Úvod

10.3K 204 11
                                    

Grace

Jmenuji se Grace Peterson a je mi 17 let. Bylo mi 17 před dvěma týdny, přesně na začátku školy. Chodím na taneční střední školu. Tancuji už od 5 let.

Jsem ve druhém ročníku a ta škola mě fakt hrozně moc baví. Každý den máme čtyři hodiny tance jeden den i pět hodin. A pak v týdnu máme i normální předměty jako je matematika, angličtina, francouzština a biologie. Takže tyhle předměty úplně nenávidím. Ale tanec hrozně moc miluji. Tahle škola byla opravdu úžasná volba. Myslela jsem si, že když už tancuji od mala tak už přece mě nenaučí nic nového, ale pořád se tu učím něco nového a je to fakt úžasná škola.

Mám jednu kamarádku Lucy a známe se od základní školy. Moc přátel jinak nemám. Jsem úplně obyčejná holka, nejsem ničím zajímavá takže lidi mě na škole vůbec neřeší. A rozhodně nepatřím mezi nejlepší tanečníky tady takže proto mě taky moc lidí neřeší. Řeší tu jenom oblíbence a studenty, kteří jsou v prvních příčkách tabulek nejlepších tanečníků.

S klukama se taky moc nebavím. Převážně se jich bojím. Když mi bylo 15 let tak moje bývalá kamarádka mě vzala na nějakou párty. Měla jsem falešnou občanku a moc jsem nevypadala na 15 let takže mě na tu párty pustili. No a tam mě odchytil nějakej kluk mohlo mu být přes dvacet a znásilnil mě. Takže od té doby se kluků bojím. Samozřejmě dokážu se s nima bavit, ale když mě chtějí někam pozvat nebo něco podobného tak to utíkám.

Na školu chodí taky jeden kluk Justin Bieber a je ve čtvrtém ročníku. Hrozně moc se mi líbí a opravdu úžasně tancuje, ale je to debil. Nebo chová se jako debil. Je to hrozný děvkař. A taky se chová hrozně namyšleně. Ale jinak to ostatní? Ten jeho obličej a to tělo a jeho tanec. Úžasný. Určitě do něj nejsem zamilovaná kvůli tomu jak se chová to bych nemohla. Ale prostě se mi jenom líbí.

Vždy v prosinci se konají důležité zkoušky z tance a každý rok učitelé vymyslí něco jiného. Buď je to tancování ve skupině nebo jenom sólo na nějaké téma a nebo ve dvojici buď kluk a kluk a nebo holka a kluk a samozřejmě taky kluk a holka. Ale to se mi tady ještě nestalo. Už jsem s klukem tančila, ale ještě ne na zkoušky. Ale myslím si, že tenhle rok to bude zase nějaké sólo a to mi nevadí. Tanec je můj život a já se těším až si zase budu cvičit nějakou sestavu.

Ahoooj holky ❤️❤️ už jsem to nemohla vydržet 😂 prostě jsem to musela vydat. Je to zatím začátek a já opravdu nevím jestli se vám to bude vůbec líbit. Tenhle úvod nebyl vůbec zajímavý a moc vám toho asi neřeklo, ale další části už budou lepší. Slibuji. 

Takže doufám, že příběh budete číst. Ten kdo miluje tyhlety příběhy ze střední s bad boyem Justinem tak si to rozhodně užijete. Budu moc ráda za vaše komentáře. Vaše komentáře mě hrozně posouvají dál. Miluju vás a zatím papa❤️🖤❤️🖤

Btw: Cover na příběh stojí zatím za nic, protože já a covery? To nejde dohromady. Takže toho coveru si zatím moc nevšímejte😂❤️

Love in dance✔️Where stories live. Discover now