2-13

3.4K 158 18
                                    

Justin

Dnes je 28.12. a já jsem zase doma u rodičů a zase si balím věci do New Yorku. Byl jsem tu jenom na pět dní, ale chtěl jsem oslavit Vánoce s rodinou a nemám další důvod tady zůstávat. Silvestra chci oslavit v New Yorku s klukama, který jsem poznal na lekcích tance.

Najednou někdo začal hrozně mlátit na hlavní dveře. Co to sakra je?

Rozešel jsem se dolů a prudce otevřel dveře a tam byl Fredo. ,,Co blbneš Alfredo?! Chceš nám vyrazit dveře?" Vyhrkl jsem naštvaně. ,,Sorry kámo, ale musíš mi pomoct" řekl rychle. ,,A co se děje?" ,,Já jdu na tu svatbu Grace a zjistil jsem, že nemám žádný oblek. Nebo ten, který mám tak je mi už malej. Nenatáhnu na sebe ani košili" řekl. Když jsem slyšel, že jde na svatbu mé bývalé holky tak jsem se docela zarazil. ,,Nemáš být tlustej" ušklíbl jsem se na něj. ,,Justine prosím teď si ze mě nedělej prdel. Mám tam být za třičtvrtě hodiny. Máš doufám nějaký oblek" řekl prosebně. ,,No já tady nic nemám, ale táta jich má hodně takže ti půjčím něco od něj. Máte podobnou postavu." Řekl jsem a on si úlevně oddechl a usmál.

Rozešli jsme se nahoru a já vešel do šatny rodičů a otevřel skříň, kde má táta všelijaké obleky. Má jich fakt hodně, protože pracuje ve firmě, kde musí být takhle oblečený.

,,Třeba tohle" vyndal jsem jeden, který vypadal docela v pohodě. ,,Skvělý" usmál se. Fredo si vzal oblek a šel si ho obléct a já šel do svého pokoje a dobalil si poslední věci.

,,Potřebuji uvázat kravatu" řekl když přišel a já se zasmál a přešel k němu. ,,Ty nepůjdeš na svatbu?" Zvedl obočí. ,,Proč bych tam měl sakra chodit?" Protočil jsem očima. ,,Nevím. Tak budeme tam celá parta ze střední a..." ,,Fredo my už dávno žádná parta nejsme. Nebo aspoň já už tam nepatřím. Teď tam budeme mít Matthewa" uchechtl jsem se. ,,Justine ale se všemi až na Grace pořád dobře vycházíš" ,,No a právě proto nepůjdu na její svatbu" řekl jsem a on kývl.

,,Proč tady máš ty kufry?" Zeptal se. ,,Za chvíli jedu na letiště" ,,Ty už zase letíš do New Yorku? Vždyť jsi tady byl pět dní" ,,A mě to stačilo. Tam už mám domov a práci tak to sakra všichni pochopte. Tady už nechci být hlavně kvůli Grace. Zase ji miluju a ona si za chvíli bere někoho jiného a čeká jeho dítě. Takže nechci tady být" řekl jsem naštvaně a on si povzdechl.

,,Už budu muset jít, jinak to nestihnu. Tak se měj kámo. A já za chvíli taky přiletím do New Yorku a řekneme si novinky" řekl a objal mě. ,,Jasně počítám s tebou. Napíšeme si na novej rok" usmál jsem se. ,,Dobře. Tak čau a napiš třeba jednou Grace. Myslím si, že tě bere jako kamaráda" řekl. ,,Možná ji napíšu za několik měsíců a popřeju jí hodně zdraví u miminka" uchechtl jsem se. ,,Jsi tvrdohlavej. Aspoň kamarádi byste mohli být. No nic už fakt musím" řekl, ještě jsme si plácli a pak on odešel.

Nemohl bych s ní být jen kamarád jinak bych jí zlíbal a to ona by už fakt byla naštvaná když bude už manželka.

Ale fakt mě to bolí když pomyslím na to, že si za chvíli bere někoho jiného a ne mě.

Grace

Rozezněla se hudba a já jsem šla s tátou k oltáři, kde už čekal Matthew a krásně se na mě usmíval. Snažila jsem se taky o úsměv, ale nějak mi to nešlo.

Táta mě dovedl k Matthewovi a ten mě chytil za ruku.

,, Dovolte, abych Vás přivítal v tento den, který je významný nejen pro Vás, ale i všechny zúčastněné. Dnešní den patří k nejdůležitějším dnům ve Vašem životě. Přichází velká odpovědnost, protože odedneška chcete jít dalším životem společně, věrně, v dobrém i ve zlém. A to je velmi mnoho a není to lehké. Máte ve svých rukou štěstí toho druhého, a ten od Vás očekává život plný lásky, tolerance a podpory."

Love in dance✔️Where stories live. Discover now