31

4.5K 137 8
                                    

O týden později

Justin

Uběhl týden a dnes jsou Vánoce. Moji rodiče a Grace rodiče nám udělali překvapení a pronajmuli si na týden takovou obrovskou chatu v Kanadě. Takže včera jsme letěli do Kanady a strávíme Vánoce ve sněhu.

No a děti se konečně naučí lyžovat. Grace to prej umí, protože občas taky jezdili na lyže, ale když si pořídili Chloe tak už ne. A vlastně takhle to mám stejný i já. Rodiče taky se mnou jezdili na lyže, ale byla Jazzy a přestali jsme jezdit. Ale Fredo každý rok někdy v únoru jezdí s rodinou na lyže takže jsem jezdil s nimi a naučil se jezdit na snowboardu.

Včera jsme už na lyže nestihli jít. Přijeli jsme někdy v pět večer a to už nemělo moc cenu a večerní lyžování jsme radši nechtěli zkoušet. Ještě by se nám něco stalo když jsme na tom tak dlouho nestáli. Ale dnes už půjdeme a hrozně se těším.

Přijeli jsme dvěma pronajatými auty k obrovským sjezdovkám a vyndali si naše lyže a snowboardy.

,,Takže my půjdeme učit Jaxona, Jazzy a Chloe na lyžích" řekla moje mamka a Camilla se k ní přidala. ,,My asi vezmeme Chrise na ty těžší sjezdovky" řekl David.

,,A kam půjdeme my?" Podíval jsem se na Grace. ,,Tak nejdřív bych si šla zkusit něco lehčího" řekla opatrně. ,,Grace i tvůj mladší brácha jde hned na těžší sjezdovky a to na tom stál méněkrát než ty" zasmál se David. ,,Hej nech toho tati" protočila očima. ,,Mě to nevadí. Tak půjdeme na ty lehčí a pak na ty těžší" usmál jsem se na Grace.

Všichni až na mě si obuli ty obrovský lyžáky. Já si obul boty na snowboard a mohli jsme jít. Děti s mamkou a Camillou zůstali dole a my s Grace jsme šli nejdříve na takovou kratší lanovku.

Vyjeli jsme nahoru na kopec. Upevnil jsem si více vázání a jeli jsme dolů. Konečně. Joo tohle mi chybělo. Grace to šlo taky hodně dobře.

Potom když si už Grace byla jistá, že to nezapomněla tak jsme se vydali na těžší sjezdovky.

********

Odpoledne jsme si dali nějaké jídlo a teplý nápoj a pak jsme jeli zase lyžovat. A někdy ve čtyři večer jsme už jeli zpátky na naší pronajatou chatu.

Dali jsme si opravdu velkou večeři a skoro po večeři děti hned usnuly. Z dnešku byly asi hodně unavený.

My jsme si u televize ještě chvíli povídali, dali jsme pod stromeček dárky a pak jsme šli taky do našich pokojů.

Já už jsem byl ve sprše a teď jenom čekám až přijde Grace a lehne si ke mě. Bohužel nemůžeme provozovat nic hlasitého, protože jsou tu naše rodiny s malými dětmi takže to by nedopadlo asi moc dobře.

Za chvíli už konečně přišla a hned si lehla ke mě. ,,Tak jak tě bavilo lyžování?" Usmál jsem se. ,,Bylo to perfektní" řekla s úsměvem a pak si lehla na mojí hruď. Přehodil jsem si přes ní ruku a hladil ji po zádech.

,,Hele proč vlastně na tu soutěž vybrali nás dva? Tenhle rok soutěží jako dva lidi za jednu školu? Nebo všechny školy měli na zkoušky tancovat v páru?" Zeptala se a já se zasmál. ,,Ne zlato. Tak to fakt není. Myslím si, že ve většině školách ani zkoušky, které máme my, nedělají" řekl jsem. ,,Ale vlastně každý rok do soutěže jde jedna holka a jeden kluk že školy. Vždy tam musí být kluk a holka. U nás na škole si to hodně ulehčili. Rovnou nás dali do páru kluk a holka a vybrali jenom jeden pár. V minulosti museli zvlášť vybrat holku a kluka" řekl jsem.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now