14

5.3K 176 6
                                    

O tři dny později

Grace

Dnes je pondělí a samozřejmě škola. O všedním dnu co bych asi tak jiného dělala že? Takže dneska byl docela dlouhý den. Z matiky, bilogie i angličtiny jsme psali test takže to bylo docela stresující. A potom jsme ještě na hodinách tance nacvičovali sestavu celá třída, kterou budeme tancovat taky na zkouškách. Jsem potěšena, že mě učitel dal dopředu se slovy tím, že jsem se hrozně zlepšila a že chce, abych vedla celou třídu ve předu. A budu mít prý sólo, což je úplně úžasný. Takže to mi úplně zlepšilo den.

Teď zase samozřejmě mám namířeno do tanečního sálu, kde budeme s Justinem tancovat. Hrozně se těším. Včera to bylo skvělý. Málem jsme se políbili. Hrozně moc bych ho chtěla políbit. Ale myslím si, že se to nestane. A hlavně pořád je s tou debilní Sofií. Ve čtvrtek když jsem s ní jela v jednom autě, chtěla jsem ji několikrát něčím praštit po hlavě. Je tak nechutně arogantní a tak zlá. A mega zlá na Justina. Ale jemu to očividně nevadí. Asi je teda dobrá v posteli a proto s ní Justin je. Jinak to teda moc nechápu. Jak by mohl tuhle holku milovat. Jak? Jako ona není ošklivá, postavu má pěknou a mě se líbí. Lucy a Kendall se teda prý vůbec nelíbí. Ale kdyby aspoň se chovala hezky a přátelsky tak to pochopím proč s ní Justin je. Ale teď fakt to nechápu.

Došla jsem do tanečního sálu, kde jsem byla zase první. Nevadí. Aspoň si udělám sama nějakou rozcvičku. Už jsem chtěla jít zapojit flashku do rádia když se otevřely dveře a tam byl Justin.

,,Ahoj" usmál se tím svým nádherným úsměvem. ,,Ahoj" taky jsem se usmála. ,,Tak jak si se dnes měla?" Usmál se a sedl si na lavičku a začal si zavazovat boty.

,,No já dneska hodně skvěle" řekla jsem s úsměvem. ,,Fakt? Je to na tobě vidět, že máš hodně energie. Já nemám skoro žádnou" zívl si. ,,Jsi celý víkend pařil ne?" Uchechtla jsem se. ,,Dá se to tak říct" pokrčil rameny.

,,A z čeho si tak šťastná?" Zvedl obočí. ,,No učitel mi dneska řekl, že jsem se hrozně moc zlepšila. A my budeme tančit celá třída jednu sestavu a tak mě dal úplně dopředu a budu prý tančit i sólo" usmála jsem se šťastně. ,,Tak to je skvělý. Tančíš fakt úžasně" mrkl na mě.

,,A kam dal Sofii?" zeptal se a já zvedla obočí. Proč se o ní zajímá? Asi ji třeba fakt miluje.

,,Ta je úplně vzadu a celou bodu se na mě hrozně mračila." Řekla jsem a on pokroutil hlavou.

,,No nic tak jdeme na to" postavil se a pak si zase zívl. ,,Spal jsem čtyři hodiny a dvě hodiny jsme tancovali hip hop. Takže bude zázrak když tohle dám" řekl zase se zívnutím a já jsem se zasmála.

,,Tak klidně si můžeme jenom zopakovat to co už umíme a pak můžeme jít" ,,To by bylo nejlepší, ale už máme docela málo času, zkoušky jsou za chvíli" ,,To dáme. Oba dva jsme dobrý tanečníci takže to zvládneme" mávla jsem rukou a on se usmál a přikývl. Přešel k rádiu a zapojil flashku a pustil tu naši písničku na moderní tanec.

,,Už jdeme hned teď?" Vyhrkla jsem. ,,No jasně. Pojď" mrkl na mě a pak začal odpočítávat a začali jsme tancovat.

Lehla jsem si na zem a pak mě Justin zvedl, ale bylo to moc rychle takže jsem narazila do jeho hrudi a on mě už nestihl na písničku zvednout. ,,Promiň. To bylo moc rychlý" omluvil se. ,,Máš hodně tvrdou hruď" zasmála jsem se. ,,Bolelo tě to když si do mě narazila?" Usmál se a podíval se mi do očí a pak mi zase pohledem sjel na moje rty. ,,Trošičku" zamumlala jsem a už jsem ho zase chtěla hrozně moc políbit.

Už se ke mě přibližoval, ale pak se najednou zasekl, pokroutil hlavou a odtáhl se ode mě.

,,Tak ještě jednou. Teď tě nezvednu tak rychle" řekl a já se na něj překvapeně podívala. Co se stalo? Já jsem myslela, že mě chce taky políbit. Docela mě to zabolelo a moje nálada najednou spadla docela dolů.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now