Capitolul 38

7K 418 74
                                    


Angel

Mi-am pus pe mine o rochiță roz pal cu floricele albe, foarte drăguță și vaporoasă, îmi plac la nebunie genul ăsta de rochii, era exact pe stilul meu de copil mic, sper să îi placă și lui. Părul era pe spate în valuri și doar o porțiune prinsă în coadă, peste care am prins și o panglică, iar în picioare niște adidași simpli albi. Vremea de afară era perfectă pentru astfel de îmbrăcăminte, adoram primăvară mai ales aici. Casa era înconjurată numai de iarbă verde, copaci înfloriți, multe flori colorate,
salcii verzi, și alte tipuri de copaci uriași. Totul arăta ca într-un basm, iar în fiecare dimineață în care stăteam afară, nu mai voiam să plec de acolo. Păsările cântau de dimineața până seara, un lucru extraordinar.

În ultima lună petrecusem tot timpul împreună, ieșiri în oraș, la universitate sau afară în curte, acolo unde am pus un hamac dublu pentru noi doi, puteam sta acolo ore în șir fără să ne plictisim, priveam stelele și discutam despre familia lui, aflasem în sfârșit mai multe detalii. Săptămâna asta ce am fost mai despărțiți fiindcă el avea programul plin. Era frumos, relația noastră funcționa tot mai bine, asta dacă nu puneam la socoteală nopțile în care venea nervos de la muncă sau drogat de la vreo petrecere. După acea noapte, dureroasă și palpitantă, multe s-au schimbat. Devenise mai grijuliu, atent și iubitor, cerea tot mai des atenție și iubire din partea mea, și de fiecare dată ajungeam să ne împreunăm trupurile în cel mai dulce mod de până acum. Totul avansase, iar dacă mă întorc în trecut, la câteva luni distanță, nu aș fi crezut că vom ajunge aici.

Vânătăile au trecut mai greu, cum am spus, sunt o sensibilă, așa că a durat ceva să mă refac înapoi. Se simțea mereu vinovat pentru ce aveam eu pe corp, însă am încercat să îi elimin aceste gânduri, eu am vrut și nu regret nimic. În fiecare seară mă dădea cu cremă și era atât de bine, mă simțeam ca un copil răsfățat. În rest, am mai iesit și cu Ethan, cam o dată pe săptămână. Îmi este prieten și îmi place să îmi petrec timpul cu el, normal că gelosului meu iubit nu i-a convenit, dar nu a avut ce face. Cât mergea el la petreceri eu eram cu Ethan.

Mi-am pus pe umăr geanta cu ventilatorul mecanic, apoi am coborât jos. El era afară pe terasă, fumând, era doar doisprezece amiaza și el termina al doilea pachet de țigări, de obicei fuma maxim două pachete toată ziua. În preajma mea nu o făcea prea des căci nu aveam voie să inspir mirosul de tutun, dar știam cât consuma de obicei, doar la nervi și la stres fuma țigară după țigară. Stătea sprijinită de balustradă cu țigara între degete și pachetul gol lângă mâna lui. Era ca de obicei îmbrăcat în negru, dar de data asta fără geaca de piele fiind prea cald. I-am pus mâna pe spate.

- S-a întâmplat ceva?

M-a privit abătut.

- Nu, te așteptam, a zâmbit leneș.

Mi-am trecut degetele peste piercing-ul din sprânceană, îl schimbase, acum era de un negru mat.

- Arăți foarte bine, degetele mele au urcat spre părul lui rebel. Și deja ai fumat două pachete de țigări, am zâmbit rușinată.

Și-a ridicat sprâncenele surprins că îi atrag atenția cu așa ceva. Știam că ce ține de el nici eu nu mă pot băga, de exemplu țigările și drogurile, sunt unele subiecte în care nu am voie să intru. Dar până la urmă și eu îi ascund unele lucruri.

- Și o să îl fumez și pe al treilea dacă vreau, a răspuns iritat.

M-am dat un pas în spate, trebuie să o las mai moale cu întrebările astăzi. Nu știu de ce am deschis acel subiect, știam că o să se ajungă aici, iar eu urăsc când îmi vorbește iritat sau nervos.

Ultima suflare Where stories live. Discover now