Prosím povinně přečíst❤️❤️❤️❤️

2.9K 83 112
                                    

Ahooooj takže napadly mě nějaké nápady na příběh. Jakoby popravdě to není nic moc originálního a štve mě, že nedokážu vymyslet něco originálního. Ale jako ono už něco vymyslet s Justinem a aby to bylo originální je fakt těžký. Takže teď vám tady napíšu prostě nějaké mé tři nápady a je jenom na vás, co budete chtít. Prosím každý, kdo si tohle přečte tak mi napište jaký chcete příběh a nebo klidně můžete navrhnout i něco jiného. Jenom vy mi pomůžete rozhodnout! ❤️❤️

Jinak jedna holčina mi psala, že by byl dobrý příběh Justina a Hailey a jejich poznání jak to asi bylo. Tohle psát nechci, protože to neumím a nechci si do toho vymýšlet svoje věci, které se nestaly. Radši si napíšu nějaký příběh, který není a nikdy nebude vůbec podle skutečnosti.

Takže teď tady budou ty tři příklady příběhů❤️❤️


1)
Příběh slavného zpěváka a obyčejné holčiny, které se nechtěně objeví na jeho koncertě. Justina ráda nemá, ale Justinovi se bude hodně líbit a bude se jí snažit získat.

2)
Domluvený sňatek. Dvě bohaté rodiny. Dcera bohatého podnikatele není žádný andílek. Její rodiče se rozčílí a domluví jí sňatek se synem majitele všech známých firem v New Yorku. Podle rodičů nebude už moc blbnout, protože bude mít závazek a stále bude mít peníze. Její rodiče pro ní chtějí jen to nejlepší a ne nějakého obyčejného kluka, který nemá žádný peníze. Oba dva se ale budou nenávidět.

3)
Justin má dvě děti a manželku, ale s manželkou mají hodně špatný vztah a už si vůbec nerozumí. Justin by chtěl zažít něco nového a lepšího. Zamiluje se do mladé dívky, ale nebude vědět, co dělat. Zůstane doma hlavně kvůli dětem nebo bude s dívkou, do které se zamiloval až po uši?










Taaaakže, to je onooo❤️❤️❤️ nevím jestli se vám něco vůbec zalíbilo. Ale budu ráda když si aspoň jedno číslo vyberete. Není to ještě úplně promyšlený, jsou to zatím jen náznaky, ale to nejdůležitější o co v příběhu půjde jsem tam napsala.

Budu fakt moc ráda když mi všichni napíšete, jaké číslo se vám líbí.

A taky chtěla bych tam jako hlavní ženskou roli dát Hailey. Ale hrozně se obávám, že jenom kvůli ní to číst nebudete a mě to fakt mrzí. Proč ji tolik lidí nemá rádo? Můžete se k tomuhle taky prosím vyjádřit jestli by vám tam fakt hodně vadila a nebo ne❤️

Noo takže prosím ještě jednou. Každý kdo si tohle přečetl tak mi napište číslo, které se vám líbí a nebo klidně napište i svůj vlastní nápad a já to všechno promyslím. Moc mi tímhle fakt pomůžete. Snad tu bude aspoň 10 komentářů, ze kterých budu moct udělat nějaký výsledek co napsat jako další příběh. Takže mocinky vás miluju a budu fakt ráda za vaše komenty❤️❤️❤️

Zatím papa❤️❤️

Love in dance✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora