13

5.3K 173 16
                                    

O týden a čtyři dny později

Grace

Uběhl zase týden a pár dní. Můj kotník už se uzdravil. Už mě vůbec nebolí. Nebo jako ještě nesmím tancovat třeba dvacet minut to mě pak samozřejmě bolí. Ale jinak ne a už je to v pohodě. Přes týden jsem chodila do školy jenom na pár hodin a to jenom na ty učící se předměty a ne na tanec. Nakonec mi to přišlo zbytečný tam jenom sedět. Takže jsem nakonec nechodila na hodiny tance a odpočívala doma.

Dnes už ale jdu normálně na všechny hodiny. Budu i zkoušet tančit, ale vždy po několika minutách bych měla na chvíli přestat, aby se mi bolest znova neobjevila. Takhle to říkal doktor takže ho radši budu poslouchat.

Dneska je čtvrtek a to znamená, že máme 4 hodiny tance a 1 hodinu biologie a 1 hodinu francouzštiny.

Už máme za sebou biologii a francouzštinu a dvě hodiny tance a teď jsme na obědě v naší školní jídelně. Někdy tu vaří dobře a někdy zase ne. Dnes je den kdy je jídlo docela dobré takže se aspoň najím.

,,Ahojky" přišla k nám s úsměvem Kendall a sedla si k nám ke stolu. Kendall je teď naše dost dobrá kamarádka. Hodně se spolu bavíme a je to hrozně fajn holka. Chvilku jsem se divila, že se nebaví s holkama ze své třídy, ale prý jsou tam samé falešné svině. Takže teď se baví s námi a mě to vůbec nevadí. Je fakt hodná a tak milá.

,,Ahoj" usmála jsem se na ní. ,,Tak co? Tancovala si ty dvě hodiny?" Zeptala se mě hned. ,,Jojo tancovala" přikývla jsem a dala si do pusy hranolku. Máme nějaký burger s hranolkami. Dost se divím, že nám tohle tady udělali, ale nevadí mi to.

,,A nic tě nebolí?" ,,Naštěstí zatím ne. Samozřejmě jsem si musela dávat nějaký větší přestávky než ostatní ale jinak je to úplně v pohodě. Ještě že tak. Už mi to tancování fakt chybělo" řekla jsem. ,,I když měla teď nějakou dobu přestávku tak stejně tancuje pořád skvěle. Začíná být nejlepší z naší třídy" řekla pyšně Lucy a já se zasmála. ,,No tak nejlepší asi nejsem. Ale viděla jsem Sofii tancovat. To je docela katastrofa. Jako nějaký pohyby docela ušly ale jinak fakt ne. Vůbec nestíhala a nebylo to prostě dobrý. Jediný tanec, který ji jde asi nejlépe je tanec v barech s klukama a otírání se o ně" řekla jsem a holky se začaly smát. ,,Tancuje fakt jak poleno" přitakala Lucy a Kendall se začala smát ještě víc.

,,Ahoj" přišel k nám Justin právě se Sofií a hned si sedl vedle mě a Sofii nechal stát před stolem. ,,Co tady chceš Bieber?" Zasyčela Kendall. ,,Sof jdi nám najít nějaký místo. Za chvíli přijdu" řekl a Sofie zakroutila hlavou a zamračila se na mě. ,,No tak dělej. Chci si tady jenom něco vyřešit. Jdi zlato" řekl a ona si povzdechla a naštvaně odešla pryč. Lucy se vedle mě uchechtla a já musela taky.

,,Chci ti jenom říct, že musíme dneska začít cvičit. Ta sestava je na 6 minut a ty neumíš ani jeden krok takže už fakt musíme" řekl mi a já kývla. ,,Nebuď na ní nepříjemnej" zavrčela Kendall. ,,Já na ní nejsem nepříjemnej" taky zavrčel a zamračil se na ní.

,,Jo dobře tak už začneme fakt cvičit. Už můžu tancovat. Ale ne moc dlouho" řekla jsem. ,,Jasně to je v pohodě. Ale musíme si to aspoň trochu procvičit. Sál je zarezervovaný na náš obvyklý čas" řekl. ,,Jasně. Tak se uvidíme potom" řekla jsem a on kývl a bez rozloučení odešel.

,,Fakt ten člověk se mi tak znechutil" protočila očima Kendall. ,,Kendall ale naše kamarádka je do něj asi zamilovaná takže ho budeš muset aspoň trochu snášet" zasmála se Lucy. ,,Cože?!" Vypískla jsem. ,,Já do něj nejsem zamilovaná ani náhodou. On je... on je prostě nejsem do něj zamilovaná" zavrčela jsem a hodila po Lucy hranolku. ,,To určitě" Uchechtla se Kendall a tak jsem po ní taky hodila hranolku. ,,Mlčte. Nejsem zamilovaná" protočila jsem očima a pak jsem se podívala na Justina, který na mě taky koukal, ale když jsem se na něj taky podívala tak hned odvrátil zrak. Ach jo. Nemůžu být zamilovaná. Prostě ne.

Love in dance✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat