29

4.4K 146 20
                                    

Justin

Ráno jsem se probudil už okolo osmé hodiny. Grace ještě krásně a roztomile spala. Chvíli jsem ji pozoroval, ale pak mě napadlo, že bych jí mohl přinést snídani do postele.

Opatrně jsem vstal, abych ji neprobudil. V koupelně jsem si umyl obličej, trochu si upravil vlasy a pak v pokoji jsem si vzal nové boxerky, kraťasy a bílé tílko. A pak jsem odešel z pokoje.

Dole jsem potkal Jacka a když jsem mu řekl, že chci vzít snídani Grace do postele, tak mi dal rovnou takový vozíček na ty jídla. Tyhle vozíčky vozí ta obsluha do těch pokojů když si někdo zavolá a jsou líní si dojít na jídlo dolů.

Ale já jsem nechtěl volat, protože by tam dali z každého jídla trochu něco. A vím, že Grace nenávidí míchaná vajíčka takže si tam radši naberu jídlo sám.

Vzal jsem čtyři palačinky, do mističky jsem nabral marmeládu, kterou Grace zbožňuje. Potom jsem vzal hodně ovoce, potom i nějaké pečivo, máslo a šunku. A taky ještě nějakou zeleninu. A myslím si, že to stačilo. Stejně to všechno nesníme. Pak jsem vzal džus a kafe a bylo to.

Potom jsem šel s vozíčkem zpátky k výtahu. Nějaký lidi na mě divně koukali. No jo. Tyhle vozíčky vozí jenom obsluha.

Výtah dojel do našeho patra. Kartou jsem odemkl náš pokoj a spokojeně jsem se usmál když jsem viděl, že Grace ještě stále spí.

Přijel jsem vozíčkem s jídlem k posteli a pak si sedl vedle Grace.

Začal jsem ji hladit po tváři a po vlasech. ,,Uhmm Justine" zabručela a já se uchechtl.

,,Vstávej miláčku" Zašeptal jsem ji do ucha a potom jsem ji políbil na koutek rtů a pak na nos a na čelo. ,,Tady něco voní" zašeptala a začala se protahovat.

,,Snídaně" usmál jsem se. ,,Cože? Ty jsi přinesl snídani ze zdola?" Rychle otevřela oči a podívala se na vozík, kde bylo plno jídla. ,,Ano" usmál jsem se a ona mě políbila.

,,Mňáám. Tady tyhle palačinky jsou tak skvělý" usmála se a já ji podal talíř. Namazali jsme si palačinky a pak si je snědli.

,,A jak se jinak cítíš? Nic tě nebolí?" Pohladil jsem ji po tváři. ,,No trochu mě to dole bolí." ,,To chápu. Bylo to podruhé takže je to v pohodě" řekl jsem. ,,Jenom nechápu, že jsem si vzpomněla na to, co se mi stalo zrovna když jsme to dělali" ,,Já to chápu. Máš na sex tyhle hnusný vzpomínky takže sis na to vzpomněla. Ale byl jsem rád, že sis to potom užívala" usmál jsem se a dal ji dlouhou pusu. ,,Užívala a moc" usmála se a pak zčervenala. ,,Ty jsi tak neskutečně roztomilá" zasmál jsem se a zase ji políbil.

O tři dny později

Justin

,,Mě se tak moc nechce domů" zakňučela smutně Grace a svalila se na postel. Usmál jsem se a hodil do kufru svoje triko.

,,Musíme bohužel. Taky bych tu zůstal. A v pondělí děláme zkoušky ve škole" řekl jsem. ,,To je divný. To už je za dva dny. Jako docela se bojím, že ti to pokazím. Ty se chceš dostat do té soutěže, ale já se bojím, že to nedám" povzdechla si. ,,Lásko" zasmál jsem se a sedl si vedle ní na postel. ,,Ty že mi to pokazíš? Ty že to nedáš?" Zasmál jsem se. ,,Ty jsi fakt vtipná Grace. Ty to zvládneš úplně na 100 %. Ty tančíš úplně úžasně. My dva budeme nejlepší ze všech a do té soutěže se dostaneme" usmál jsem se. ,,A nebudeš se zlobit když to nezvládnu?" ,,Nebudu. Jako chtěl jsem se na tu soutěž dostat to jo. Ale nezlobil bych se. Ale stejně si myslím, že ty to určitě zvládneš" pohladil jsem ji po tváři a ona mě pevně objala.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now