25

5.1K 155 6
                                    

Justin

Je sobota odpoledne a já mám zase namířeno ke Grace domů. Dopoledne musela odejít, protože s rodiči jeli na nějaké velké nákupy nebo co. Takže teď jdu za Grace a mám pro ní velký dárek. Snad bude ráda.

Zazvonil jsem na jejich barák a čekal až mi někdo otevře. Za chvíli mi otevřel Chris. ,,Ahoj Justine" usmál se. ,,Ahoj Chrisi. Můžu dál?" Taky jsem se usmál. ,,No jasně. A Justine zahraješ si se mnou ten fotbal?" Zeptal se když jsem si sundaval boty.

,,No jasně kámo. Hele já si dojdu za Grace a pak za chvíli si zahrajeme jo?" ,,Tak fajn. Budu na zahradě" usmál se a já přikývl a pak jsem se rozešel nahoru.

Vešel jsem do pokoje Grace, ale tam nebyla. Tak jsem přešel k pokoji Chloe, kde se ozýval jejich smích. Otevřel jsem dveře a viděl je ležet na posteli.

,,Neříkej mi, že je ti pořád špatně" zasmála se Grace a začala Chloe lechtat. ,,Je mi špatně!" Vypískla pomezi smíchu a celá se třásla z toho jak ji Grace lechtala.

,,Holky copak tu vyvádíte?" Zasmál jsem se a obě dvě se na mě podívaly. ,,Justine!" Vypískla Chloe a hned se ke mě rozeběhla. Vzal jsem si ji na ruce a objal jí. ,,Slyšel jsem, že ti včera bylo špatně. Už je ti dobře?" Cvrnkl jsem ji do nosu. ,,Je mi špatně" smutně se zatvářila a schovala si hlavu do mého ramene. Zasmál jsem se a podíval se na Grace, která seděla na posteli a byla tak nádherná. ,,Nekecej ty kecko" Uchechtl jsem. ,,Faaajn. Tak už mi špatně není. Ale včera bylo" zazubila se. ,,Já to věděl. Tak jdi. Já si teď půjčím Grace" řekl jsem a ona se rozeběhla dolů.

,,A co ty princezno?" Přišel jsem ke Grace a sedl si na tu malou postel, kterou tu Chloe měla. ,,Já nevím. Ty jsi přišel" zasmála se a já ji svalil na postel a lehl si nad ní. Ta postel byla fakt malinká takže jsme se skoro nevešli. Začal jsem ji líbat a pak jsem ji zajel rukou pod její tričko na její prsa. ,,Tady ne. Jdeme ke mě" odtáhla mě od sebe a já přikývl. ,,Fajn" usmál jsem se a vzal ji do náruče. Grace se krásně zasmála a objala mě kolem krku. Rozešel jsem se do jejího pokoje a hned ji hodil na postel.

Zase jsme se začali líbat. Sundal jsem ji tričko a rovnou i podprsenku. Podíval jsem se na Grace, která se na mě usmála. Políbil jsem ji a pak jsem ji začal líbat na krku a přesunul se k jejím prsům. Jedno jsem si vzal do ruky a druhé začal opečovávat rty. Grace zavzdychala a přitiskla si mě blíž k sobě. Usmál jsem se a pak to vyměnil.

,,Líbí?" Zvedl jsem obočí. ,,Moc" šeptla a já jí zase políbil. Potom mi Grace sundala triko a vzala si ho na sebe a začali jsme se mazlit.

,,Otravuje mě Ben" povzdechla si a já jí přestal hladit po vlasech. ,,Kdo?" Zamumlal jsem nechápavě. ,,Ben Phillips. Pořád mi píše a chce mě zvát na rande" řekla a já zavrčel.

,,Ukaž mi ty zprávy" řekl jsem a Grace se natáhla pro svůj mobil a pak mi ukázala jejich konverzaci. Nebo spíš jenom on tam psal.

Ben: Ahoj Grace
Ben: Grace, prosím odepiš mi.
Ben: Grace hrozně se mi líbíš. Jsi tak neskutečně nádherná holka. Hrozně moc jsem se do tebe zamiloval.
Ben: Mohl bych tě prosím pozvat na rande?
Ben: Je mi jedno, že jsi teď s Bieberem. Stejně se k sobě nehodíte. Dlouho vám to nevydrží.
Ben: Grace prosím pojď se mnou na to rande. Miluju tě. ❤️

,,Já ho zabiju" zavrčel jsem naštvaně. ,,Chtěla jsem ti to říct. Bojím se, že ke mě ve škole přijde a nechtěla jsem, aby jsi byl naštvaný" ,,Já si to s ním potom vyřídím. Teď si ho zablokni prosím. Ať ti ani nekouká na fotky" řekl jsem a ona přikývla a hned to udělala.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now