2-15

3.8K 144 13
                                    

O tři měsíce později

Grace

Uběhly tři měsíce a já se mám úplně úžasně. Justin přenechal svoje studio v New Yorku Becky a tak je teď ona hlavní lektor. Jinak občas tam on dojíždí, aby zkontroloval věci ohledně studia, protože je pořád on majitel. A tady v Los Angeles už má svoje další studio, které se ještě staví a zařizuje, ale bude hotové nějak za měsíc. Já dnes mám slavnostní otevření svého studia. Nejdřív jdu s Justinem k mé gynekoložce a pak odpoledne bude otevření mého návrhářského studia. Přijde opravdu hodně lidí. Nebo aspoň doufám v to. Dávala jsem tuhle akci na Instagram, na moje webovky a i jsem vytiskla několik set letáčků, které jsme s holkama rozlepily po městě. Takže doufám, že aspoň někdo přijde.

Já dneska přecházím do čtvrtého měsíce a proto jdu na kontrolu.

(Pro představu kdyby si to někdo nedokázal představit jak má bříško velké 😂)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Pro představu kdyby si to někdo nedokázal představit jak má bříško velké 😂)

Ráno jsem se probudila docela nervózní. Jsem hlavně nervózní z toho otevření toho studia. A samozřejmě trošku i z té kontroly. Celé dva měsíce jsem neměla skoro žádnou energii a bylo mi pořád neskutečně blbě. Takže s Justinem jsme měli sex naposledy v tom hotelu. Tam jsem na to měla ještě obrovskou chuť, ale teď ty tři měsíce? Už jenom kvůli tomu jak mi bylo stále blbě tak jsem nechtěla. Nechtěla jsem se třeba na Justina při sexu pozvracet. To by bylo dost nechutný. Asi by se to nestalo, ale měla jsem pocit jako kdybych chtěla zvracet 24/7. Ale vím, že Lucy tohle měla stejné. Ta třeba nechtěla se Simonem spát celých devět měsíců. Neměla na to vůbec chuť.

,,Ahoj zlato" usmál se na mě Justin když jsem přišla do kuchyně. Už spolu bydlíme v takovém krásném domečku. Má dvě patra a je fakt krásný. Docela hodně nám přispěli moje rodiče a Justinovi rodiče. A pak opravdu nevím jak, ale Justin měl taky hodně peněz takže vlastně baráček koupil za svoje. Byla jsem na něj hrozně naštvaná takže jsme se dohodli, že skoro všechen nábytek do domku koupím já.

A jinak naši rodiče byli, z našeho návratu k sobě, hrozně šťastní. A hlavně byli šťastní, že budou mít vnoučátko.

,,Ahoj miláčku" usmála jsem se a dala mu pusu. ,,Tady máš snídani" řekl a podal mi palačinky. ,,Děkuji moc" usmála jsem se a vzala si jednu palačinku. ,,To ti stačí?" Zvedl obočí. ,,Ano stačí. Nějak nemám hlad" řekla jsem a on přikývl.

A taky jinak asi chcete vědět co Matthew že? Tak Matthew vůbec nic. Od té nepovedené svatby se mi vůbec neozval. Čekala jsem, že mě bude hledat a že to bude chtít všechno vysvětlit, ale on nic. Vůbec nenapsal a ani nezavolal. Ale mě to samozřejmě nevadí. Tohle mi úplně vyhovuje.

Snědla jsem palačinku a pak jsem šla do ložnice, kde jsem se oblékla a potom jsme jeli do nemocnice na kontrolu.

Přišli jsme tam přesně na půl desátou takže nás hned doktorka vzala.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now