27

4.7K 169 10
                                    

Grace

Ráno jsem se probudila na to, že na mě svítilo sluníčko. Ale nevadilo mi to. Už jsem byla dost vyspaná. Justin ten ještě spal a docela i tvrdě. Zvedla jsem se z postele a šla do naší luxusní koupelny. Je to fakt dost luxusní hotel.

Včera jsme s Justinem neměli moc energie, takže jsme se celý den proleželi na pláži. Ale bylo to taky skvělý. Buď jsme se opalovali a nebo jsme dělali blbosti v moři. A pak k večeru jsme šli ještě do bazénu, který patří k hotelu. Justin se ode mě ani na krok nevzdálil a pořád jsme se převážně líbali. Bylo to hrozně romantický, ale pak na nás jedna starší paní začala řvát, že tu nejsme sami v tom bazénu. Takže jsme se smíchem z bazénu vylezli a šli na pokoj, kde naše líbačka asi zase deset minut pokračovala.

No a pak jsme šli do takové útulné restaurace, která byla blízko hotelu. Bylo to tam skvělý. Obyvatelé Hawaie jsou snad ti nejlepší a nejmilejší lidi, který jsem potkala. Takže jsme se navečeřeli v restauraci. Potom už budeme chodit do hotelu. Jenom se mi hrozně zalíbila, tak jsme tam zašli.

A v hotelu jsem poznala Jacka, toho kamaráda Jeremyho. Taky hrozně milý chlap. A pak nám ještě Samantha řekla, že děti byly hrozně zklamaný, že jsme s nima nevečeřeli v hotelu. No a pak jsme šli na pokoj, umyli se, a pak jsme hned usnuli.

Když jsem se vysprchovala tak jsem vylezla z koupelny a rychle si oblékla spodní prádlo a přes sebe si přehodila krátké šaty.

,,Gracie ty jsi hrozně ranní ptáče" řekl Justin z postele když jsem si česala vlasy

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.


,,Gracie ty jsi hrozně ranní ptáče" řekl Justin z postele když jsem si česala vlasy. Zasmála jsem se a podívala se na něj. Roztomile na mě koukal.

,,Už je půl deváté. Není zas tak brzo. A včera jsme šli spát někdy po deváté, takže jsem fakt vyspaná" řekla jsem a on mi ukázal ať jdu k němu.

Pomalu jsem se k němu rozešla a pak jsem si na něj sedla obkročmo. ,,Tyhle šatičky ti moc sluší. Ale nejradši bych je z tebe sundal" zajel mi pod šaty a položil si ruce na můj zadek.

Usmála jsem se a sklonila se k němu. ,,Večer bychom možná mohli dělat něco víc než líbání" zašeptala jsem mu u rtů. ,,A co myslíš?" Usmál se a opatrně mě kousl do spodního rtu. ,,Nevím" zčervenala jsem a on mě pohladil po tváři. ,,Jsi tak neskutečně krásná když se červenáš" řekl a pak mě políbil. ,,Udělám ti dobře a ty zažiješ svůj první orgasmus" Zašeptal. ,,Takže si to takhle plánujeme jo?" Zasmála jsem se.

,,Ty jsi mi řekla, že budeme dělat něco víc. A já jsem navrhnul, co bychom mohli dělat. Ale jestli nechceš tak je to v pořádku" řekl a pořád mě hladil po tváři. ,,Uvidíme. Ale chtěla bych zkusit něco víc" řekla jsem a on mě hned políbil. ,,Večer si dáme nějaký víno, aby si byla víc uvolněná a uvidíme jo?" Usmál se a já přikývla.

,,Tak a teď vstáváme" poplácala jsem ho po tváři a vstala.

Došli jsme si na snídani, která byla úplně perfektní. Bylo tam snad všechno jídlo, které se na snídaně dělá. Fakt úžasný hotel.

Love in dance✔️Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz