8

5.6K 183 14
                                    

O dva dny později

Grace

Už je zase další den ve škole a je už středa. Naštěstí dnešní den uběhl opravdu rychle. Učitel tance i s Bieberovou mamkou jeli zase na nějakou exkurzi s prvníma ročníkama takže dnes tu nebyli. Takže jsme bohužel měli samé učící se hodiny. A taky je hodně blbý, že když jsem dneska šla za sekretářkou školy si zarezervovat taneční sál na odpoledne tak prej už žádný čas není volný.

Takže by mě zajímalo, kde dneska s Bieberem budeme tancovat. Teď čekám na chodbě a za chvíli by měla končit hodina čtvrťáků takže musím Biebera odchytit. Bohužel nevím, kde má skříňku takže čekám prostě tady uprostřed a snad ho uvidím.

Za pár minut se ozvalo zvonění a ze dvou tříd se vyhrnulo několik čtvrťáků. Až skoro poslední vyšel Bieber a dělal něco na mobilu.

Rozešla jsem se k němu a zastavila jsem se před ním. ,,Ahoj" ,,Ahoj" překvapeně se na mě podíval a schoval si mobil do kapsy. ,,Proč nejsi v sále jako vždy? Vzal by jsem si jenom tašku a šel by jsem tam" řekl.

,,No šla jsem za sekretářkou zarezervovat, někdy ráno, sál tak mi řekla, že všechny časy už jsou plný. Takže dneska se všichni asi dohodli, že budou cvičit na zkoušky" povzdechla jsem si. ,,Aha to je škoda. A já už jsem měl zase vymyšlený nějaký kroky. Teď zase čtyři dny nebudeme cvičit" povzdechl si. ,,Jak to?" Zvedla jsem obočí.

,,No zítra bych chtěl jít někam s kamarádama. Promiň, ale nechci každý odpoledne trčet tady. A v pátek mám ten kroužek s dětmi" řekl. ,,Jo jasně to chápu. Taky bych někdy chtěla jít ven s Lucy nebo Patrickem" řekla jsem. ,,Hele a tak by jsme se mohli domluvit, že by jsme tancovali v pondělí, úterý a středu. A čtvrtek, pátek si necháme volný co ty na to?" Usmál se. ,,Jo to je dobrý nápad. A mohli by jsme si tyhle tři dny už navždy zarezervovat ten sál na nějaký ty hodiny. Aby se nám nestalo to co dneska" ,,Jo tak dobře. Teď mě jenom štve, že dneska nebudeme cvičit. Nemůžeme ani do toho tanečního studia, kde pracuji, protože teď tam je taky nějaký kroužek" povzdechl si.

,,No ale tak to nevadí. Tak pojedeme někam na jídlo?" Zazubil se a já se zasmála. ,,A kam?" ,,Nevím tak si vyber. Můžeme se aspoň víc poznat. A já ti na macbooku pustím písničky, které by se mohly hodit na tu sestavu" řekl a já přikývla a usmála se.

,,Tak do Mekáče" řekla jsem a on se na mě překvapeně podíval. ,,Cože? Ty chceš jít do Mekáče?" Zasmál se. ,,A proč by ne?" ,,No protože jsem si myslel, že jsi ta typická holka, která jí jenom saláty, ale vlastně v Mekáči si taky můžeš dát salát" řekl se smíchem.

,,No to fakt ne. Podívej se na mojí postavu. Nemám jí jako většina holek tady, které mají nohy snad jenom jako kost a kůže. Udržuju si svojí postavu, ale občas si ten Mekáč někdy dám" ,,Mě se líbí tvoje postava, úplně přesně ta taneční postava. Hodně holek tu jsou fakt vyhublé jako baletky a to tady balet neděláme" zasmál se.

,,Takže teda jdeme do Mekáče?" Zvedl obočí a já přikývla a usmála se.

,,Tak teda jdeme" řekl a rozešli jsme se pryč ze školy. Potom jsme nastoupili do jeho auta a jeli k nejbližšímu McDonaldu.

Za chvíli jsme tam dojeli takže jsme šli hned dovnitř a šli si objednat. Za chvíli jsme si to vzali a šli si sednout ke stolu.

,,Wow, tohle všechno sníš?" Zasmála jsem se když jsem se podívala na jeho tác. Měl tam velké hranolky, Big Mac a několik nugetek a pití. ,,Jasně. Hele ty toho taky nemáš málo na holku" drkl do mě a taky se zasmál. Měla jsem šest nugetek a taky velké hranolky a pití. ,,Fajn" uchechtla jsem se.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now