4

5.7K 190 10
                                    

Druhý den

Grace

Zase je další den a já jsem zase ve škole. Kde jinde bych byla že? Už je středa a já se docela dost těším až bude víkend. Vím, říkala jsem, že mám tuhle školu ráda, ale stejně vždycky se těším hrozně moc na víkend.

Přišla jsem do třídy, kde budeme mít hodinu francouzštiny. Miluju francouzštinu. I když ji moc neumím tak ten jazyk mám hrozně ráda.

Sedla jsem si do lavice vedle Lucy. ,,Co to bylo ten komentář?" Vyhrkla a já se na ní překvapeně podívala. ,,Ahoj" zasmála jsem se. ,,Jakej komentář?" Nechápala jsem. ,,No ten, co ti napsal Justin pod tvojí fotku. Napsal ti, že jsi pěkná a ten mrkající smajlík! A ty mu napíšeš hm, díky?" Vyhrkla. ,,Ty si takhle prohlížíš moje komentáře jo?" Uchechtla jsem se. ,,Psala jsem ti tam a pak tam napsal on takže jsem si to přečetla. A co ta tvoje odpověď?" Vyhrkla zase a já se musela zase zasmát. ,,Tak on mi tam taky napsal hmm pěkná tak jsem mu odepsala stejně" pokrčila jsem rameny a ona protočila očima.

,,Nechápu. Vždycky když jsi ho tady viděla třeba v prváku tak si byla jak magor a hrozně si chtěla, aby ti dal like na fotku nebo ti jí okomentoval. A teď se to stane a ty si taková" ,,Protože se mi zprotivil. Chová se hrozně. Ale jsem ráda za včerejší den. Protože aspoň viděl, jak tančím. A vypadal hrozně překvapeně. Takže doufám, že teď už nebude mít narážky třeba jako, že mu zkazím zkoušky a tak" řekla jsem a ona se usmála. ,,Včera si tancovala fakt perfektně. Byla jsi skvělá. Taky jsem viděla, jak Justin na tebe překvapeně koukal" zasmála se a já se pousmála.

,,To jsem přesně chtěla" pohodila jsem vlasy a usmála se. Opravdu doufám, že Bieber nebude mít pořád narážky.

Asi po deseti minutách po začátku hodiny francouzštiny někdo zaklepal a dovnitř vešel ředitel a za ním byli čtyři kluci a mezi nima byl i Bieber.

,,Dobrý den, omlouvám se paní profesorko. Jenom potřebuji sem dát tyhle čtyři studenty. Čtvrťáci a třeťáci jeli na exkurzi na jinou taneční školu a i do muzea historie tance. Včera jsem, ale tyto mladíky viděl za školou kouřit takže z výletu jsem je vynechal. A potřebuji je dát do nějaké třídy. Doufám, že vám nevadí, že na tyto dvě hodiny francouzštiny budou s vámi" řekl ředitel. ,,Vůbec to nevadí. Kluci sedněte si do zadních lavic" řekla učitelka. ,,Děkuji moc" usmál se ředitel a zase odešel.

Kluci se rozešli do zadu a když kolem mě procházel Bieber tak na mě mrkl. Co to sakra dělá?

Tohle ale fakt nechápu. Hrozně moc bych se chtěla podívat na jinou taneční školu nebo do nějakýho muzea tance a on si to takhle posere tím, že kouři za školou. Debil.

,,Takže dávejte pozor. Na tabuli máte napsané věty a přeložte je do francouzštiny. Vy kluci, protože už umíte více francouzsky tak tady mám anglický text na jednu stranu a to po vás budu chtít celé přeložit do francouzštiny. Pusťte se do toho" usmála se učitelka a já hned začala psát do sešitu ty věty.

,,Pssst Grace" ozvalo se za mnou a já se otočila na Patricka. Na mého dobrého kamaráda, kdyby jste nevěděli.

Patrick mi podal nějaký papírek a já zvedla obočí. ,,Od Biebera" protočil očima a já se podívala na Biebera, který měl úšklebek na tváři.

Otočila jsem se zpátky a papírek rozevřela.

Mega pěkně tančíš, nečekal jsem to :))

Vzala jsem si propisku a taky mu tam něco napsala.

Děkuji no :)

A pak jsem to zase po Patrickovi poslala zpátky Bieberovi.

Love in dance✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin