15

5.2K 170 9
                                    

Grace

Dnešní den byl jako vždy obyčejný. Spíš jsem ale převážně celý den myslela na Justina a na to jak jsme se líbali. Bylo to tak hrozně krásný. Už se hrozně těším až se zase uvidím s Justinem a budeme cvičit. Třeba se zase budeme líbat. Třeba mě Justin někam pozve a tak.

Přišla jsem do tanečního sálu, kde Justin ještě nebyl. Určitě za chvíli přijde. Položila jsem tašku na lavičku, udělala si culík a přesně jak jsem říkala tak Justin za chvíli vešel do sálu.

,,Ahoj" usmála jsem se na něj. ,,Ahoj" kývl na mě bez úsměvu a já zvedla obočí. Justin si hodil věci na lavičku a přešel k rádiu a hned tam dal svoji flashku a zapl nějakou písničku a začal se rozcvičovat.

,,Děje se něco?" Zeptala jsem se. ,,Co by se dělo?" Podíval se na mě. ,,No zdáš se mi takový naštvaný nebo možná uhm...odtažitý" řekla jsem a to poslední slovo jsem zašeptala.

,,Nemám náladu. Blbě jsem se vyspal. Jdeme tančit? Zkusíme si moderní tanec, ten vášnivý a pár kroků z toho streetu tě naučím" řekl a já na něj nechápavě koukala a pak jsem nakonec přikývla.

,,Takže od začátku. Moderní tanec" řekl a já si stoupla vedle něj. Justin pustil hudbu ,,4,5,6,7,8" odpočítal a pak jsme začali tančit.

Na konci když mě Justin ze zvedačky položil na zem tak jsem se mu podívala do očí a pak na rty, ale Justin mě od sebe prudce odtáhl.

Byla jsem z jeho chování hrozně překvapená. Nechápu, co se mu děje. A proč je na mě takový?

,,Zkusil bych ještě jednou ten kotrmelec do zadu. Moc nám to tam nevycházelo. Šli jsme moc pomalu" řekl a já kývla a tak jsme si párkrát zkusili ten kotrmelec do zadu a pak i na tu hudbu.

,,Při tý zvedačce ve prostřed té sestavy se mě pořádně drž. Nemáš pevný ruce a proto tam trochu kloužeš" řekl mi nepříjemně. ,,Můžeš mi to říct klidněji. Když jsi se blbě vyspal tak nebuď nepříjemný na mě" zavrčela jsem a on si povzdechl a prohrábl si vlasy.

Nic neřekl jenom přešel k lavičce, sedl si a vzal si svoje pití. ,,Udělala jsem ti něco?" Zeptala jsem se opatrně a chtěla si vedle něj sednout, ale on se zase rychle postavil. ,,Nic si mi neudělala. Jak jsem říkal, blbě jsem se vyspal" řekl a stoupl si před zrcadlo.

,,Pojď sem. Zkusíme jenom tamtu poslední zvedačku. Takže se pořádně drž" řekl mi a já si stoupla naproti němu a on mi dal ruce na boky. Po chvilce mě zvednul nad sebe a já se chytla jeho ramen a pořádně se zapřela a on udělal otočku.

,,Jo teď to bylo dobrý" řekl a pak zase přešel k rádiu a pustil písničku na ten vášnivý tanec.

,,6,7,8" zase odpočítal a my jsme začali tančit. Zdálo se mi to asi, ale Justin se mě hrozně málo dotýkal. Včera mi pořád jezdil rukama po těle a fakt ten tanec byl procítěný a vášnivý, ale teď skoro vůbec.

Když už došlo na tu část kdy mě má Justin zvednout a já mám pak sedět na jeho ramenou tak z ničeho nic přestal.

,,Vůbec to nevypadá jako vášnivý tanec" povzdechl si. ,,Promiň, ale ty za to můžeš. Vůbec se mě nedotýkáš jako včera" řekla jsem a rozhodila rukama.

,,Justine zdá se mi, že se mě najednou nechceš dotýkat. Včera to ale vypadalo úplně jinak." řekla jsem. ,,Musíš na to zapomenout, co se stalo včera" řekl zase nepříjemně. ,,Cože?" ,,Zapomeň na to líbání prostě. Lituji toho. Nepřitahuješ mě" řekl a já překvapeně otevřela pusu do O.

,,Já jsem kráva, když jsem si myslela, že mě máš aspoň trochu rád" zašeptala jsem rozklepaně, vzala si svoji tašku a vyběhla pryč ze sálu.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now