2-6

3.5K 145 10
                                    

O jeden den později

Justin

Včera jsem neměl kam jít tak jsem přenocoval u sebe ve studiu. V našem bytě, kde jsme normálně bydleli s Arianou tak tam ona určitě šla na noc jestli teda nešla k Seanovi. A do toho nového bytu jsem fakt nechtěl jít. Zajímalo by mě co v tak velkém bytě ona bude dělat sama. Nebo vlastně, že mi to nedošlo. Ona si tam nastěhuje toho Seana a budou tam bydlet v luxusu, který jim navrhla moje bývalá holka. Ach jo. Grace. Od včera na ní nemůžu přestat myslet. Nevím proč, ale sere mě to.

Arianu jsem opravdu miloval a ona mi udělá tohle. Jako jo když jsem znova viděl Grace tak jsem na ní stále myslel, ale Arianu bych rozhodně nepodvedl. A ona mě podváděla už dva měsíce. To je fakt hrozný. Od Ariany jsem to fakt nečekal.

Teď jdu do restaurace, kde mám sraz s Fredem. Ještě jsem mu nenapsal, co se stalo s Arianou. Vylezl jsem ze svého auta a samozřejmě zase zastavili paparazzi. Byli tady i fanoušci. Jak je tohle sakra možný?

,,Justine, co se stalo mezi tebou a Arianou?" ,,Je váš vztah stále v pohodě?" A bla bla bla. Samý zasraný otázky. ,,S Arianou už spolu nejsme" řekl jsem a fanoušci úplně zalapali po dechu. Třeba se jich už konečně zbavím. Vadilo mi, jak za mnou pořád lezli i když nejsem vůbec slavný. ,,Co se stalo Justine?" ,,Kdo se s kým rozešel?" Nevím proč, ale měl jsem chuť jim říct to jak mě dva měsíce podváděla. Ale nemůžu to udělat. ,,To je osobní věc. Už mě nechte být" řekl jsem naštvaně a vešel jsem dovnitř restaurace.

Sedl jsem si ke stolu pro dva a čekal až přijde Fredo. Mezitím jsem si objednal nějaký pití a jídlo.

,,Čau kámo" přišel Fredo a hned si sedl. ,,Čau" zamumlal jsem a upil si svého pití. ,,Venku jsou paparazzi. Docela dost mě děsí, že mě ty lidi znají" zasmál se. ,,Já doufám, že se jich už zbavím" protočil jsem očima. ,,Takže jste se s Arianou rozešli?" Zeptal se hned a já kývl. ,,Co se stalo?" Zeptal se opatrně. ,,Dva měsíce mě podváděla" řekl jsem a on se na mě překvapeně podíval.

,,Cože? Dva měsíce? S kým proboha?" Vyhrkl. ,,Big Sean" povzdechl jsem si. ,,To si děláš prdel?! Vždyť na něj si přece neskutečně žárlil když spolu měli to video nebo to vystoupení a ona ti říkala, že není její typ a že by s ním nic nemohla mít" řekl a já přikývl. ,,Ano tohle říkala. Ale podváděla mě s ním. Nejhorší je, že to byly dva měsíce. Dva zkurvený měsíce mi lhala" řekl jsem naštvaně. ,,Kámo to mi je líto" povzdechl si. ,,A taky se do něj zamilovala. Takže nebude to dlouho trvat a začne s ním chodit už i na veřejnosti a celý náš dvouroční vztah bude v prdeli" řekl jsem. ,,To je fakt hrozný. Do ní bych to nikdy neřekl" ,,To já taky ne" ,,A už jsi něco řekl lidem?" ,,Ne a nic jim říkat nebudu. Jako popravdě bych jim to nejradši všechno řekl, co udělala. Ale to nemůžu. Takže prostě si jich už nebudu všímat a budu doufat, že mě po chvíli přestanou řešit" řekl jsem a on kývl.

Za chvíli mi přinesli jídlo a já hned začal jíst. ,,Ty si nebudeš nic dávat?" Zeptal jsem se ho. ,,Ne měl jsem už oběd" řekl. ,,Za dva dny jedu konečně do Los Angeles. Potřebuji odtud vypadnout" řekl jsem. ,,Hele asi pojedu s tebou. Taky chci navštívit rodiče a ségru" řekl. ,,Fajn" kývl jsem.

Fredo si vzal mobil a začal tam něco dělat a já si vychutnával tohle dobrý jídlo.

,,No ty vole" vydechl Fredo a já zvedl obočí. ,,Co je? Co tam máš?" Zasmál jsem se. ,,Nic. To je jedno" řekl pořád překvapeně. ,,Fredo dělej. Ukaž mi to" řekl jsem přísně a on protočil očima a podal mi mobil. Byla tam fotka od Grace. Je zasnoubená. No to snad ne.

,,Perfektní" zamumlal jsem a mobil mu zase podal. ,,Jsi v pohodě?" Zeptal se potichu. ,,Ne nejsem v pohodě Alfredo. Moje holka mě dva měsíce podváděla a moje bývalka na kterou pořád myslím je už zasnoubená. Takže fakt nejsem v pohodě" zavrčel jsem a pak si dal hlavu do dlaní. ,,Ty pořád myslíš na Grace?" ,,Nemůžu ji dostat z hlavy" vydechl jsem.

Love in dance✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora