2-3

3.4K 141 18
                                    

O čtyři dny později

Grace

Uběhly čtyři dny a já dnes letím do New Yorku. Ten Scooter, co mi psal mi zařídil hotel a i letenky. Takže vlastně je to takový výlet do New Yorku a dostanu ještě za to zaplaceno. Miluju navrhování bytů takže pojedu do New Yorku, navrhu luxusní byt určitě nějaké bohaté holky a budu mít dost dobrý peníze. Určitě je to bohatá holka, protože má i manažera. Tipuji, že to bude nějaká modelka třeba.

,,Snad tam zůstaneš jenom ty dva dny" řekl smutně Matthew. ,,A proč bych tam měla zůstávat déle? Zaplatil mi hotel jen na dva dny" řekla jsem. ,,Nevím třeba si ten New York tak moc zamiluješ a budeš tam chtít zůstat" řekl. ,,Ty jsi hlupáček víš to? Jedu tam jenom navrhnout byt. Podívám se po New Yorku trochu a pak poletím zase zpátky. V pátek večer mě tu máš" řekla jsem a objala ho. ,,Dobře" usmál se. ,,A ještě jsem ti něco koupil" řekl a podal mi nějakou obálku. ,,Co to je?" zeptala jem se s úsměvem. ,,Snad si za ty dva dny najdeš na dvě hodiny čas. Je to lekce tance v jednom tanečním studiu, které je v New Yorku nejlepší. Chtěla sis zatančit a tak jsem toho využil a koupil jsem ti to. Je to nějaká lekce pro hodně pokročilý tanečníky, takže se tam naučíte nějakou sestavu a prostě si zatančíš" usmál se. ,,Ty jsi miláček. Děkuji moc!" vypískla jsem a políbila ho. Potom jsem otevřela obálku a podívala se. Bylo to nějaké BDance studio. No zajímavý, tak to jsem zvědavá. Ale už teď se neskutečně těším až si zatančím.

***********

Když jsem přiletěla do New Yorku tak bylo nějak 3 odpoledne. Hned jsem jela do svého hotelu. Tam jsem si hodila svoje věci, převlékla se a upravila se, protože jsem z toho letadla vypadala fakt hrozně. Potom jsem si venku stopla taxík, řekla řidiči ať jede na adresu, co mi dal ten manažer a mohlo se jet.

Za deset minut jsme dojeli před velký mrakodrap. Dala jsem řidiči peníze a pak jsem vystoupila. Podívala jsem na zprávu od Scootera, kde mi píše jaké to je patro. Až 28, aha. Vlezla jsem dovnitř a fakt to tam vypadalo dost luxusně, byla tu i recepce. Bylo to tu fakt dost hezký. Vždyť říkám, že to bude nějaká bohatá holka.

Chtěla jsem jít k výtahu, ale zastavila mě recepční. ,,Slečno, můžu se zeptat kam jdete?" zeptala se. ,,No já jdu navrhnout byt. Jsem designérka" řekla jsem. ,,A jaký to je byt prosím?" ,,No je v 28 patře. Ale Scooter Braun mi psal" řekla jsem. ,,Aha Pan Braun tak to jo. To tu mám nahlášené. Dobře, omlouvám se, můžete jít" řekla a já kývla a už šla konečně k tomu výtahu.

Zmáčkla jsem 28 patro a výtah se hned rozjel nahoru. Vystoupila jsem z výtahu hned před dveře bytu. Byl tu jediný byt takže to bude určitě ono. Zazvonila jsem a čekala až mi někdo otevře.

Za chvíli mi otevřela, no panebože. ,,Uh ahoj nebo promiň dobrý den. Potřebuješ něco? Jsi fanynka? Jestli jo tak už je to fakt vážný, že fanynky zjistili patro, kde bydlím" zasmála se Ariana a já na ní pořád překvapeně koukala. Ariana Grande, ta klientka Brauna je Ariana. On je její manažer. Že mi to nedošlo. Vždyť jsem byla její fanynka a to jméno Scootera mi bylo sakra povědomý. Já jsem blbá, tohle jsem neměla brát. Určitě potkám Justina. Určitě je vevnitř.

,,Děje se něco?" zeptala se nechápavě. ,,J-já se omlouvám. Scooter Braun mi psal. Já jsem designérka bytů. Grace Peterson" řekla jsem a podala jí ruku. ,,No jo vlastně. Scooter mi o tom psal. Já jsem úplně zapomněla, že přijdeš. Můžu ti tykat nevadí ti to?" Usmála se. ,,Ne nevadí" pousmála jsem se. Tohle je hrozně divný. I když chodí s mým bývalým tak jsem možná i trochu šťastná, že ji vidím. Byla jsem hrozně dlouho její fanynka a vždy jsem ji chtěla vidět.

,,Tak pojď dál. Ještě tu nebydlím, protože vlastně skoro nic tu není hotové, ale už se chceme s přítelem zabydlet. Chtěla jsem najít nějakou designérku, která tomu fakt rozumí. Našla jsem si tě sama, ale vůbec jsem neměla čas a tak ti napsal Scooter. Mám úplnou představu jaký nábytek chci, ale viděla jsem tvoje návrhy bytů a je to hrozně krásný. A vlastně nemáš ceny jako ostatní designéři. Samozřejmě jsem nehledala nejlevnější cenu, klidně bych dala i víc než ty nabízíš, ale prostě tvoje návrhy jsou fakt skvělý, tak proto jsem chtěla tebe" Usmála se. Byla jsem na sebe hrdá. Ariana Grande si může najít klidně i tu nejdražší designérku, ale ona si hlavně vybrala někoho kdo má hezký návrhy a našla si mě a teď mi moje návrhy chválí. To je úžasný.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now