24

5.2K 169 12
                                    

O tři dny později

Grace

Dnes je pátek a dnes jdu na večeři k Justinovi domů a budu u něj spát. Teď už je konec školy a my s Justinem jedeme na jeho brigádu. Dnes měla k Justinovi jít i Chloe, ale ráno ji bylo špatně takže nejde ani na tancování. To bude Jazzy hodně smutná už to vidím.

,,Tak co? Budeš tančit se mnou?" ,,Ne budu se jenom koukat a očumovat tvoje krásné pohyby" usmála jsem se na něj a on se taky usmál. ,,To je sice hezký. Ale já jsem chtěl dělat něco těžšího a tak jsem myslel, že mi budeš s nima pomáhat" ,,Jo určitě budu neboj se" usmála jsem se a on přikývl a zastavil před tanečním studiem.

Vystoupili jsme a šli jsme dovnitř. Došli jsme do tanečního sálu a položili si tam věci. ,,Tak co chceš s nima zkoušet?" Zeptala jsem se a Justin si stoupl k zrcadlu a ukázal mi dva taneční kroky. ,,Nebude to pro ty prcky moc těžký?" ,,Nebude když mi budeš pomáhat i ty. A když to hodně nepůjde tak to necháme být a budeme cvičit na to představení" řekl a já kývla.

Za chvíli děti začali přicházet a za chvíli se přiřítila i Jazzy a už hledala Chloe. ,,Grace, kde je Chloe?" Přišla ke mě celá smutná. ,,Zlato ono jí bylo ráno hrozně špatně a tak nešla ani do školy" ,,Takže teda u nás nebude ani spát?" ,,Taky ne broučku. Ale domluvily jsme se, že příští týden k tobě půjde spinkat ano?" ,,Tak fajn" ,,Tak jdi. Justin už začíná rozcvičku" řekla jsem a ona šla hned do předu a poslouchala Justina, který se vítal s dětmi. Bože to je tak úžasný jak to s těmi dětmi umí.

Justin začal cvičit rozcvičku. Potom je začal učit ty nové kroky takže to jsem pomáhala a obcházela děti a radila jim.

Potom si nacvičovali sestavu na jejich představení, které bude na Vánoce. Bylo to hrozně roztomilý. Ty děti jsou tak šikovný a roztomilý.

,,Grace a Justine ukážete nám svojí sestavu prosím?" Zeptala se Jazzy. Podívala jsem se na Justina, který se usmíval.

Byli tady i nějací rodiče takže jsem byla krapet nervózní.

,,Tak pojď" kývl na mě Justin. ,,Vynecháme ten vášnivej jo? To se sem moc nehodí" zasmál se a já nakonec přikývla. Justin pustil písničku a my jsme začali tančit.

Na konci nám začali všichni tleskat takže jsem byla fakt dost šťastná. ,,Ty zkoušky dáme na 100%" šťouchl do mě a pak mi dal pusu do vlasů. Usmála jsem se a přikývla.

,,Tak děti dneska jste byly moc šikovný. Budeme mít ještě dvě hodiny takže napilujeme tu naší sestavu a pak 22. prosince bych chtěl všechny pozvat sem do tanečního studia, kde bude ta besídka nebo co to je. Tak hlavně všichni přijďte" řekl Justin a děti začaly přikyvovat a pak s rodiči odcházeli.

,,Jedeme domů?" Pohladil Jazzy po hlavě a ta hned začala přikyvovat. ,,Tak jdeme" vzal si ji na ruce a pak jsme odešli.

Nastoupili jsme zase do auta a jeli k Justinovi domů. Za chvíli jsme tam dojeli a Jazzy hned vyskočila z auta a běžela ke dveřím.

Zasmála jsem se a taky vystoupila. ,,To se tak těšíš domů Jaz?" Zasmál se Justin. ,,Dává mi pohádka. Šup, otevírej!" Vyhrkla a Justin vyndal klíče a hodil jí je. Potom vyndal naše tašky z kufru a taky šel dovnitř.

,,Tak už jste tady jo?" Usmála se Justinova mamka. Vůbec nevím jak ji mám říkat. ,,Jo" kývl Justin a hodil si tašku na zem. ,,Grace říkej mi Pattie prosím" usmála se. ,,A není to divný? Když jste moje učitelka" ,,Není to vůbec divný. Justin mi taky ve škole musí říkat paní učitelko" zasmála se a já přikývla.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now