2-16

3.3K 144 23
                                    

Justin

Jsem v New Yorku a zrovna přicházím do svého hotelu. Celý den jsem strávil ve studiu, protože jsem tam musel něco zařizovat. Teď je nějak půl čtvrté odpoledne. Už se těším domů za mojí princeznou. Zatím jsme se neviděli jenom dva dny, ale i tak mi chybí.

Vešel jsem do svého pokoje a pohodil svojí bundu na nějaký malý gaučík, který tu byl.

Najednou mi začal někdo volat. Vyndal jsem si mobil z kapsy a podíval se, kdo to je. Doufal jsem, že to bude Grace, ale byla to mamka.

,,Ano mami?" Ozval jsem se a svalil se na postel. ,,Justine kdy se zítra vrátíš z toho New Yorku?" Zeptala se mamka rychle. ,,Někdy odpoledne proč?" Zvedl jsem obočí. ,,Zkus si najít nějakou dřívější letenku" ,,Mami proč? Můžeš mi říct, co se děje?" Vyhrkl jsem a posadil se.

,,Grace je v nemocnici. Měla autonehodu. Je už hodinu na sále" řekla. ,,Cože? To si děláš srandu ne? A proč mi sakra voláš až teď když už je hodinu na sále!?" Zařval jsem naštvaně a rychle se postavil a začal chodit po pokoji. ,,Justine neřvi na mě. Já jsem se to dozvěděla od jejich rodičů před pár minutami a nemají sílu ještě volat tobě tak jsem ti zavolala já" řekla. ,,Jo mami promiň, nechtěl jsem řvát. Takže je to s ní vážný?" Vyhrkl jsem vyděšeně a bouchl pěstí do zdi. ,,Nevím, nic moc mi neřekli, ale teď tam jedu. Zkus si najít dřívější letenku" řekla a já kývl. ,,Jasně, pokusím se." Řekl jsem a pak jsem ji to típl.

Sedl jsem si na gauč a dal si hlavu dlaní, ale pak jsem se zase rychle postavil a nervózně začal pochodovat po pokoji. Cítil jsem se hrozně bezmocně. Moje láska je teď na sále, měla autonehodu a já jsem na druhé straně kontinentu.

Rychle jsem přešel ke stolku, kde mám MacBook a najel na stránky, kde bych si mohl rychle koupit nějakou letenku. Když jsem zadal, že chci co nejbližší let tak mi to nic nenašlo. Sakra, co mám dělat.

Chvíli jsem čuměl do počítače a potom jsem si na internetu našel číslo na letiště na jedno centrum, kde se taky řeší letenky. Tam chodí hlavně lidi, kteří si letenky nechtějí kupovat přes internet a jdou si to koupit rovnou takhle na letiště.

Zavolal jsem a čekal až mi to někdo zvedne. ,,Dobrý den, letiště JFK nákup letenek, přejete si?" Ozvala se nějaká holka. ,,Dobrý den. Chtěl bych si na rychle koupit nějakou letenku do Los Angeles. Je mi úplně jedno jaká to bude aerolinka a nebo jaké to bude místo. Klidně to může být i to nejhorší místo. Je mi to jedno, jenom potřebuji být co nejrychleji v Los Angeles" řekl jsem rychle. ,,Dobře pane takže vy si přejete najít nějakou letenku teď v nejbližším čase do Los Angeles?" ,,Ano přesně tak" ,,Dobře tak já se podívám. Vydržte chvíli" řekla a já zrychleně dýchal z toho jak jsem byl nervózní.

,,Takže našla jsem tu letenku se společností American Aerolines na 17:00 a pak na 18:15" řekla a já se podíval na hodiny. 17:00 je za hodinu a půl. ,,Skvělý tak tu letenku na 17:00 prosím" ,,Dobře tak mi řekněte váš e-mail, kam vám pošlu letenku. Stačí ji ukázat z mobilu a mít platný pas a berte na vědomí, že na letišti byste měl být maximálně už tak za hodinu, aby jste letadlo stihl" řekla. ,,Jasně to chápu." Řekl jsem a potom jsem ji ještě řekl ten mail.

Potom jsem ukončil hovor a rychle se zvedl. Do kufru si hodil všechno moje oblečení a vyběhl ven z pokoje. Seběhl jsem po schodech k recepci. ,,Dobrý den, nutně musím odjet do Los Angeles takže tu noc už tu nebudu" řekl jsem. ,,Dobře tak já vám vrátím peníze za tu jednu noc, ale bude to chviličku trvat" ,,Nechte to bejt. Já nemám vůbec čas." ,,Pane ale ty peníze vám musíme vrátit. Můžete počkat deset minut, abych tu transakci vyřešila?" ,,Víte co? Ty peníze mi pošlete na tenhle účet" řekl jsem a na papír ji napsal číslo mého účtu. ,,Opravdu musím být, co nejrychleji na letišti takže deset minut tu nemůžu čekat" řekl jsem a podal ji ten papírek. ,,Tak dobře" řekla trochu zmateně a já vyběhl ven z hotelu. Zastavil jsem si taxík a rychle nastoupil.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now