6

5.9K 183 23
                                    

O dva dny později

Grace

Dnes je konečně pátek. Dnes máme zkrácenou výuku a celé čtyři hodiny budeme jenom tančit. Na to se hrozně těším. Budeme prý nacvičovat nějakou společnou sestavu, kterou budeme předvádět na jednom vystoupení tady ve škole někdy před Vánoci. Vždy to takhle máme. Každá třída se naučí nějakou sestavu a ta se pak ukáže celé škole. Nejhorší je, že ty zkoušky jsou tenhle rok už v prosinci někdy na začátku a to je docela špatný. S Bieberem to nevypadá dobře. Takže z toho jsem docela dost nervózní.

Vešla jsem do tanečního sálu, kde už byl někdo z naší třídy. Sedla jsem si na zem k Lucy, která si s někým zase dopisovala.

,,Ahoj" pozdravila jsem jí. ,,Ahoj" usmála se a rychle mě objala. ,,S kým si to píšeš?" Zasmála jsem se. ,,S jedním sladkým klukem. Napsal mi první na Instagram a je fakt krásný a tak hodný" řekla zasněně a já se začala smát. ,,Lucy kolikátý to je kluk?" Zeptala jsem se smíchem. Lucy si už takhle na Instagramu dopisovala s klukem asi desetkrát. Vždy byl hrozně sladký a hodný a nakonec z toho nic nebylo.

,,Tohle fakt vypadá nadějně. Pořád si máme o čem psát" usmála se a zase napsala odpověď. ,,Dobře, budu ti věřit" uchechtla jsem se a pak jsem se podívala na učitele, který přišel do sálu.

,,Tak studenti. Stoupnout! Roprostřete se po sálu a uděláme si dlouhou rozcvičku. Dneska budeme trénovat sestavu na prosinec. S paní učitelkou už jsme jí vymysleli jenom stačí to naučit vás a bude to perfektní" usmál se a já se podívala na učitelku Mallette. Když jsem se na ní pořádně zaměřila tak jsem maličkou podobu viděla. Trochu od ní Bieber něco převzal. Ale stejně to nechápu. Ona je tak hrozně hodná a pořád se usmívá. Nikdy ji nespadne úsměv z tváře. A pak je tu Bieber. Arogantní idiot, který se skoro nikdy neusmívá. Jenom na ty svoje děvky a tak.

Najednou se vedle mě objevil Patrick a když jsem se na něj podívala tak jsem se vylekala. ,,Proboha Patricku! Co se ti stalo?" Vyhrkla jsem. To už u nás byla i Lucy a prohlížela si Patricka, který měl na tváři dost velký monokl.

,,Bieber se stal. Šel jsem mu dát přes hubu za to, že tě nazval děvkou. No ale on je silnější takže jsem mu dal jenom maličkou ránu a on mi udělal tohle" řekl a já si přikryla pusu rukou.

,,Patricku ty jsi se snad úplně zbláznil ne? Vždyť je mnohem silnější než ty a..." nedořekla jsem to, protože k nám přišla učitelka.

,,Patricku máš tady nějaké problémy? Ublížil ti někdo ze školy?" Zeptala se Bieberova máma. ,,Ano tady někdo ze školy to byl" řekl a já začala kroutit hlavou. On totiž nevěděl, že je to mamka Biebera. A teď ona za ním půjde a Bieber bude mít asi problém. Proč mi vadí to, že bude mít Bieber problém? Ne, je dobrý že bude mít problém.

,,Byl to Justin Bieber. Ze čtvrťáku. Řekl tady Grace, že je děvka tak jsem si to s ním šel vyřídit" řekl a učitelka otevřela pusu do O.

,,Nejsi náhodou s Justinem ve dvojici na ty zkoušky?" Zeptala se mě. ,,Ano jsem a my jsme se pohádali. Ale já už to nějak neřeším" mávla jsem rukou.

,,Petere já půjdu do čtvrtého ročníku za Justinem Bieberem. Za chvíli přijdu" řekla učitelovi a ten se na ní usmál a přikývl.

,,Patricku nemusel si to říkat" řekla jsem s povzdechem. ,,Proč jako? Aspoň bude mít ten debil problém." ,,Spíš budeš mít problém ty, protože Bieber se jenom bránil" uchechtla se Lucy a Patrick najednou zkameněl. ,,Je to vážný, že řekl Grace děvka. Ale ty jsi na něj první zaútočil" řekla zase. Jo to je pravda. Patrick asi bude mít taky problém.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now