2-17

3.3K 136 50
                                    

Justin

Druhý den

Hned ráno když jsem se probudil tak jsem si hodil rychlou sprchu, oblékl se a pak šel rychle dolů k autu. Moje auto tu nebylo, ale bylo tu auto Grace. Takže Grace se vybourala v mém autě? To je zajímavý, že nejela svým autem.

Doma jsem vzal klíče od auta Grace, které tu byly pohozené a pak jsem nastoupil. Snažil jsem se nastartovat, ale nešlo to. Vůbec nic se nedělo. Aha takže Grace nemohla nastartovat a tak jela mým autem. Tím pádem teď nemáme ani jeden auto. Tohle nějak přestalo startovat a moje je asi trochu v prdeli. Nevadí, koupím si nový. Jenom by mě fakt zajímalo, co se stalo, že vjela na křižovatku na červenou.

Zavolal jsem si taxík a ten tu byl do deseti minut. Takže jsem hned nastoupil a řekl mu ať jede k nemocnici.

Když jsme projížděli kolem křižovatky tak jsem viděl nějaký kousky aut na silnici a kousek silnice byl zavřený. To se stalo tady? Panebože tak to už vůbec nechápu. To je takových 20 metrů od našeho domu a ona se hned vybourá. Tohle je opravdu hodně divný.

Taxikář dojel k nemocnici tak jsem mu dal peníze a rychle jsem vystoupil a šel do nemocnice.

Došel jsem do druhého patra a zastavil sestřičku, která tady byla včera a pustila mě za Grace.

,,Dobrý den můžu se zeptat?" ,,Ale dobrý den. Tak jste přišel" usmála se. ,,Samozřejmě. Měla Grace přes noc nějaké komplikace?" Zeptal jsem se. ,,Zrovna když jste včera odešel tak jsem šla na jiné oddělení takže bohužel nevím, ale támhle je doktor slečny Peterson takže se ho můžete jít zeptat" řekla. ,,Děkuji moc" usmál jsem se na ní a pak jsem šel za tím doktorem, který si něco psal do těch svých papírů.

,,Dobrý den" pozdravil jsem ho. ,,Dobrý den. Přejete si?" Usmál se. ,,Já jsem přítel Grace Peterson, včera měla nehodu a byla na JIPu. Vy jste prý její doktor tak se chci zeptat jestli měla přes noc nějaké komplikace" řekl jsem a doufal, že se ji přes noc nic nestalo.

,,Ano Grace Peterson. Takže ta byla na jednotce intenzivní péče, protože byla v kritickém stavu. Bohužel v noci trochu komplikace nastaly. Někdy před půlnocí měla menší komplikace se srdcem, ale naštěstí jsme ji zachránili takže se nebojte. Slečnu jsem ráno zkontroloval. Má lepší dýchání a zdá se mi, že už je vše v pohodě takže jsme ji dali na normální pokoj. Tipuji, že nějak za tři, čtyři hodinky by se měla probudit" řekl a já si oddechl. ,,Takže je teda v pořádku a bude v pořádku?" Zeptal jsem se. ,, Ano bude. Dali jsme ji lepší dýchací přístroj a jak jsem říkal tak už bude v pořádku. Teď musíme jenom počkat až se probudí a zjistit jestli si bude pamatovat všechno." Řekl a já přikývl.

,,Můžete se na ní jít kdykoliv podívat. Teď už tam můžete být dlouho jak budete chtít. Je to pokoj támhle na konci chodby" řekl. ,,Děkuji moc, doktore" usmál jsem se. ,,Nemáte zač" taky se usmál a odešel pryč.

Ještě než jsem šel za Grace tak jsem si šel koupit do bufetu kafe a nějaký jídlo, protože jsem snídani nestihl.

Když jsem přicházel k jejímu pokoji tak jsem si všiml, že sem jde moje mamka s Camillou a taky Kendall s Lucy.

,,Justine" Vyhrkla Lucy, přiběhla ke mě a hned mě objala a rovnou i Kendall se přidala. ,,Ahoj" vydechl jsem.

,,Tak co? Jak je na tom?" Zeptala se Lucy. ,,Už je na normálním pokoji naštěstí. Za pár hodin by se měla probudit" řekl jsem a objal mamku a pak i Camillu. ,,Ještě že tak" vydechla Kendall.

,,Můžeme se za ní jít podívat?" ,,Jo můžeme, ale nevím jestli nás není hodně" ,,Tak vy tři jděte a já pak půjdu s Pattie" řekla Camilla a já přikývl.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now