2-4

3.3K 143 11
                                    

Druhý den

Grace

Další den jsem šla zase za Arianou. Justin tam dnes nebyl a vlastně Ariana potom taky po pár minutách odešla. Dneska byla hrozně taková jiná. Už nebyla tak usměvavá a upovídaná jako včera. Spíš mi jenom řekla, jak by chtěla udělat koupelnu a takhle a potom hned odešla.

Napadlo mě třeba, že se nějak pohádala s Justinem, ale pak jí on volal a ona úplně šťastně řekla ahoj lásko.

No takže mě taky napadlo, že ji třeba už Justin řekl, že jsme spolu chodili. A asi to tak určitě bude, protože se na mě občas i zamračila.

No ale jinak pak když už jsem dokončovala svoje návrhy tak zase přišla. Já jsem ji dala svoje návrhy a mohla sem jít. Scooter mi prej dneska pošle všechny peníze na účet. Domů jedu až zítra brzo ráno takže jsem využila toho, co mi koupil Matthew a teď mám namířeno do tanečního studia.

Jsem už taková více uvolněná. Justina už totiž zase neuvidím, teda doufám v to. On tady bude bydlet s Arianou a snad se do Los Angeles nevrátí.

Taxík mě dovezl před taneční studio BDance. Hned jsem mu zaplatila a vystoupila. Vešla jsem dovnitř a tam bylo fakt dost lidí. Když jsem se tu více rozhlédla tak jsem zase začala všeho litovat. Panebože proč já? Já mám na tohle fakt kurva smůlu.

Všude na zdi byly fotky a na těch byl skoro všude Justin se všemi věkovými skupinami jak tančí. Vlastně byly tu prostě fotky, kde byli ti lektoři a učili lidi tančit. A pak když jsem přišla k jedné ceduli tak tam bylo napsané, že majitel a hlavní lektor je Justin.

Tohle je fakt hrozný. Takže nejdříve dostanu nabídku udělat návrhy bytu Ariany Grande. A Ariana Grande chodí s mým bývalým. Takže to jsem ho samozřejmě potkala. A teď Matthew vybere zrovna taneční studio, které vlastní můj bývalý. A obávám se, že ho zase uvidím. Snad ten lektor na dnešní lekci tance nebude zrovna Justin. To už bych se fakt šla zabít. Ale chci si hrozně moc zatancovat takže prostě půjdu.

Rozešla jsem se k recepci nebo co to bylo a pozdravila usměvavou paní. Celkově tohle studio bylo nádherně udělaný. Bylo to tu luxusní, všude samé fotky, pak takový koutek, kde jsou sedačky a křesílka a pak je tam i velká televize, kde hrajou písničky. Fakt se mi to líbilo. Ale tohle byl fakt vždy hrozně velkej sen Justina. Mít luxusní taneční studio, kam lidi budou rádi chodit.

,,Dobrý den, přejete si?" Zeptala se ta paní u recepce. ,,Já tu mám poukaz na dvouhodinovou lekci" řekla jsem a podala ji ten poukaz.

,,Ano ano. Budete mít lektorku Becky. Támhle jsou šatny a hned vedle je zrovna sál, kde budete mít lekci. Potom můžete jít i do sprch, které jsou propojené se šatnou a úplně na konci támhlety prosklené dveře tak tam je bazén. Tak kdyžtak příště si můžete koupit poukaz do bazénu" řekla a já se na ní překvapeně podívala. ,,Cože? Tady je i bazén? A co se tam dělá?" zeptala jsem se. ,,Cvičení v bazénu, je to spíš takové hodně odpočinkující. Lidi si to spíš dávají jako takovou odpočinkovou hodinu po tančení" řekla. Tyjo Justine cením. Ale samozřejmě když na to má peníze tak si to pořídí. Kdyby ale neměl žádnou Arianu a dost dobrý prachy z turné tak bude začínat s dvěma tanečními sály maximálně a rozhodně takhle obrovský a luxusní studio mít nebude.

,,Dobře děkuji. Popřemýšlím o tom" pousmála jsem se na ní a pak jsem se rozešla do té šatny.

V šatně jsem se převlékla do oblečení ve kterém nejradši tančím a potom jsem šla do tanečního sálu. Tam už bylo dost lidí. Za chvíli přišla nějaká holka a na triku vzadu měla napsané Becky a pod tím BDance studio. Aha takže každý tady má tričko se svým jménem.

Love in dance✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat