2-5

3.5K 150 10
                                    

O týden později

Grace

Uběhl týden a já jsem teď doma. Mám zrovna volno takže dneska mě prý Matthew někam vezme. Když jsem přiletěla z New Yorku tak mě přivítal s obrovskou kyticí na letišti a hned jsem přestala myslet na Justina.

Celý let z New Yorku jsem na něj myslela, ani nevím proč. Prostě mě pořád otravoval v mé hlavě.

Ale pak jsem viděla Matthewa a hned jsem na něj přestala myslet a měla jsem hned lepší náladu. Jsme na sebe už hrozně zvyklý jak bydlíme spolu takže ty dva skoro tři dny, co jsme byli bez sebe, to bylo špatný. Fakt mi chyběl.

Teď jsem doma, jsou nějak dvě hodiny odpoledne a já přemýšlím, co si dneska vezmu na naše rande. Prej půjdeme někam do restaurace. Miluju takovýhle rande. Vždy si sedneme do restaurace, dáme si jídlo, krásně si popovídáme a je to fakt romantický.

Vyndala jsem si svoje oblíbené černé šaty a položila se je na postel. Potom jsem šla do koupelny a napustila si vanu. Když byla napuštěná tak jsem si do ní lehla a začala relaxovat. Ani nevím jak, ale za chvíli jsem usnula.

Probudila jsem se na to, že mi v pokoji začal zvonit mobil. Rychle jsem sebou cukla a uvědomila si, že jsem pořád ve vaně. Panebože, já jsem usnula ve vaně. To se mi ještě nikdy nestalo. Rychle jsem se postavila a hned se oklepala zimou. Voda už byla studená takže by mě fakt zajímalo kolik je. Obmotala jsem si kolem sebe ručník a pak jsem šla do pokoje.

Podívala jsem se na mobil a viděla jsem že jsou čtyři hodiny. Panebože já jsem fakt tam spala víc jak hodinu a půl? To snad ne.

Podívala jsem se na zprávu, která byla od Matthewa.

Roztomilouš🤤: Ahoj krásko, domů přijedu nějak v pět hodin, připravím se a rovnou pojedeme do restaurace. Moc se těším. Zatím papa❤️

Usmála jsem se a napsala mu na to jenom srdíčko. Potom jsem se zase rozešla do koupelny. Dala jsem si masku na obličej a stále ještě v ručníku jsem šla do kuchyně. Udělala jsem si kafe a pustila si na chvilku televizi. Za patnáct minut jsem si šla umýt obličej a rovnou jsem se namalovala. Vzala jsem si šaty a udělala jsem si něco s vlasy. Snažila jsem se udělat si nějaký drdol a to mi zabralo asi dalších 15 minut, ale vypadalo to hrozně takže jsem skončila s rozpuštěnými vlasy. Trochu jsem si je nakulmovala, abych je neměla úplně rovný a zrovna v tu chvíli se ozvalo bouchnutí dveří.

Za chvíli do ložnice přišel Matthew. ,,Ahoj miláčku" usmál se. ,,Ahoj" taky jsem se usmála. ,,Hrozně moc ti to sluší princezno" usmál se a políbil mě. ,,Děkuji moc zlato" zamumlala jsem mu do rtů.

,,Já se připravím a pojedeme" řekl když se ode mě odtáhl a já přikývla. ,,Tak já jdu do obýváku" řekla jsem. ,,Budu se snažit co nejrychleji" řekl mi a já odešla do obýváku.
Matthew za takových necelých deset minut přišel.

,,Můžeme jít" usmál se, já jsem vypla televizi a pak jsme odešli pryč.

*********

Už jsme takové dvě hodiny v restauraci. Nejdříve jsme si dali víno a povídali si. Potom jsme si už objednali jídlo, které bylo neskutečně dobrý a teď čekáme na dezert.

,,Takže jídlo bylo dobré?" Nervózně se na mě usmál. ,,Ano už se ptáš po třetí. Děje se něco lásko?" Zeptala jsem se a chytila ho za ruku. ,,Ne nic se neděje" pousmál se. ,,Jsi hrozně nervózní. Určitě se něco děje" řekla jsem. ,,Ne všechno je opravdu v pohodě" zase se nervózně usmál a já teda nakonec přikývla.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now