2-19 konec❤️

5.5K 150 17
                                    

O tři měsíce později

Grace

Tři měsíce uběhly jak voda a já jsem v devátém měsíci. Už se to pomalu blíží. Termín mám za dva týdny. Jsem už docela nervózní. A už mě to břicho nebaví. Hrozně mě bolí záda a jsem hrozně obrovská.

Ráno jsem asi pět minut vstávala, protože s tím břichem je to fakt těžký. Bude to velký kluk, protože mám fakt velký břicho. Třeba Lucy ta měla trochu menší břicho. Takže to bude fakt nějaký velký klučina.

Přešla jsem do koupelny a začala si čistit zuby. Cítila jsem, že mě malý kopl. Pousmála jsem se a pohladila se po bříšku. Najednou mě, ale začalo divně bolet břicho. ,,Panebože co to je" zasyčela jsem bolestí a povzdechla si. Pomalu jsem se svlékla a pak jsem vlezla do sprchy. Pustila jsem na sebe teplou vodu a začala relaxovat.

,,Co se děje broučku? Tobě už se chce ven?" Zašeptala jsem a hladila se po bříšku. Břicho mě ale rozbolelo ještě víc.

Vylezla jsem ze sprchy, obmotala kolem sebe ručník a šla do ložnice. Vzala jsem si svůj mobil a když jsem se skláněla tak jsem bolestí zařvala. Sakra já budu rodit.

Začala jsem volat Justinovi, ale ten to pak i na potřetí nebral. ,,Justine prosím" povzdechla jsem si a zkusila to ještě jednou, ale nic. Určitě teď má nějakou lekci tance a zvonění má vypnuté. Už tady má to svoje studio a chodí mu tam fakt hrozně moc lidí.

Začala jsem volat Lucy a doufala, že mi to zvedne. ,,Ahoj zlato" ozvala se hned. ,,Lucy já budu asi rodit" zašeptala jsem. ,,Cože? Panebože to fakt? Odtekla ti voda?" Vyhrkla. ,,Ne to ještě ne. Ale hrozně mě bolí břicho. Nejdřív jsem myslela, že mě malý kope, ale tohle je jiná bolest" ,,Už jedu zlato. Připrav si tašku do porodnice. Dnes už budeš máma" zajásala a típla mi to.

Vytáhla jsem si z pod postele tašku do porodnice a ještě si zkontrolovala jestli tam mám všechno. Potom jsem si oblékla kalhotky, tepláky, na podprsenku jsem kašlala a pak nějaký obyčejný triko.

Rozešla jsem se pomalu dolů. ,,To ještě zvládneš miláčku. Vydrž. Nemůžeme rodit tady doma" vydechla jsem.

Za chvíli Lucy přijela takže jsem vylezla z baráku. Lucy mi pomohla si nasednout a pak se rychle rozjela.

,,Co když umře Lucy?" Začala jsem trochu brečet. ,,Zlato proč by měl umírat?" ,,Já nevím. Mám zvláštní pocit a hlavně termín mám za dva týdny a neodtekla mi plodová voda. Takže to nemůžu rodit" řekla jsem. ,,Určitě je všechno v pořádku. Neboj se. Doktorka tě vyšetří. A mě se Stella taky narodila o tři týdny dříve takže toho se fakt neboj" řekla a chytila mě za ruku.

Za chvíli dojela před nemocnici. Pomohla mi vystoupit a pomalu jsme šli dovnitř k recepci. ,,Dobrý den. Moje kamarádka bude asi rodit. Termín má za dva týdny a má bolesti" řekla Lucy. ,,Dobře tak mám zavolat vaší gynekoložce?" ,,Ano prosím" vydechla jsem a ona si vzala telefon a začala volat.

Najednou jsem cítila něco mokrého a za chvíli jsem měla úplně mokré tepláky.

,,Mě praskla voda!" Vyhrkla jsem. ,,Pojďte, sedněte si" přijela ke mě sestra s vozíčkem. ,,Teď vás odvezeme na porodní oddělení a tam si vás převezme vaše doktorka" řekla mi sestra a já přikývla.

Došli jsme na to oddělení. ,,Tak Grace, já si tě teď vezmu k sobě do ordinace, tam si všechno řekneme, já tě zkontroluji a půjdeš na pokoj" řekla mi moje doktorka když už jsme tam byli.

,,Lucy prosím volej pořád Justinovi. Musí být u porodu" řekla jsem vystrašeně. Začínám se hodně bát. Už teď to neskutečně bolí.

,,Jasně, neboj se zlato. Ty to zvládneš" usmála se a já se taky pousmála a doktorka mě pak na vozíčku převezla do její ordinace.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now