23

5.5K 168 11
                                    

Grace

Ráno jsem se probudila sama od sebe. Ležela jsem na nahé hrudi Justina a byla jsem stoprocentně spokojená. Dneska byla úžasná noc. Úžasně jsem se vyspala.

Pootočila jsem hlavu a podívala se na hodiny. Bylo 8:10. Aha skvělý.

Začala jsem Justina hladit po hrudi a pak mu tam začala dávat malé polibky. ,,Justine" zašeptala jsem. ,,Hmmm" zamručel a víc si mě přitiskl k sobě.

,,Nestíháme první hodinu" řekla jsem. ,,To nevadí. Tak na to kašleme" ,,Ani náhodou" zasmála jsem se, zvedla hlavu a podívala se na něj. Pořád měl zavřené oči a spokojeně se usmíval. ,,Justine musíme vstávat" ,,Kolik je?" Zívl si. ,,Už je deset minut první hodina" ,,To je v pohodě. Tak půjdeme na druhou hodinu" zamumlal a já přikývla.

,,Tak já vstávám a jdu se připravit" řekla jsem a chtěla vstát, ale on si mě zase přitáhl k sobě. ,,Nejradši bych nikam nešel" zakňučel a zabořil si hlavu do mého dekoltu. Chvíli jsem byla zaskočená, ale potom jsem se usmála a začala ho hladit po vlasech.

,,Musíme. A hlavně musíme cvičit sestavu" řekla jsem a on zvedl hlavu. ,,Vždyť už ji umíme. Grace prosím" zakňučel jak malé dítě a já se zasmála. ,,Ne musíme. Prosímtě příští týden je do středy volno takže budeme spolu pořád" řekla jsem a on si povzdechl a přikývl.

Po chvilce jsem se zvedla a pak jsem šla do mého pokoje. Tam jsem si vzala obyčejné triko a džíny. Přes sebe si přehodila bomber. Ještě jsem si trochu upravila vlasy, trošku namalovala a bylo to.

Když jsem vyšla z pokoje tak se Justin ploužil do koupelny a mnul si obličej takže si mě nevšiml. Potichu jsem se zasmála a rozešla se dolů.

Mamka stála v kuchyni a jedla svoji snídani. ,,Mami proč si mě nevzbudila?" Zeptala jsem se hned a pak jsem ji pozdravila. ,,Chtěla jsem, ale byli jste zamčený v pokoji pro hosty. Grace řeknu ti, že nechci, aby jste spolu byli přes noc a ty stejně k němu jdeš a ještě se zamknete" protočila očima.

,,Mami a co ti na tom vadí? Vždyť jsme jenom vedle sebe leželi. Já mám naproti sobě v pokoji mého kluka a budu ležet sama v posteli? Nespala jsem s ním, jenom jsme vedle sebe leželi" řekla jsem. ,,Já vím zlato, ale to co se ti stalo. Přišla si o panenství s tím hajzlem a teď se prostě bojím, že když na to půjdete rychle budeš pak zklamaná třeba" povzdechla si.

,,Mami v klidu. Justin je hodný a já si sama rozhodnu kdy to budu chtít. A Justin mi říkal, že to budeme brát jako, že jsem ještě panna. Takže se fakt nebojím" řekla jsem. ,,Tak dobře. Ale až na to budete připraveni tak hlavně ne tady. Je tu malá Chloe" ,,Já vím a taky nevím, kde to budeme dělat, protože Justin má malého bráchu a malou ségru" řekla jsem. ,,Tak to mi je líto" zasmála se a já se taky zasmála.

,,Dobré ráno" přišel do kuchyně Justin a usmíval se. ,,Dobré ráno" usmála se na něj mamka. ,,Dáš si nějakou snídani Justine?" Zeptala se.

,,Asi ne, já moc nesnídám. Ale děkuji moc" usmál se a pak přišel ke mě a dal mi pusu do vlasů. ,,A ty Grace?" ,,Já si vezmu jenom jablko" řekla jsem a vzala si ho z misky.

,,Mami tak my už pojedeme do školy" ,,Popravdě se mi vůbec nechce" zamumlal Justin. ,,Justine mě se taky nechce do práce a musím jít" zasmála se mamka. ,,A už musím jít. Grace vyzvedneš prosím odpoledne Chloe ze školy?" ,,Já budu nacvičovat s Justinem" ,,Tak ona bude v družině tak tam bude déle" ,,My jí potom vyzvedneme" řekl Justin a mamka se usmála a s pozdravem odešla pryč.

,,Opravdu se ještě nechceš vrátit do té postele?" Zeptal se. ,,Ne Justine jdeme" zasmála jsem se, poplácala ho po tváři a šla pryč. Obula jsem si boty a pak jsem vyšla z domu a přešla k autu Justina. Ten za chvíli přišel a nastoupili jsme do auta.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now