2-11

3.4K 143 13
                                    

O měsíc později

Grace

Dnes je pátek a já mám teď namířeno do centra, kde mám sraz s Lucy a Kendall. Půjdeme někam na snídani. Jinak s Justinem jsem se už zase měsíc neviděla. Docela mi chybí. Za pár dní budou Vánoce tak jsem zvědavá jestli přijede.

Došla jsem k naší oblíbené restauraci, kde si hrozně rády dáváme snídaně. Holky už tam i s malou Stellinkou čekaly.

,,Ahoj, omlouvám se, že jdu pozdě" řekla jsem. ,,To nevadí" Usmála se Kendall a objala mě a pak jsem objala i Lucy.

,,Ahojky Stello" převzala jsem si jí od Lucy a ona se začala smát. ,,Tobě by miminko taky slušelo" Usmála se Kendall. ,,To určitě. Takhle brzo ještě nechci" Zasmála jsem se a pak jsme vešly dovnitř.

Sedly jsme si ke stolu úplně do zadu, protože tu bylo místo i na kočárek. Hned jsme si objednaly jídlo a pak si začaly povídat.

,,Takže co svatba?" Usmála se Lucy. Svatba, zajímavé téma. Nějak nemůžu přestat myslet na Justina. Ale Matthewa si chci vzít, toho miluju.

,,Matthew už se chce vzít co v nejbližší době" řekla jsem. ,,To je skvělý. A co ty? Taky chceš takhle brzo že?" Zeptala se Kendall. ,,Jo chci" řekla jsem krátkou odpověď, holky se na sebe zvláštně podívaly, ale pak už to přestaly řešit.

Za chvíli nám přinesli jídlo a já když jsem hned zacítila smažená vajíčka tak se mi udělalo blbě a já potřebovala zvracet. ,,Omlouvám se" Vyhrkla jsem a hned běžela na záchod. Rozrazila jsem dveře od kabinky, svalila se k záchodu a hned začala zvracet.

,,Grace jsi v pohodě?!" Přiběhly sem holky když jsem dozvracela. ,,Teď už jo" zamumlala jsem a utřela si pusu.

,,Pojď, pomůžu ti" Kendall mi pomohla se postavit. Přešla jsem k umyvadlu a vypláchla si pusu.

,,To se ti jen tak zničehonic udělalo blbě?" Zeptala se Kendall. ,,Ne zacítila jsem ty vajíčka a zvedl se mi žaludek" ,,A takhle už to máš dlouho?" ,,No docela jo. Vždy zacítím něco a udělá se mi blbě. Nebo třeba když ráno vstanu tak se mi chce zvracet" řekla jsem s povzdechem. ,,To je divný" zamumlala Kendall a já se podívala na Lucy, která na mě zamyšleně koukala.

,,Co je?" Nechápavě jsem se na ní podívala. ,,A jak dlouho už máš tyhle nevolnosti?" Zeptala se Lucy. ,,Nevím asi týden. Asi na mě něco leze" řekla jsem. ,,No to si nemyslím" řekla a posadila Stellu k umyvadlu.

,,A co si myslíš?" Zvedla jsem obočí. ,,Myslím si, že bychom si měly zajít do lékárny a koupit si těhotenské testy" řekla a já vykulila oči. ,,Cože? Jsi se zbláznila ne? Nemůžu být těhotná" Vyhrkla jsem. ,,Třeba nebudeš. Ale já jsem to taky takhle měla. Prostě to zkusíš." Řekla a já si povzdechla. ,,Fajn jak chceš. Ale nejsem těhotná" řekla jsem.

*********
Za takovou půl hodinu už jsme byly u Lucy doma.

,,Tak si to jdi udělat" dala mi do ruky dva testy a já s povzdechem šla do koupelny. Vyčůrala jsem se na testy a pak jsem několik minut čekala.

Po chvilce jsem se na oba testy podívala a přísahám nejradši bych teď šla skočit z mostu. Jsem těhotná. Na obou testech byly dvě čárky.

Vylezla jsem z koupelny a pomalu se rozešla do obýváku, kde byly holky.

,,Tak co?" Zeptaly se hned. ,,Asi jsem těhotná" zašeptala jsem a holky se podívaly na testy. ,,Panebože to je úžasný!" Vypískla Kendall a Lucy se k ní přidala a obě dvě mě objaly. Ale já začala hrozně brečet.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now