3

5.7K 196 15
                                    

Druhý den

Grace

Přišla jsem do školy a hned se rozešla ke skříňkám. Hodila jsem si tam mojí kabelku a pak se rozešla do šaten. Máme první tři hodiny tanec a pak máme angličtinu a pak zase dvě hodiny tance.

Převlékla jsem se a pak jsem šla do hlavního tanečního sálu, kde už byli skoro všichni čtvrťáci a i druháci. Výborně, takže teď budu tančit s Bieberem. Fakt perfektní.

,,Takže studenti! Jděte do svých tanečních dvojic a začněte se domlouvat, co by jste mohli předvést na zkouškách. Zatím se budete domlouvat tuhle hodinu a potom ty další dvě se zase normálně rozdělíte na druháky a čtvrťáky a budeme mít normální hodinu. A poslední dvě hodiny zase budete moct zkoušet" řekl učitel a já si povzdechla a začala hledat Justina. Ten si povídal s nějakou holkou a docela se k ní měl. Myslím že to byla Kendall. Ta holka, co mu včera pod jeho fotku napsala, že jí bolí, že ho nepozvala.

Protočila jsem očima a opřela se o zeď. ,,Pane Bieber! Co jsem řekl, že máte dělat?!" Zakřičel učitel. Bieber dal tý Kendall pusu na tvář a pak se rozhlédl a zastavil pohled na mě a rozešel se ke mě.

,,Takže Sarah hele včera..." řekl a já ho hned zastavila. ,,Sarah? Jaká Sarah?" Vyhrkla jsem. ,,No ty jsi Sa..." ,,Já nejsem žádná Sarah. Jsem Grace. Nevím jak si na nějakou Sarah vůbec přišel. Ale včera si mě nehorázně naštval. Já jsem zarezervovala sál, trčela jsem tam hodinu a půl a ty jsi mezitím někde s kamarádama" ,,Sleduješ můj Instagram" ušklíbl se a já se zamračila.

,,Hele ty..." šťouchla jsem mu prstem do hrudi. ,,Jsme ve dvojici. Já za to nemůžu, že jsme si vytáhli stejný čísla a budeme prostě spolu dělat zkoušky. Takže by ses s tím měl smířit a musíme spolupracovat." Řekla jsem. ,,Tyjo ostrá" zasmál se, ale pak se zamračil. ,,Takže sis na mě otevřela hubičku poprvý a naposledy" zavrčel. ,,Jsem s tím už bohužel smířenej, ale všechno budu vymýšlet já. Tvoje nápady mě fakt nezajímaj" řekl a já se na něj naštvaně podívala a už nic neříkala. Tenhle člověk mě tak hrozně rozčiluje.

,,Takže co vy dva? Už jste si nějak rozmysleli, co by jste mohli tančit?" Přišel k nám s úsměvem učitel a já se podívala na Biebera, který se mračil.

,,Pane učiteli myslím si, že my dva spolu nedokážeme nic zatančit" řekl Bieber. ,,Je mi líto. Budeme to muset zvládnout. Ale za chvíli až se více poznáte to půjde skvěle" řekl. ,,Vám dvoum by šel moderní tanec. Už se domlouvejte. Prosinec bude za chvíli" poplácal Biebera po rameni, na mě se usmál a odešel za jinou dvojcí.

Poznámka autora: kdyby někdo nevěděl co je to moderní tanec tak je to vlastně takové moderní provedení baletu. Popravdě ani to sama taky neumím popsat. Ale rozhodně to není balet a taky to rozhodně není ani street dance. Dám sem obrázek pro představu :)

 Dám sem obrázek pro představu :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Love in dance✔️Where stories live. Discover now