32

3.8K 147 33
                                    

Grace

O 9 měsíců později

Uběhla opravdu dlouhá doba a hodně se toho stalo. S Justinem jsme spolu už 11 měsíců za měsíc to bude rok. Je to hrozně úžasný. Jsem tak neskutečně ráda, že nám to vydrželo. Za těch 9 měsíců jsme taky měli nějaké problémy. Myslím, že červen to byl. Skoro celý měsíc jsme se hádali, ale pak už to bylo v pohodě a zase jsme si začali věřit a tak.

V červnu totiž Justin už nechodil do školy a já ještě musela. A tak nějak jsme se trošku od sebe odcizili, protože on začal chodit na víc brigád, já byla pořád ve škole. Neměli jsme na sebe moc času takže jsme se potom hádali. Ale pak už byli prázdniny a už to bylo v pořádku.

Jinak v lednu jsme byli na té soutěži. Vyhráli jsme třetí místo. Bylo to úžasný. Dostali jsme se na stupínek vítězů. Byli tam mnohem lepší tanečníci a říkali jsme si, že budeme třeba na takovém desátém místě, ale vyhráli jsme třetí místo. Takže to bylo fakt perfektní.

V únoru se nic moc nedělo. Justin už se musel začít učit na ty předměty jako je angličtina, francouzština. Justin měl docela problém s tou francouzštinou takže se vždy rozčiloval.

V březnu jsme oslavili narozeniny Justina. Bylo mu 19. Takže to jsme oslavili opravdu pořádně. Justin je hodně oblíbený na celý škole takže měl obrovskou párty v nějakém klubu a slavilo se až do rána. Hlavně to bylo úžasný tím, že jsme se s Justinem od sebe skoro ani nehnuli. Slavili jsme spolu a bylo to fakt krásný. A taky jsme všichni byli dost dobře opilý.

V dubnu jsme zase slavili narozeniny Freda. Takže to byla zase další obrovská párty. Čtvrťáci dělali maturitu z francouzštiny a angličtiny.

V květnu se dělala maturita z tance a pak vlastně pro čtvrťáky na konci května skončila střední škola. Takže Justin šel naposledy do školy poslední týden v květnu. Potom se to zase pořádně oslavilo. Vlastně dá se říct, že byly párty skoro pořád.

Červen byl špatný měsíc. Jak jsem už říkala, neměli jsme na sebe čas a převážně jsme se hádali, ale nakonec jsme si to vyřešili. A úspěšně jsem dokončila druhý ročník na střední.

V červenci jsme s Justinem a jeho rodinou jeli zase na Hawaii. Takže to taky bylo hrozně úžasný. Hawaii jsme si zase užili na maximum.

V srpnu jsme jen tak s celou naší partou jezdili po výletech a taky jsme byli na chatě. V partě jsem mimochodem já s Justinem, Lucy a Simon, Kendall a její přítel Thomas, a také Fredo se svojí holkou Stephanie. Tancovali spolu na zkouškách a zamilovali se do sebe. Takže to mají stejný jako já a Justin.

No a září jsem zase šla do školy. Na začátku měsíce jsem já oslavila mé 18.narozeniny. Takže to byla zase velká párty. A na konci září Justin šel na vysokou a vlastně už zase na sebe nemáme moc času. Ale snažíme se to zvládat. Justin toho má na škole opravdu hodně. A my zase cvičíme na zkoušky. Hlavně Kendall nám ve škole hrozně chybí. Už jsem jenom já a Lucy na škole. Už ani s Patrickem se nebavím. Hrozně jsme se rozhádali kvůli Justinovi, zjistila jsem, že byl do mě zamilovaný. Joo a pak tam máme Bena. Ten je teď ve čtvrtém ročníku. Využívá toho, že už tam nemám Justina a tak za mnou stále dolejzá. Ale já ho vždy odpálkuju. Už mě nebaví.

A teď je teda říjen a za měsíc máme s Justinem roční výročí. Je víkend a Justin by měl už za chvíli přijít. Skoro celý týden jsme se neviděli. Už mi hrozně chybí.

Ležím ve svém pokoji a čekám až přijde Justin. Naši nejsou doma takže budeme mít čas pro sebe. Určitě tušíte, co asi budeme dělat.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now