2-9

3.3K 139 18
                                    

Druhý den

Justin

Další den jsem hned ráno šel za Fredem. Skoro celou noc jsem nespal a taky občas jsem si trochu pobrečel. Nebrečel jsem jako nějak hystericky, ale spíš mi tekly slzy. Vzpomínal jsem na všechny krásné okamžiky s Grace. Prohlížel jsem si naše fotky v galerii. Nikdy jsem je nevymazal. Vlastně ani nevím proč, ale nechal jsem si je tam. A pak jsem si vzpomněl na to co se stalo odpoledne. Panebože jak se to stalo? Prostě jsme se spolu vyspali. Bylo to hrozně rychlý. Ale jako samozřejmě se mi to líbilo.

Teď už se mnou fakt už vůbec nepromluví a bude s tím Matthewem a to mě fakt bolí. Teď na ní budu myslet ještě víc potom, co jsme se spolu vyspali. Panebože ona byla tak nádherná. A to jak vzdychala jenom pro mě? Panebože to jsem si tak užíval.

Zaklepal jsem na dveře od Fredova bytu a čekal až mi otevře. Ano, Fredo tady má byt. Koupil si ho když dokončil střední a šel hned pracovat. Potom chvíli jezdil se mnou na turné a pak šel bydlet do New Yorku. Ale teď mi říkal, že se sem chce přestěhovat zpátky. Takže já budu asi sám v New Yorku. Po Vánocích chci tam zase jet. Hlavně kvůli mému tanečnímu studiu. To je můj jediný závazek. Kdyby jsem tam neměl to studio tak budu tady už pořád, protože to tady mám radši, ale nemůžu.

Po docela dlouhé době mi Fredo konečně otevřel. Měl na sobě jenom boxerky takže jsem ho asi vzbudil. ,,Justine, čau. Co tu děláš?" Nervózně se na mě podíval. ,,Přišel jsem na návštěvu. Jdi se obléct prosím tě" zasmál jsem se a on mě pustil dál.

Přešel jsem do obýváku, kde byla Kendall taky ve spodním prádle, ale už se oblékala. ,,Kendall?" Překvapeně jsem se na ní podíval a pak se uchechtl. ,,Uhm ahoj Justine. Hrozně dlouho jsme se neviděli" řekla a objala mě. Hrozně jsem se chtěl smát.

,,No to jsme se fakt dlouho neviděli. Ale nečekal jsem, že se potkáme takhle u Freda. Asi jsem vás vyrušil co?" Ušklíbl jsem se a podíval se na gauč, kde byl nerozbalený kondom. Tohle je dost vtipná situace.

,,Ne v ničem si nás nevyrušil. Jenom jsem tu přespala. Ale já už teď jdu" řekla rychle a oblékla si bundu. ,,Napíšeme si a někam zajdeme" řekla a rychle odešla pryč.

,,Čau" vydechl už oblečený Fredo, který přišel do obýváku. ,,Takže ty a Kendall?" Zasmál jsem se. ,,Jenom tu přespala" pokrčil rameny. ,,Jasně. Mě se taky vždy normálně na gauči válí kondomy" řekl jsem a vzal ten balíček do ruky. ,,Jdi do prdele Biebere" zasmál se a sebral mi to z ruky. ,,Fajn, včera jsme se potkali v klubu a vyspali jsme se spolu. Teď ráno by k tomu ještě znova došlo, ale přišel si ty" řekl a já se začal smát.

,,Tohle mi o hodně zvedlo náladu" uchechtl jsem se a sedl si ke stolu. ,,Zase si měl blbou náladu?" Zvedl obočí. ,,Náladu na bodu mrazu" pousmál jsem se. ,,Tak co se stalo teď?" ,,Vyspal jsem se s Grace" řekl jsem a on na mě nejdřív koukal vážným výrazem, ale potom se začal smát.

,,Co je?" Vyprskl jsem. ,, Nějak to nechápu. Pořád básníš o Grace, že ji chceš zpátky. Že jsi idiot, že si jí opustil a teď se s ní vyspíš a máš blbou náladu?" Zasmál se. ,,Jo, protože ona šla zase za tím Matthewem a lituje toho. Už mě nechce vidět. A byl to pro ní zkrat. Takže jasně že mám blbou náladu" protočil jsem očima.

,,Jak se vám to povedlo?" Zeptal se. ,,Bylo to hrozně divný. Stalo se to neskutečně rychle. Tancovali jsme spolu v tanečním sále ve škole a najednou začala písnička od Weeknda High for this a prostě ta písnička je o sexu že jo, no a nějak nás to hrozně rozvášnilo a vyspali jsme se spolu" řekl jsem. ,,Tak to je dost hustý." Zasmál se. ,,No to jo. Takhle na ní myslím ještě víc a nevím co s tím mám dělat." Povzdechl jsem si.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now