2-12

3.2K 139 14
                                    

O týden později

Justin

Dnes je 23.12. a já jsem zrovna přiletěl do Los Angeles. Chci tu jenom oslavit Vánoce s rodinou a pak pojedu zase do New Yorku. Hlavně nesmím potkat Grace. Nebo vlastně chtěl bych jí zase vidět, protože mi fakt chybí, ale kdybychom se potkali tak by to asi zase dopadlo špatně. Pro mě dobře, protože bychom se spolu asi zase vyspali, ale pro ní by to dopadlo špatně. Chtěl bych jí mít jen pro sebe, ale když je šťastná s ním tak jí to nechci kazit.

Dojel jsem taxíkem k domu rodičů. Zaplatil jsem a vystoupil, vzal si svůj kufr a přešel k baráku.

Odemkl jsem a vešel dovnitř. ,,Justin je tady!" Ozval se křik mých sourozenců a já se usmál. Děti vběhly do předsíně a hned na mě skočily. ,,Ahoj zlatíčka" usmál jsem se a pořádně je objal. ,,Už jsi nám zase chyběl" zakňučela Jazzy. ,,Bylo to jen měsíc a něco" zasmál jsem se. ,,To je i tak hodně. Hlavně nesmíš odjet zase na ten rok" řekla. ,,Uvidíme" cvrnkl jsem ji do nosu a pak jsem se postavil a pak jsme se rozešli do kuchyně. Ještě jsem se zastavil v obýváku a podíval se na náš obrovský vánoční strom.

,,Ahoj rodičové" usmál jsem se a hned jsem šel obejmout mamku a pak tátu. ,,Tak jak se máš?" Poplácal mě táta po zádech. ,,Mám se skvěle" usmál jsem se. ,,Tak to je skvělý" Usmála se mamka a rozešla se ke stolu a rychle tam vzala nějakou ozdobenou obálku. ,,Co to máš?" Oblízl jsem si rty a přešel k ní. ,,Ale nic jen pošta" Zasmála se nervózně a já zvedl obočí. ,,Takhle ozdobená obálka?" Zasmál jsem se a tu obálku ji vzal z ruky. Otevřel jsem to a vyndal svatební pozvánku hádejte na čí svatbu.

Hledali jsme štěstí a našli jsme sebe

GRACE PETERSON& MATTHEW SMITH

S láskou v srdci oznamujeme, že se budeme brát 28.12.2017 v St. Vincent de Paul Roman Catholic Church v 13:00.

Srdečně Vás zveme na naší svatbu a hostinu. Budeme rádi když dorazíte a oslavíte s námi náš sňatek.

Překvapeně jsem koukal na tu pozvánku. To už je za pět dní. Wow tak to jsem teda nečekal.

,,Justine jsi v pohodě?" Pohladila mě mamka po zádech. ,,Jojo jsem" kývl jsem a pozvánku hodil zpátky na stůl. ,,Půjdu se projít" zamumlal jsem. ,,Justine teď si přijel" řekl táta. ,,Budu tu za chvíli. Koupím si kafe, trochu se projdu a půjdu zpátky" usmál jsem se a pak jsem vypadnul z baráku.

Když jsem byl dostatečně daleko od našeho domu tak jsem kopl do popelnice a sedl si na obrubník a schoval si hlavu do dlaní.

Vím, že jsem říkal, že jsem šťastný když je ona šťastná. Ale teď když jsem viděl tu pozvánku? Hrozně mě to bolí. Chtěl bych, aby byla zase šťastná se mnou jako to bylo před dvěma lety.

Po chvilce jsem se postavil a rozešel se do parku. Když jsem procházel kolem různých obchůdků tak zrovna vyšla ven Grace a malém do mě narazila. ,,Justine" Vyhrkla překvapeně. ,,Jsi tady" šeptla. ,,Jo jsem. Budu slavit Vánoce s rodinou" pokrčil jsem rameny.

,,Co ty? Taky s rodinou budeš?" Zeptal jsem se. ,,Ne. Budeme sami s Matthewem doma. Naši jeli za prarodiči, chtěla jsem jet taky, ale Matthewa jsem tu nechtěla nechat, protože on má rodiče v Evropě a tam on nejel" řekla a já kývl.

,,Takže za pár dní budeš Smith" řekl jsem a snažil se skrýt zklamání. ,,Ano, bude mi docela chybět Peterson. Smith je takové to typické příjmení Američanů" pousmála se.

,,Přišla ti taky pozvánka?" Zeptala se. ,,Ty si mi taky posílala pozvánku? Jak si zjistila mojí adresu?" Zvedl jsem obočí. ,,Fredo mi to řekl. No jo, popravdě jsem nechtěla, protože je to takové zvláštní, ale nějak záhadně si na tebe Matthew vzpomněl a tak jsme ti jí taky poslali" ,,Jak si na mě mohl vzpomenout?" ,,No vidí třeba jak si mi lajkoval pár fotek na Instagramu a potom jsem tě představovala v tom klubu" řekla a já chápavě přikývl.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now