2-2

3.6K 149 12
                                    

Grace

Ráno jsem se probudila na můj budík. Hned jsem, plná energie, vstala z postele. ,,Hmm lásko. Ten tvůj budík mě vždy vzbudí" zamrmlal nepříjemně Matthew. ,,Ale brouku, vždyť už za ten rok na to musíš být zvyklý" zasmála jsem se a dala mu pusu do vlasů. ,,Můžeš ještě spinkat. Já si udělám nějaké přípravy do práce a pak na oběd jdu k Lucy jo?" ,,Fajn, za chvíli taky budu vstávat" řekl a já se usmála a odešla pryč.

Přišla jsem do kuchyně stála v pyžamu a udělala si kafe a pak si udělala jenom ovocný salát. Sedla jsem si se svojí snídaní ke stolu, otevřela si svůj MacBook. Tam jsem zkontrolovala svoje maily, svoje webové stránky, kde mi lidi zase psali o to, že chtějí navrhnout jejich byt, nebo nějakou narozeninovou oslavu. Na navrhování bytu tento týden bohužel nemám čas, protože už mám všelijaké schůzky. Budu si totiž zařizovat vlastní budovu a tam budu mít dá se říct svojí vlastní studio. Lidi ke mě budou chodit se rovnou domlouvat, já budu mít možnost všechny své návrhy navrhovat ve studiu a vlastně uvidí tam všechny moje návrhy a jak to všechno dělám. Lidi mají o mě opravdu velký zájem. Jako není moc designérů, kteří dělají jak oblečení tak i navrhování akcí a bytů. A mám přijatelné ceny takže lidi fakt zájem mají a já jsem samozřejmě ráda.

Napsala jsem paní, která chce oslavu pro svojí dvouroční dcerku. Miluju navrhování těhlech oslav. To je vždy úplně nejlepší. No a s paní jsme si rovnou domluvili schůzku na dnešní odpoledne.

Zrovna když jsem dojela snídani tak Matthew se doploužil do kuchyně. ,,Ahoj zlato" usmála jsem se na něj. ,,Už rok se tě na to ptám. Kde vždy bereš tolik energie?" Povzdechl si a začal si dělat kafe. ,,Nevím" uchechtla jsem se. ,,Vždyť včera jsme to dělali nějak do půlnoci. Nechápu jak nemůžeš být unavená" řekl. ,,Mě stačí spát sedm nebo osm hodin a jsem úplně spokojená. Dnes jsem spala sedm a půl. To mi stačí" usmála jsem se a on přikývl.

Jinak s Mattym spolu bydlíme. Začali jsme spolu bydlet před čtyřmi měsíci. Je to fakt úplně nejlepší, protože jste spolu dá se říct pořád a nemusíte k sobě docházet.

Šla jsem bydlet k němu, protože má fakt velký byt a nájem si platíme na půl. I když já už jsem měla dobře rozjetý moje webovky a měla jsem dost peněz tak jsem stejně měla docela malý byt. Takže jsem ho prodala a šla jsem bydlet k němu.

,,Tak co máš teda dneska v plánu?" Zeptal se. ,,No za chvíli půjdu za Lucy už jsme se zase dlouho neviděly. A potom na čtvrtou odpoledne mám schůzku s jednou paní, který budu asi dělat oslavu. No takže přijdu někdy v šest" řekla jsem. ,,Dobře, já přijdu z práce v sedm. Tak se potom můžeme zase dívat na nějaký film" usmál se. ,,Lenošení s tebou je ta nejlepší věc" usmála jsem, přišla k němu a objala ho. ,,Že jo. Taky si to myslím. Proč bychom měli dělat něco jiného než se válet?" Zasmál se. ,,Už hrozně dlouho jsem netancovala. Začíná mi to chybět" ,,Víš co? O víkendu si zajdeme někam zatancovat jo?" Usmál se a já přikývla a políbila ho.

,,Hele musím se jít osprchovat" řekl a já přikývla. ,,Jasně. Já už půjdu za Lucy." Řekla jsem a stoupla si. ,,Tak se měj. Užij si dnešní den" políbil mě. ,,Ty taky" usmála jsem se a pak jsem odešla do ložnice, kde jsem se oblékla a pak šla pryč.

********
Dojela jsem autem k takovému menšímu rodinnému domečku a vystoupila jsem. Ano Lucy se Simonem mají domeček, kde bydlí. Ale ani se nedivím, Lucy má bohatý rodiče takže jim ten baráček z takové větší poloviny zaplatili.

Zazvonila jsem a čekala až mi moje nejlepší kamarádka otevře. Neviděly jsme se tři týdny.

,,Ahoj" Vypískla Lucy když otevřela a já ji hned objala. ,,Ahoj" usmála jsem se. ,,Tak strašně dlouho jsme se neviděly" řekla jsem a pak jsem vešla dovnitř. ,,Já vím. Stella byla nemocná, pak jsem to chytla já. Teď Simon začíná bejt nemocnej. Je to hrozný" řekla a už mě vedla do kuchyně.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now