28

5K 170 6
                                    

O dva dny později

Grace

Uběhly dva dny a už nám zbývá na Hawaii jenom čtyři dny. Hrozně to utíká. Chtěla bych tady bydlet. Je to tady hrozně užasní, lidi jsou tady hrozně milí a je to tady tak krásný. Určitě sem ještě někdy musím.

Předevčírem jsme s Justinem jeli nakonec města do takového zábavného parku. Jeli jsme tam i se Savannah, Samem a se Cindy. A hrozně jsme si to užili. Večer mi Justin zase udělal dobře. Je to hrozně úžasný. Lucy s Kendall měly pravdu když mi říkaly, že jazyk svého kluka budu neskutečně milovat.

A včera jsme jeli do vedlejšího městečka taky na takovou krásnou pláž a taky, abychom si prošli jiné město. Taky to tam bylo nádherný.

Teď je teda další den a s Justinem jsme se už probudili a přemýšlíme, kam půjdeme dnes. Vypadá to, že asi půjdeme zase k moři. Ale to vůbec nevadí. Miluju tady to moře.

Teď je Justin ve sprše a já už jsem připravená jít na snídani. Najednou mi někdo začal volat přes FaceTime. Přešla jsem ke svému mobilu a viděla, že mi volá Lucy. Usmála jsem se a hned to zvedla a namířila na sebe kameru.

,,Ahoj" usmála jsem se a viděla, že tam je i Kendall. ,,Ahoooj!" vypískly obě dvě a já se zasmála. ,,Tak jak se tam máš?" zeptala se Lucy. ,,Skvěle" řekla jsem s úsměvem. ,,No ty vaše fotky na instagramu jsou dost pěkný, ale nám nic moc neposíláš." řekla Kendall. ,,Jo musíš nám něco poslat Grace" přidala se Lucy. ,,Jasně tak až dovoláme tak pošlu fotky z mého mobilu, které převážně fotí Justin." řekla jsem a holky se usmály.

,,A bylo už něco?" zeptala se Lucy a já se zasmála. ,,Vy jste hrozný. Vy jste zavolaly jenom kvůli tomuhle že?" řekla jsem se smíchem a holky se na sebe podívaly a zasmály se. ,,Tak trochu. Ale stejně chceme vědět i jiné novinky" řekla Kendall a já se uchechtla. ,,Ještě jsme spolu nespali ale..." ,,Co ale?" natěšeně se na mě podívaly. ,,Udělali jsme si dobře" řekla jsem a kousla se do rtu.

,,Já jsem to věděla!" vypískla Lucy a Kendall jí s uraženým pohledem dala pět dolarů. ,,Vy jste se vsadily?" nechápavě jsem se na ně podívala. ,,Jo Kendall si myslela, že jste už na to vlítli. A já jsem říkala, že maximálně jste si udělali dobře" řekla Lucy a já se začala smát. ,,Vy jste blbý" protočila jsem očima. ,,A jaký to bylo?" zeptala se Lucy. ,,Skvělý. On to umí tak dobře" vydechla jsem. ,,Uuuuu potom nám musíš říct úplně všechno!" řekla Lucy a já se zasmála a přikývla.

,,Zlato měli jsme jít spolu do tý sprchy" řekl Justin když vylezl z koupelny. Holky si tam začaly něco šeptat. ,,Ty s někým voláš?" zeptal se. ,,Jo s Kendall a Lucy" řekla jsem a on ke mě přišel a podíval se do mobilu. ,,Ahoj dámy" zazubil se. ,,Čau Justine. Slyšely jsme, že si to tam užíváte ve všech směrech" řekla Lucy a já jí probodla pohledem.

,,Co vám všechno řekla?" zasmál se. ,,Řekla vám, že mám skvělej jazyk?" zasmál se a já celá zčervenala a bouchla ho pěstí do hrudi. Holky se začaly smát jak nějaký blbky. ,,S tím jazykem nám to neřekla, ale prý to umíš dobře" zasmála se Lucy a já se podívala na Kendall, která nic neříkala jenom se usmívala. Došlo mi, že ona vlastně ví, že to Justin umí dobře. Spala s ním a několikrát. Docela mi to vadí.

,,Já vím, jsem nejlepší přece." zasmál se. ,,Hele holky už musíme jít na snídani tak já vám potom napíšu ano?" usmála jsem se na ně. ,,Tak fajn. Užívejte" řekla Lucy. ,,Pořádně si užijte teplé moře a sexujte" zasmála se Kendall a já protočila očima a zasmála se. ,,Čau mějte se" rozloučila jsem se s nima a pak jsem mobil položila na stůl.

Sedla jsem si na postel a Justin se na mě podíval. ,,Stalo se něco?" zeptal se a sedl si ke mě. ,,Došlo mi, že Kendall určitě ví, že máš skvělej jazyk. Trošku mě to naštvalo takže proto jsem to skončila tak rychle" řekla jsem a on mě políbil. ,,Ona to neví" pokroutil hlavou. ,,Ne?" zvedla jsem obočí. ,,Ne. Jenom jsme spolu tvrdě šukali. O ničem víc to nebylo. Nic jsem k ní necítil a tak jsem neměl za potřebí jí dělat dobře jazykem. Vím, že to zní hrozně, že jsem spal s tvojí kamarádkou, ale já jsem spal s hodně holkama a stydím se za to. Ale teď už mám jenom tebe a už jenom s tebou budu spát. Neboj se zlato" objal mě a já přikývla.

Love in dance✔️जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें