9

5.4K 173 8
                                    

Druhý den

Grace

Další den se taky nic moc zajímavého nestalo. Hned ráno jsem šla za sekretářkou a řekla jsem ji, že bych na pondělí, úterý a středu chtěla zarezervovat taneční sál na stejné hodiny až do zkoušek. Takže teď se nám nemůže stát, že nebudeme moct někde cvičit.

Včera to bylo docela fajn s Bieberem. Docela dobře jsem ho poznala. Ale neřekla bych, že jsme už nějací kamarádi. Zas takhle daleko bych nešla. Ale on si asi myslí, že jsme. Včera mi totiž do komentářů na Instagram napsal kámojdo. Takže nevím no. Ale taky mi napsal jestli mu nenabízím šukání. Takže tím mě i docela naštval. Protože tohle bych mu veřejně nikdy nenabídla. A vlastně nikdy bych mu to nenabídla! Rozhodně nejsem ten typ holky, která chce jenom sex a žádný vztah. A rozhodně ne s Bieberem. Ten totiž chce jen sex a žádný vztah. Včera mě taky docela dost překvapilo, že to odmítl, jak mu ta holka napsala, že ho vyléčí. Takže někdy je prostě Bieber v pohodě a někdy zase ne.

Teď už je konec školy a já jsem u skříněk a připravuju se na odchod ze školy. Dneska tam prší a to mě štve, protože jsem si nevzala deštník. A to jsme dneska s Lucy chtěly někam jít. Asi skončíme někde v kavárně.

Už jsem chtěla jít pryč když jsem najednou viděla Biebera, jak si povídá s Kendall a on vypadal dost naštvaně. Asi něco důležitého tam řešili.

,,Už mě nech kurva bejt!" Zařval Bieber přes celou chodbu a dal ji najednou silnou facku. Kendall to nečekala a tak spadla a druhou facku si dala ještě o skříňky. Panebože. Co to kurva bylo?

Kendall se po chvilce postavila a utekla pryč na záchody. Tady na chodbě moc lidí nebylo, ale ti co tu byli tak na Biebera koukali překvapeně a trochu i vystrašeně.

,,Pane Bieber! Hned se mnou do ředitelny!" Ozval se křik učitelky a on si povzdechl a bouchl pěstí do skříňky a pak se na mě podíval.

Nasraně a dost zklamaně jsem se na něj podívala. Tohle bych rozhodně nikdy nečekala. Nikdy bych nečekala, že dá holce facku. To je příšerný.

Naposledy jsem se na něj podívala a potom jsem šla na záchody za Kendall. Ta tam seděla na zemi u umyvadel a brečela.

,,Kendall? Jsi v pořádku?" Zeptala jsem se potichu a ona se na mě podívala. ,,Kdo jsi?" ,,Jsem Grace z druhého ročníku. Tancuju s Bieberem na zkouškách" ,,Jo to jsi ty. Kvůli tobě mě Justin nechce" zavzlykala. ,,Cože?" ,,Líbíš se mu, to je jasný. A proto se mnou už nechce být ani se mnou spát. Ale teď mi dal facku. A já to vůbec nechápu. Tak hrozně mě to bolí. Myslela jsem, že mě má aspoň trochu rád" začala nahlas vzlykat.

,,Kendall tak to není. Já se mu určitě nelíbím. Chce mě jenom do postele jako každou holku. Ale já ho nechci. Je to debil. A tohle co udělal je fakt příšerný. Můžu ti nějak pomoct?" Zeptala jsem se a šla k ní blíž. ,,Ne jenom prosím odejdi" zašeptala. ,,Opravdu? Nemám ti třeba přinést pudr a korektor, aby jsme zakryly tvůj ubrečený obličej. Vím, že to, co ti udělal je příšerný a bolí tě to a ještě dlouho tě to bude bolet. Ale nesmíš kvůli takovýmu hajzlovi brečet" řekla jsem a ona se na mě podívala a pousmála se.

,,Budu ráda když mi tohle pomůžeš zakrýt" řekla a ukázala na svůj obličej a já jsem se zasmála. ,,Dobře, tak já si přinesu tašku" řekla jsem a odešla zase ke skříňkám.

Justin

,,Justine můžeš mi říct, co si to proboha udělal?" Zeptal se ředitel když jsem už seděl v jeho kanceláři.

Povzdechl jsem si a pokroutil hlavou. ,,Já ani nevím a hrozně mě to mrzí. Tohle jsem nechtěl udělat" ,,A proč si to vůbec udělal? Co ti Kendall provedla?"

Love in dance✔️Where stories live. Discover now