2-7

3.6K 150 13
                                    

Druhý den

Justin

Další den jsem jenom ležel u sebe v pokoji a přemýšlel nad Grace. Fakt jsem idiot, že jsem ji opustil. Turné bylo skvělý. Fakt jsem si to užíval. Tancovat jsem každý den před tisíci lidmi, ale zamiloval jsem se do holky, která mě potom dva měsíce podváděla. To je fakt hrozný.

Ale jako je pravda, že jsem Grace přestal milovat. Jo to je taky špatný. Prostě už jsem ji nemiloval tak jako předtím. Takže bychom se asi i tak rozešli. Ale s Arianou tak perfektní vztah jako s Grace jsem neměl. S Grace to bylo fakt více citový. Hlavně u nás bylo pořád mazlení, líbání, jemné doteky a povídání. Ale s Arianou? Hlavně jsme si hodně užívali sex. Taky jsme se hodně líbali a dotýkali, ale nebylo to až tak moc jako s Grace. S Grace ten vztah byl prostě lepší.

Ale já kokot jsem si jí nevážil, odmiloval jsem se a opustil jí. A teď? Teď na ní pořád myslím a chci ji zpátky, ale už ji má ten Matthew a za chvíli budou svoji.

Po chvilce mi hrozně zakručelo v břiše takže jsem se postavil a vydal se dolů. Už bylo 11 dopoledne takže budu mít takovou pozdější snídani.

,,To si se až teď probudil?" Zasmála se mamka když jsem se doplížil do kuchyně. ,,Ne už jsem nějakou dobu vzhůru, ale zůstal jsem v pokoji" řekl jsem a ona přikývla. ,,Děti doufají, že s nima dnes někam půjdeš" řekla a já si povzdechl. ,,Já na to zapomněl. Ale jo půjdu" řekl jsem a pak jsem otevřel lednici a vzal si šunku a pak jsem si vzal rohlík a to byla moje snídaně.

,,Panebože Justine, co to máš?" Vyhrkla mamka a já se na ní nechápavě podíval. Vzala mou ruku do své jako včera Grace a prohlížela si jí. Na kloubech už jsem měl zaschlou krev, ale bylo mi to tak nějak jedno.

,,Co si dělal?" Zeptala se. ,,Ani nevím" pokrčil jsem rameny. ,,Ty si byl včera dost opilý co?" Zasmála se a začala mi tu ruku umývat. ,,Jo docela jo" kývl jsem. Vlastně jsem skoro vůbec nebyl opilej. Měl jsem jedno pivo a dva panáky, ale po tom šukání jsem vystřízlivěl.

,,Tak já se půjdu obléknout a pak vezmu děti a půjdeme někam ven" řekl jsem, mamka přikývla a já teda odešel nahoru.

*********

,,Takže teď půjdeme na to hřiště, chvilku si pohrajete a pak půjdeme na nějaký jídlo a pak do toho kina" řekl jsem dětem když jsme došli do parku. ,,Jo to bude skvělý!" Vypískla Jazzy a já se usmál.

Najednou jsem viděl naproti nám jít Grace a Lucy, která vezla kočárek. No jo vlastně. Ona má vlastně dceru. To je fakt dost hustý.

Grace se najednou zastavila takže se zastavila i Lucy, nechápavě se na ní podívala a pak se podívala na mě, protože na mě Grace koukala.

,,Jeeee Grace!" Vypískly oba dva a rozeběhly se za ní a objaly jí a potom i Lucy. S Grace se hodně navštěvují, protože naše rodiny mají pořád skvělé vztahy a skoro každý víkend se scházejí. Jsou to fakt skvělí kamarádi. Dost mě to překvapuje, jaký mají vztah.

,,Ahoj" přišel jsem k nim. ,,Justine popravdě dost si mi chyběl. Ty tvoje trapný vtípky a tak" Zasmála se Lucy a objala mě. ,,Taky si mi chyběla" usmál jsem se. S Lucy jsme se hodně sblížili. Byli jsme v jedné partě a byli jsme fakt dost velcí kamarádi. Ona byla takový středník mezi mnou a Grace. Když jsme s Grace měli nějaký problémy tak ona se to vždy snažila vyřešit a pomáhala mě i jí. Fakt dobrá kamarádka. I Kendall mi taky dost chyběla. Vlastně celá moje parta. Zůstal mi jenom Fredo.

Viděl jsem jak se Grace na Lucy mračí. ,,Co je?" Zvedla obočí Lucy když si všimla pohledu Grace. Ta jeho protočila očima a ještě víc se zamračila.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now