18

5.1K 175 12
                                    

Pondělí

Justin

V pondělí jsem přišel do školy s různými emocemi. Byl jsem naštvanej nebo spíše nasranej. Potom jsem byl i hodně smutnej a taky trochu zoufalej. Už jsem si úplně představoval, že až dnes budeme tančit s Grace tak potom ji někam pozvu a tam ji vyznám moje city. Ale potom, co jsem viděl tu fotku Grace a Camerona tak se všechno změnilo.

Jak se to doprdele stalo? Jak se mohli do sebe zamilovat tak rychle a začít spolu chodit? To opravdu nechápu. Nikdy jsem je neviděl se spolu bavit.

Došel jsem k Fredovi s kterým jsem si hned plácl. ,,Tak jak bylo u prarodičů?" ,,V pohodě až do tý doby, co jsem zjistil tamto" zavrčel jsem a on kývl a pak se zakoukal někam za mě. Takže jsem se tam hned taky podíval.

Šel tam Simon s Lucy za ruku? A za ním Cameron s Grace. To je jako co tohle doprdele?

Lucy a Grace jsou nejlepší kamarádky. Simon a Cameron zase nejlepší kamarádi. A oni spolu takhle chodí? Kdy a jak? Lucy se se Simonem nikdy nebavila. Stejně jako Grace se nikdy nebavila s Cameronem.

Všichni k nám došli a já se podíval na Grace, která se dívala do země. ,,Jak se tohle všechno stalo? Týden tu nejsem a oba dva si najdete holku?" Uchechtl jsem se. ,,No jo, chyběl si v tom nejlepším týdnu" zasmál se Simon a já se zase podíval na Grace, která se na mě zamračila. Proč se na mě doprdele mračí?

,,Cameron s Grace začal chodit někdy ve středu ne? A já s Lucy až teď v sobotu" pokrčil rameny Simon.

,,Teď už jenom vy dva a budeme mít všichni holku" usmál se Cameron. ,,Vždyť je se Sofií ne?" Ozvala se dneska poprvé Grace a já slyšel po dlouhé době její krásný hlas.

,,Rozešel jsem se s ní. A stejně jsem ji měl jen na sex" pokrčil jsem rameny a kluci se zasmáli. ,,Stejně nedokážeš milovat ne?" Ušklíbl se na mě Cameron a já ho zavraždil pohledem. ,,Jdeme?" šťouchl do mě Fredo a já přikývl a celej nasranej jsem odešel.

Jenom Fredo při mě stojí. Simonovi jsem řekl, že jsem se s Grace líbal a že k ní asi začínám ndco cítit. Určitě to musel říct Cameronovi a ten toho využil, že jsem tu nebyl.

Ve třídě jsem si sedl do lavice a Fredo hned vedle mě. Povzdechl jsem si a zaklonil hlavu. ,,Kámo to bude dobrý" poplácal mě po rameni Fredo.

,,Nebude. Jsem debil. Měl jsem bejt rychlejší a říct ji co k ní cítím." Povzdechl jsem si.

,,S tím ti nepomůžu" řekl Fredo a já kývl.

,,Hele Justine, vím že jsi se s Grace líbal. Doufám že mi po ní nevyjedeš až spolu budete tancovat" přišel ke mě Cameron a já se na něj nasraně podíval.

,,Nech mě bejt" protočil jsem očima. ,,Ty stejně s těma holkama máš smůlu že jo?" Ušklíbl se a já to nevydržel, vyskočil ze židle a surově ho přitiskl na zeď.

,,Ty kreténe! Věděl si to! Věděl jsi že něco ke Grace cítím! Ale sebral si mi jí jako si to udělal ve druháku s Amandou!" Zařval jsem na něj a chytil ho za krk.

,,Justine uklidni se. No tak pusť ho" snažil se mě Fredo od něj odtáhnout. ,,Nech mě bejt" odstrčil jsem ho od sebe.

,,A co jako? Věděl jsem to. Ale ty si jí nezasloužíš. Grace není holka pro tebe. Co by si ji udělal kdyby tě naštvala? Dal by si ji facku jako si to udělal Jenner?" Zasmál se.

,,Buď sticha doprdele" zavrčel jsem. ,,S holkama to neumíš. Jediný co po nich chceš je sex" taky zavrčel.

,,Takhle to máš ty! Ty si ošukal skoro celou školu už hned v prváku a druháku! Nelez mi už na oči kreténe!" Zařval jsem na něj a pak jsem ho pustil a odešel pryč ze třídy a rovnou ze školy. Musel jsem se uklidnit cigaretou.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now