2-10

3.6K 148 16
                                    

15+ ( pro jistotu kdyby měl někdo nutkání mě nahlásit 😁)

Justin

Jsem u sebe v pokoji a balím si svoje věci do kufru. Je už zase večer a já zítra v jednu odpoledne letím do New Yorku. Rodiče byli hodně překvapení a i smutní. A sourozenci? Tak ty dokonce i plakali. Prý jim hrozně chybím a nechtějí, abych byl tak hrozně daleko. Opravdu jsem nečekal, že by začaly i brečet a byl jsem z toho docela na měkko. Ale musím odjet hlavně kvůli Grace. Opravdu ji nechci motat hlavu. Ona bude šťastná s ním a ať si ho vezme. A bude to šťastná manželka. Já budu sice trpět, ale pak po nějaké chvíli už to bude lepší a už na Grace nebudu tak moc myslet když ji nebudu potkávat.

Jinak teď jsem v baráku sám, cože mě taky docela mrzí. Rodiče měli už domluvenou návštěvu někde u příbuzných takže museli jet. Ale naštěstí jsme se stihli pořádně rozloučit. Zítra by měli přijet někdy dopoledne takže si s nima dám oběd a pak pojedu na letiště.

Dal jsem si do kufru poslední tričko a povzdechl si. Najednou někdo začal zvonit. To možná bude Fredo. I když s ním jsem se viděl odpoledne.

Rozešel jsem se dolů a hned v předsíni otevřel. Byla tam Grace. ,,Grace?" Překvapeně jsem se na ní podíval. Vesla dovnitř, chytila mě za obličej a hned mě políbila. Sakra, co se to děje? Tohle jsem snad ani ve snu nečekal.

Zavřel jsem za námi dveře a hned jí o ty dveře opřel. Dal jsem si ruku na její boky a víc si jí k sobě přitiskl. ,,Grace" odtáhl jsem se od ní. ,,Pšt nemluv" zašeptala a zase mě políbila a začala mi vytahovat nahoru triko.

Přestal jsem se zase ovládat a vyzvedl si jí do náruče a rozešel se s ní nahoru do mého pokoje. Trvalo to docela dlouho, protože jsme se celou dobu líbali.

Otevřel jsem dveře od mého pokoje, nohou je zavřel a potom jsem ji položil na postel a lehl si nad ní. Ale hned nás přetočila a sedla si na mě. ,,Dnes v noci budeš jen můj" zašeptala mi do ucha a kousla mě do ušního lalůčku. Usmál jsem se a chytil ji za zadek. ,,A ty budeš celou noc jenom moje" zašeptal jsem taky a pak jí políbil a pomalu ji sundal triko.

,,Vždy jsem miloval tvoje prsa" usmál jsem se a rychle ji sundal podprsenku. Vzal jsem je do rukou a začal jí je mačkat.

Po chvilce jsem nás přetočil a sundal jí kalhoty a rovnou i kalhotky. Usmál jsem se na ní a potom jsem se posunul dolů a roztáhl jí nohy. Strčil jsem do ní jeden prst a potom jsem ji začal opečovávat jazykem. ,,Oh můj bože, Justine" zavzdychala nahlas a chytla mě za hlavu.

Laskal jsem jí jazykem a zajížděl do ní prstem. Po chvilce jsem přidal i druhý prst a Grace se prohla v zádech a udělala se. Všechno jsem z ní slízal a pak jsem se od ní odtáhl. ,,Tohle mi tak chybělo" zašeptala. ,,Ale copak? Matthew to tak dobře s jazykem neumí?" Zasmál jsem se. ,,Takhle mi to ještě nikdy nedělal. Nikdy nemáme žádnou předehru" řekla a já se uchechtl. ,,Vem si mě za muže a já tě budu dělat jazykem každý den" mrkl jsem na ní a ona na chvilku ztuhla. Tak to jsem asi neměl říkat.

Uvolnil jsem se když mě zase políbila a znova nás přetočila. Můj kamarád už byl úplně tvrdý.  Grace mi sundala všechny vrstvy oblečení a pak chytila můj penis do ruky. ,,Grace miluju když mi to děláš pusou, ale už chci být v tobě" zavzdychal jsem a ona se usmála a pak si na mě sedla.

,,Chceš už být ve mě?" Otřela se o mě a já silně zavřel oči. ,,Hrozně moc" zamumlal jsem. Grace se nadzvedla a potom na mě dosedla. Pevně jsem ji chytil za boky a pak jsem zvedl hlavu a tím naznačoval Grace ať mě políbí.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now