Am prins cât de tare am putut lanțurile cătușelor de la fiecare mână înainte să se ațintească înapoi în interiorul meu cu o lovitură brutală a corpurilor noastre ude, spatele mi s-a arcuit, iar ochii mi s-au dat peste cap urmând un țipăt ascuțit. Nu puteam să îl ating, nici măcar să îmi înconjor picioarele în jurul lui căci și ele erau legate cu cătușe de stâlpii patului. Mușchii îi erau încordați și lucioși din cauza broboadelor de transpirație ce curgeau pe pielea lui tatuată, eram fericită că măcar puteam să îl văd, nu cred că ar fi fost la fel fără să mă uit la chipul lui de fiecare dată când se afundă în mine.

Minute mai târziu, sau ore, după al treilea orgasm într-o singură dimineață, am ajuns să fiu și dezlegată. Deși extenuat, nu s-a oprit să îmi sărute urmele roșii și adânci de pe glezne, apoi a dat cu o cremă de răni, avută pentru el atunci când vine acasă după o bătaie. Au urmat mâinile, se uita încruntat la răni și abia de mă atingea.

- Îmi pare rău că sunt așa adânci, a închis tubul cu cremă și l-a aruncat pe noptieră.

- Au meritat, i-am zâmbit roșie în obraji.

- Te-am rănit, a șoptit și s-a ridicat să tragă draperiile fiind din nou întuneric în cameră.

- Nu mă dor atât de tare, sunt foarte bine, am încercat să îl fac să înceteze, chiar nu dor.

- Pe interior vorbind, m-am încruntat uitându-mă la fundul lui apetisant. Ești strâmtă, știu că te doare atunci când întrec limita.

- Vrei să spui atunci când faci sex dur? m-am ridicat în coate să îl privesc mai bine.

- Nu am făcut niciodată sex dur cu tine, Angel! Mă refeream când facem sex ca acum, dar ăsta nu e sex dur, a spus rece și distant.

- Atunci, am început cu o voce amară, de ce nu facem sex dur? Crezi că nu pot rezista?

Nu îmi place în ce direcție merge discuția, dar voiam niște răspunsuri.

- Nu, nu ai rezista, și-a tras pe el boxerii fără să mă privească. Iar eu nu aș face niciodată sex dur cu tine, niciodată, să îți intre bine în cap, subiect închis.

- De ce? nu am putut să nu îl întreb, mă simțeam ofensată și voiam să știu mai multe despre acest "sex dur".

După fiecare partidă de sex, era într-adevăr un disconfort pe interior și asta fiindcă mărimea lui este prea mare peste mine, dar asta nu înseamnă că nu pot încerca acel tip de sex sau măcar să aflu câte ceva despre el. 

- Pentru că este dur, a țipat nervos, nu pot să te fut în felul ăla, să te văd plângând dezgustată de durere că te descompui în două, să te fut și tu să simți doar adrenalină și durere în timp ce eu te lovesc, m-am ridicat în picioare cu pătura în jurul meu. Nu este niciun fel de milă, asta vrei? Să mă vezi un dement obsedat de sex și durere?

Mi-am șters o lacrimă pe furiș, nu puteam să mai aud. Dacă asta înseamnă "sex dur" atunci nu vreau să fac.

- Ai făcut sex dur cu alte fete? m-am uitat în ochii lui albaștri.

- Da, a răspuns cu maxilarul încleștat.

- Ți-a plăcut, îți place în continuare, mai vrei? am strâns mai tare pătură în pumni.

Ultima suflare Where stories live. Discover now