21

5.9K 176 19
                                    

O tři dny později

Grace

Dnes je sobota a já mám v plánu celý den proležet. Čtvrtek a pátek ve škole byl hrozně nezajímavý. Ve čtvrtek jsem se hodně pohádala s Cameronem. Říkala jsem mu, že se ke mě choval jak idiot, čuměl po jiných a po mě chtěl jen sex. A on na mě začal řvát, že jsem jenom kurva. Takže tak no.

A Justin celé dva dny nebyl ve škole. Takže to jsem moc nepochopila. Nevím, co teď mezi námi je když jsme se líbali. Hrozně moc bych s ním chtěla chodit. Miluju ho. Jo prostě ho miluju, nezbavila jsem se toho. Ale on to očividně nechce.

Takže teď jsem doma ve svém pokoji a přemýšlím na jaký film se budu dívat. Teď je u mě i Chloe, leží vedle mě a hraje si s mými vlasy.

,,A nechceš tam dát Hledá se Nemo?" Udělala na mě psí oči a já se zasmála. ,,Ale budeš se fakt dívat jo? Nebudeš blbnout" řekla jsem. ,,Jasně" zazubila se.

Najednou někdo zazvonil, ale my jsme to nějak nevnímaly a já už hledala tu pohádku.

,,Grace máš tu návštěvu!" Zavolala na mě mamka a já se podívala na Chloe, která si povzdechla.

,,Zlatíčko to bude asi Lucy. Takže se na film podíváme večer jo?" Pohladila jsem ji po hlavě a ona přikývla. ,,A můžu si potom hrát s Lucy s barbínkama?" ,,Uvidíme jo?" Pousmála jsem se a pak jsem vstala z postele.

Když jsem vycházela z pokoje tak jsem se trochu zasekla. Kdyby to byla Lucy tak by ji mamka už dávno pustila. Mamka bere Lucy jako svoji další dceru, protože jsme fakt obrovské kamarádky a je tady u mě skoro pořád. Takže tohle Lucy asi nebude.

Seběhla jsem schody a přešla do kuchyně. ,,Kdo to je?" Kývla jsem na mamku. ,,Uvidíš" pokrčila rameny. ,,Přišel si pro tebe" usmála se. ,,Přišel?" Nechápavě jsem se na ní podívala a pak jsem šla ke dveřím.

Když jsem přišla do předsíně tak jsem tam hned viděla Justina.

,,Justine?" Překvapeně jsem se na něj podívala. ,,Ahoj" usmál se. ,,Co tady děláš a ahoj" řekla jsem a přišla úplně k němu.

,,No chtěl bych ti něco nabídnout" nervózně se na mě podíval. ,,Dobře, o co jde? Něco s tancem?" ,,Ne teď o tancování vůbec nejde" řekl a já kývla.

,,Chtěl bych tě někam vzít... um na rande" řekl a já vykulila oči. ,,Ty mě chceš vzít na rande?" ,,Ano, kamkoliv budeš chtít. Ale šel bych na nějakou večeři a pak do kina nebo na jinou zábavu. Jak budeš chtít" pousmál se a já se taky usmála.

,,Takže půjdeš?" ,,Ano, určitě. Půjdu moc ráda" usmála jsem se a on se taky usmál. ,,Tak super" řekl s úsměvem. ,,Tak já tě vyzvednu v půl šesté?" Zvedl obočí. ,,Dobře, budu s tím počítat" řekla jsem. ,,Tak zatím ahoj" naklonil se ke mě a dal mi dlouhou pusu na tvář. ,,Ahoj" šeptla jsem a pak mu otevřela dveře. Ještě na mě mávl a já zavřela a hned se o dveře opřela.

,,On tě pozval na rande?" Přišla ke mě mamka s úsměvem. ,,Ty jsi poslouchala?" Zeptala jsem se jí. ,,Promiň, zajímalo mě to" řekla a já protočila očima. ,,Takže večer jdu na rande" usmála jsem se. ,,To je super Grace. Justin vypadá mile" Usmála se. ,,Jo je milý" řekla jsem s úsměvem.

,,Musím zavolat Lucy" řekla jsem a pak jsem vyběhla schody a šla do svého pokoje.

Vzala jsem hned mobil a vytočila Lucy. ,,Ahoj zlato. Co potřebuješ?" Ozvala se hned. ,,Potřebuji tě tady u mě doma" řekla jsem. ,,Stalo se něco?" ,,Stane se když nenajdu správné oblečení na večer" ,,A co se děje večer?" ,,Justin mě pozval na rande" ,,O můj bože. Hned jedu" řekla a típla to. Zasmála jsem se a sedla si na postel.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now