1

6K 196 10
                                    

Grace

Dnes je pondělí a já jsem ve škole. Dneska jsem se hodně těšila. Když jako někoho ten tanec baví tak se do tý školy prostě těšíte. A vím, že kdybych studovala nějakou obyčejnou školu tak bych se taky rozhodně netěšila.

Bohužel dneska máme biologii a matiku takže to mě fakt nebaví, ale ty čtyři hodiny tance to zlepšujou.

Stojím u své skříňky a vyndavám si učebnice na matiku. ,,Co děláš Grace?" Zasmála se Lucy, která ke mě přišla. ,,No vyndavám si učebnice na matiku. Máme matiku Lucy a ne tanec" uchechtla jsem se když jsem viděla, že měla oblečení na hodiny tance. 

,,Grace opravdu by ses někdy měla dívat na tu tabulku změn před kabinetem. Místo matiky máme navíc jednu hodinu tance" řekla a já vykulila oči. ,,A to si mi to nemohla říct dřív? Nejsem oblečená" Vyhrkla jsem a učebnice hodila do skříňky a vytáhla si tašku s oblečením. ,,Jak dřív? Vždyť tohle je první hodina" zasmála se a já se pak rychle rozešla do šaten.

**
S Lucy jsme vešly do tanečního sálu a já byla překvapená tím, že tu není jenom naše třída, ale i čtvrťáci.

Když jsme tu byli asi všichni tak přišli učitelé tance.

,,Dobré ráno studenti. Zrušili jsme vám první hodinu kvůli tomu, že budeme řešit zkoušky, které se budou konat v prosinci jako každý rok" řekl můj oblíbeny učitel na tanec.

,,Bude se tančit ve dvojici. Kluk a holka. A vymysleli jsme to tak, že budou spolu tancovat jeden student ze čtvrtého ročníku a jeden student z druhého ročníku. Bude se losovat. Takže to bude opravdu náhodné a my dvojice vybírat nebudeme" řekla další učitelka. Všichni se tady začali rozčilovat. Hlavně čtvrťáci, protože nechtěli tancovat s námi. Jako moc se ani nedivím. Oni jsou mnohem lepší než my.

,,Uklidněte se!" Zařval učitel a já se uchechtla. Není to moc často, že učitel takhle řve. Jinak je to hrozný pohodář.

,,Prostě to takhle bude a nestěžujte si. Dopadli jste docela dobře. Chceme totiž ještě spojit do dvojice třeťáky a prváky. A ti to mají mnohem horší. Prváci tu jsou teprve dva týdny. Takže vy jste dopadli hodně dobře. Takže teď ze druháku se rozdělte na holky a kluky a ve čtvrťáku to stejné. Čísla si budou losovat první holky ze čtvrťáku a kluci ze druháku. Až budete mít svojí dvojci tak se můžete začít už domlouvat a pak na další hodinu jděte na normální hodinu, co máte v rozvrhu. Zbytek dne budeme ještě cvičit spolu a pak budete převážně cvičit ve dvojici" řekl učitel a pak začal obcházet lidi s kloboukem, kde si losovali asi nějaké číslo.

Když byli dvojice holky ze čtvrťáku a kluci ze druháku hotové tak odešli a učitel pak začal obcházet nás.

,,Doufám že budu s nějakým klukem z té dobré půlky" řekla mi Lucy potichu. ,,Z dobré půlky?" Zasmála jsem se. ,,No ano. Ve čtvrťáku jsou kluci jedna půlka nechutní slizáci a druhá půlka krásní sexoušové" zasmála se a já se uchechtla.

,,No já doufám, že budu s někým normálním. Snad nebudu s nějakým klukem, který mě bude balit a pořád osahávat, protože to bych nedala" povzdechla jsem si a zase si vzpomněla na můj nejhorší zážitek z mého života.

,,Jasně to chápu. Určitě budeš s někým normálním" pousmála se a pohladila mě po zádech.

Přišel ke mě učitel a já si vytáhla z klobouku papírek a hned se podívala na to číslo. Měla jsem číslo 11.

,,Takže začneme. Přijdou ke mě ti, kdo mají číslo 1" řekl učitel a takhle to šlo dál. Za chvíli už ze čtvrťáku tu byli jen čtyři kluci. A mezi nima byl i Justin Bieber. Je fakt krásnej. Ale celou dobu se tváři fakt jak idiot.

,,Dobře takže teď číslo 11" řekl učitel a já se k němu rozešla a podívala se na toho kluka. A do háje. Jako opravdu jsem já zrovna s Justinem? Do háje. 


Ahoooj❤️❤️❤️ takže jsem vydala první část. Jsem moc ráda, že se vám úvod líbil. Doufám že teď to bude stejné. Mám vás moooooc ráda. Další bude snad brzy. Budu moc ráda za vaše komentáře a názory ❤️❤️ zatím papa❤️❤️❤️

Love in dance✔️Where stories live. Discover now