Capitolul 19

7.6K 379 57
                                    








Daemon






Nu ar fi trebuit să se întâmple asta, relația falsă dintre noi nu ar fi trebuit să mă facă să fiu doar cu gândul la ea. Înnebuneam clar, fata asta m-a vrăjit cu totul, chiar dacă asta era cea mai mică intenție a ei. Recunosc că vreau să țin aproape de mine această guralivă mică, nu pot sta câteva minute fără să mă gândesc la ea. O rănesc, știu asta, nu o ascult niciodată și nici nu îmi dau interesul.





Am crezut că înnebunesc când am văzut-o vorbind cu acel papă lapte, nu suport să o văd în prezența altor băieți, mi se activează instinctele de mascul, îmi protejez teritoriul meu. Ea nu își dă seama de ce priviri primește de la băieți, nu le observă niciodată, dar eu da. Are un corp mic și divin, cu o fizionomie de înger. Este specială și al naibii de încăpățânată cu o gură apetisantă și câteodată enervantă.
Asta le place și prietenilor mei, se uită după ea categoric și încearcă de fiecare dată să o vrăjească, dar a mea domniță nu se lasă după vorbele lor epuizate.





Nu prea o las să vină cu mine la petreceri sau să stea în compania grupului. Voiam să o țin cât mai departe de acest anturaj, chiar și de mine în public. O răneam mereu prin vorbe și fapte, dar voiam să își de-a seama singură că nu este indicat să stea cu mine în preajma oamenilor. Fiecare fată care a stat în compania mea urma să fie catalogata drept o curvă, și de asta țineam să o feresc cât mai mult.
Aveam vaga impresie că simte ceva pentru mine și mă rugam în gând să nu facă asta, nu îi merit sentimentele, nu merit să le primesc pentru că sunt mai mult decât sigur că o să o rănesc într-o oarecare măsură, îmi este în sânge deja să îi ofer replici acide și neadevărate, doar ca să o rănesc.







Acum însă, voiam să trag ceva pe nas, asta dacă nu îmi răsuna vocea ei enervantă mereu în minte. Nu i-am uitat nicidecum privirea dezamăgită atunci când m-au tras aia de pe acel pămpălău. Urăște să mă vadă beat, drogat sau în timp ce mă bat cu cineva. O fac deseori, m-am născut cu dorința de a-mi proteja teritoriul și dacă o pot face prin bătaie, nu mă sustrag din ecuație.
Când Emily m-a sărutat în fața ei eram deja convins că asta a umplut paharul, iar ea simte o durere, o simțeam și eu gândindu-mă la ea.
Știa foarte bine că în continuare mă culcam cu diferite fete și mă afișăm cu ele, sau cel puțin asta credea ea și din nou eu nu îi dădeam altceva de înțeles. Nu mă culcam cu ele, doar mă prezentam în fața lumii cu ele la braț doar ca să o scoată pe Angel din tablou, stăteam destul de mult timp împreună și cu cât lumea ne vedea mai mult ajungea să fie și a catalogată într-un fel. Și singura metodă convenabilă era să mă arăt cu alte fete prin universitate. Nu mă interesau vorbele în principiu, nu despre mine, dar despre ea categoric m-ar fi deranjat și aș fi ajuns să fac un circ de zile bune.





Doream să o protejez și nu puteam altfel dacă nu o depărtam de mine. Însă egiosmul meu trecea limita, mai ales atunci când mergeam la casă și lucram împreună să o punem din nou pe picioare. Îi adoram zâmbetul înfloritor de pe față, râsetele voioase a unui copil și chicotele drăgălașe.
Voia de fiecare dată să vină cu mine la casă și să mă ajute, nu o lăsăm să facă prea mult, însă nu scăpăm de gura ei. Când ajungea acolo era în culmea fericirii, de parcă i s-a administrat o doză de fericire în sânge. Îi plăcea casa, s-a obișnuit cu ea și mereu o patrula dintr-o parte în alta, de zeci de ori.






Și de la casă veneam la cămin, de obicei la ea și dormeam împreună în același pat, îmi plăcea să îi simt corpul mic lipit de al meu, să mă amuz în fiecare seară de pijamalele ei cu unicorn și să îi simt mirosul plăpând și special.
Era un pat mic cel de la cămin, doar de o singură persoană, dar la cât de mică este ea, încăpeam amândoi. De obicei dormea pe mine, niciodată pe pat de parcă eu aș fi salteaua ei.
Mă simțeam ca dracu acum că am lăsat-o acolo, voiam să o văd și să mă bag în plapumă lângă ea, să ne încălzim reciproc. Zici că sunt un adolescent nefutut, așa mă comport.






Ultima suflare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum