2-14

4K 150 15
                                    

Grace

,,Grace, co tu děláš?" Zeptal se hned a já si povzdechla. ,,Nechtěla jsem, aby jsi odjel" řekla jsem. ,,To je sice krásný, ale vždyť si měla svatbu. To si jako utekla z hostiny nebo co?" Zvedl obočí.

,,Ne utekla jsem od oltáře." ,,Děláš si srandu? Grace, proč jsi to udělala? A to jako nikdo neví, kam si teď jela? A jak si se sem dostala?" Zeptal se na mnoho otázek.

,,Ne moje rodina a kamarádi ví, že jsem jela sem za tebou. Šla jsem normálně k oltáři, ale já už předtím jsem si říkala, že dělám blbost. Říkala jsem si ale, že to zvládnu. Ale já jsem vlastně vám oboum hrozně lhala. Všechno jsem si to uvědomila když jsem slyšela ty řeči toho oddávajícího. Řekla jsem Matthewovi ne a utekla jsem pryč. A pak jsem vzala Freda a běželi jsme k jeho autu. Pak tam za mnou doběhl Matthew a začal na mě řvát, že jsem špína a kurva a chtěl mi dát asi facku" řekla jsem hrozně rychle.

,,Grace skoro vůbec jsem ti nerozuměl. Ale on ti chtěl dát facku? Já ho zabiju. Co si to dovoluje? Půjdu ho zbít" zamračil se. ,,O to už se postaral táta. Přiběhl tam a dal mu pěstí" ,,Tvůj táta?" Usmál se a já přikývla. ,,Wow, do něj bych to neřekl" ,,Já taky ne" řekla jsem a pak jsem se kousla do rtu.

,,A co chceš teď dělat? Co sis vlastně uvědomila a v čem si mi lhala?" Zeptal se. ,,Uvědomila jsem si, že tě miluji Justine. Zase tě miluji a jestli ty mě ne tak já nevím, co budu dělat" povzdechla jsem si a on mě dravě políbil.

,,Taky tě miluju Gracie" vydechl a pevně mě objal. Usmála jsem se a byla jsem tak neskutečně šťastná.

,,Pane? Máte poslední možnost jít do letadla" přišla k nám letuška a my jsme se od sebe odtáhli. ,,To je v pořádku. Já nikam neletím" řekl a já se usmála. ,,Dobře" kývla letuška a odešla pryč.

Potom jsme se zase objali, ale Justin najednou ztuhl a odtáhl se ode mě. ,,Grace, ale ty s tím idiotem čekáš dítě. Já tě miluju a už zase dlouho, ale on nás bude pořád otravovat a já nevím jestli chci vychovávat jeho dítě" řekl a já se pousmála.

,,Justine, to miminko není jeho. Je tvoje" řekla jsem a on vykulil oči. ,,Cože? Jako fakt? Jak to víš?" Vyhrkl. ,,Byla jsem s Matthewem na testech otcovství. Jemu jsem řekla, že jsou to testy na nějaké nemoci, ale jinak ve skutečnosti to byl test otcovství. Přišly mi výsledky a on otec není. A já spala jen s ním a s tebou. Takže to miminko je tvoje" řekla jsem a on hned se mnou začal točit.

,,Grace Panebože to je tak úžasný! Já budu táta!" Zařval šťastně a já se zasmála a políbila ho. ,,Budeš táta Justine" potvrdila jsem to a on mě znova políbil. ,,Miluju tě Gracie. Hrozně moc. Jsem tak šťastný, že jsi zase moje a budeme rodina" vydechl.

,,Takže jdeme?" Chytil mě za ruku a propletli jsme si prsty. ,,Ano jdeme" Usmála jsem se a pak jsme se rozešli pryč z terminálu. Venku jsme nastoupili k Fredovi.

,,Takže usmíření?" Usmál se Fredo a plácl si s Justinem. ,,Jo. Budeme rodina" usmál se šťastně Justin a já mu dala pusu na tvář. ,,To je skvělý" taky se usmál Fredo a pak se rozjel.

,,Hele Fredo až uvidíš nějaký luxusní hotel tak nám tam zastav" řekl Justin s Fredo kývl. ,,Proč?" Nechápavě jsem se na něj podívala. ,,Chci s tebou být přes noc sám. U mě doma bychom sami nebyli a ty bydlíš s Matthewem takže vlastně..." ,,No jo. Já vlastně teď nemám, kde bydlet. Já jsem svůj byt prodala" povzdechla jsem si. ,,Něco spolu vymyslíme" usmál se a dal mi pusu.

,,Hilton?" Zvedl obočí Fredo a zastavil před hotelem. ,,Jasně" usmál se Justin. ,,Justine zbláznil si se? To je hrozně drahý" Vyhrkla jsem. ,,To nevadí. Jdeme. Díky Fredo, máš to u mě" ,,Jasně taxikář Fredo vždy připraven" usmál se a já se zasmála a objala ho.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now