10

5.3K 170 10
                                    

O týden později

Justin

Už je zase čtvrtek a já jsem dnes už byl ve škole. Celý týden jsem nebyl ve škole a teď jsem už konečně šel. Jako škola mi vůbec nechyběla, ale spíš mi chyběl tanec. Doma nemáme žádný prostor na tančení jedině někde na zahradě. A ve škole tancuju pořád, takže to mi chybělo.

Ale zasloužil jsem si to vyloučení. Neměl jsem Kendall dávat facku. Jsem prostě debil, já to vím. Doufám, že mi to Kendall opustí. A taky doufám, že mi to hlavně Grace odpustí. Já s ní chci tancovat. Je to fajn holka. A naší sestavu už mám promyšlenou. A jestli bude Grace tancovat solo, tak ho budu tancovat i já. A já žádnou sestavu nemám vymyšlenou. Fakt skvělý.

Dnes na mě ve škole každý koukal strašně divně. Holky si mě nějak nevšímaly jako dříve. Asi kvůli tomu, co jsem provedl. Samozřejmě, že se mě teď bojí. musím si tady tu reputaci zase nějak zlepšit. Nejsem žádný debil, který ubližuje holkám. To opravdu nejsem a nechci být.

Teď mám namířeno do tanečního sálu. Byl jsem za sekretářkou jestli je volný a prej by měl být takže už se těším až si nějak zatancuju. V šatně jsem se převlékl a pak jsem šel k tomu sálu, ale ozývala se odtamtud hudba. Vždyť mi sekretářka říkala, že by tam nikdo neměl být. Bože, já si chci zatancovat.

Opatrně jsem otevřel dveře a podíval se, kdo tam je. Hned jsem tam viděl Grace. Tancovala na nějakou hudbu a měla to docela promyšlený. Doufám, že to není na ty zkoušky. Musí tancovat se mnou a ne sama.

Vešel jsem dovnitř a chvíli se na ní díval. Byla tak krásná když tančila. Když dělala nějakou otočku tak si mě všimla a hned se zastavila. ,,Co tu děláš?" protočila očima. ,,Promiň, myslel jsem, že tu nikdo nebude. Chtěl jsem si zatančit. Ale klidně pokračuj" ,,Jsem tady já. Takže vypadni" řekla otráveně a pak zase začala tančit. Povzdechl jsem si a zase ji jenom pozoroval. Radši ji nebudu otravovat. Nechám ji ať si dotancuje sestavu a pak si to s ní musím nějak vyřešit. Grace zase udělala otočku, ale nějak divně zakopla a spadla na zem.

,,Au doprdele!" zakřičela a hned se chytila za kotník. ,,Grace? Jsi v pohodě?" vyhrkl jsem a rychle vypl hudbu a přešel k ní. ,,Jdi ode mě" zavzlykala. ,,Bolí tě kotník?" ,,Hrozně moc" zašeptala a já jí šáhl na ten kotník a trochu jí tu nohu zvedl. ,,Co děláš?" zařvala bolestně. ,,Musíš do nemocnice" řekl jsem a vytáhl si mobil a začal volat záchranku.

,,Nemusel si volat záchranku, to bude v pohodě" řekla s povzdechem a chtěla se postavit, ale když došlápla na kotník tak zase s výkřikem spadla. ,,Grace nech toho sakra! Vždyť to třeba můžeš mít zlomený" vyhrkl jsem.

Za chvíli přijela záchranka a Grace hned naložili na lehátko a odvezli ji do sanitky.

,,Justine proč je tady sanitka?" Přiběhl ke mě ředitel. ,,Grace Peterson tancovala a spadla a bolí ji hrozně kotník takže jsem zavolal záchranku" řekl jsem. ,,Bože můj. To je hrozný. Snad bude moct za chvíli tančit. S kotníkem je to někdy těžký" řekl a já jsem si taky povzdechl. ,,Pojedu za ní" řekl jsem a ředitel přikývl. ,,Já zavolám jejím rodičům" řekl a vyndal si mobil z kapsy a odešel zase do školy.

Přeběhl jsem do školy a převlékl se zpátky do normálního oblečení. Potom jsem v sálu vzal věci, které patří Grace a její flashku z rádia.

Chtěl jsem už odejít, ale zastavila mě učitelka na biologii. ,,Výborně pane Bieber, tady vás mám" usmála se. ,,Děje se něco?" ,,No jdete si přece napsat ten test ne?" ,,Jo no jo vlastně. Já jsem se s vámi domlouval na dnešek. Paní profesorko nešlo by to přesunout na jiný den? Já teď docela spěchám" řekl jsem. ,,Mě vůbec nezajímá, že někam spěcháte. Test jste si domluvil na dnešek takže ho jdete psát dnes. Jdeme" řekla přísně a já si povzdechl a šel s ní do jejího kabinetu.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now