2.série- 1

3.4K 137 20
                                    

O dva roky později

Grace

Uběhly dva roky a vlastně u mě se toho stalo docela dost. S Justinem jsme se rozešli, totálně jsme na sebe ztratili kontakt. Přestala jsem ho sledovat na Instagramu, on přestal sledovat mě. Já jsem si vymazala jeho číslo. Prostě jsem ho úplně vymazala ze svého života.

První měsíc jsem byla úplně na dně. Do školy jsem za ten měsíc šla fakt jen párkrát. Jinak jsem vůbec nemohla. Fakt mi hrozně zlomil srdce a já jsem z něho byla úplně v prdeli. Lhal mi. Lhal mi o tom, že mě miluje. Neskutečný lhář. A vlastně taky i měsíc potom, co byl na turné udělal něco co jsem fakt nečekala. Začal chodit s Arianou Grande. Ariana je moje oblíbená zpěvačka a tak sleduji fanouškovské stránky a i ji samotnou na Instagramu. Takže když jsem viděla ji a Justina jak se líbají tak to mě ještě víc zlomilo. Nebylo to ani kvůli Arianě, ale prostě celkově. Hned po měsíci si našel jinou holku.

Moje reakce když se mi na hlavní stránce objevila fotka od Ariany, kde je Justin a pevně objímá Arianu a pod fotkou je napsané miluju tě tak to byl zase obrovský pláč.

No a jinak co se stalo za ty dva roky. Takže třetí ročník byl docela v pohodě. Ve čtvrtém ročníku už to bylo horší. Lucy do čtvrtého ročníku nešla takže jsem tam byla sama. Lucy totiž se Simonem nedávali pozor a tak někdy v květnu ve třeťáku otěhotněla. Takže se z nich stala rodina. A v lednu se jim narodila krásná holčička Stella. Teď jí bude za dva měsíce rok.

Jinak já v červenci před čtvrtým ročníkem jsem potkala v Paříži jednoho úžasného kluka. Jela jsem tam na jeden taneční kurz a tam jsme se potkali. Jmenuje se Matthew a taky miluje tanec. A bydlí v Los Angeles. No a začali jsme spolu chodit. Teď už jsme spolu rok a tři měsíce. Takže je to fakt krásný. Hlavně mi neříkejte, že jsem vlastně udělala to stejné, co Justin. Ne takhle to není. Justin si hned po měsíci po našem rozchodu našel holku. Já až po třičtvrtě roce jsem si našla nového kluka.

Teď už na Justina vůbec nemyslím. Ano asi někde v hloubi duše ho pořád miluju. Byla to fakt moje první láska, ale fakt mě zlomil. Takže už na něj opravdu nemyslím. Musela jsem přestat sledovat všechny stránky o Arianě Grande, protože skoro každý den Justin a Ariana někde byli a líbali se takže to bylo úplně všude a já na to prostě nedokážu koukat i když mám teď Matthewa. Bolí to pořád. Matthewa fakt miluju, ale Justin v tom srdci asi stále je.

A já jsem dokončila teda čtvrtý ročník a rozhodla jsem se, že na vysokou nepůjdu. Vzpomněla jsem si na to, jak Justin říkal, že ta vysoká taneční stojí za nic. Takže jsem se ani nehlásila. A tak jsem šla na všelijaké kurzy o designu, protože design miluju skoro jako tanec. Takže jsem dva měsíce chodila na kurzy a teď už teda pracuji jako designérka oblečení, nábytku a také všelijakých akcí třeba narozenin, svateb a tak. A jsem v tom docela dobrá. Mám vlastní webové stránky a mám hodně nabídek za dobré peníze.

Takže mám teď docela dobrý život. Mám skvělého přítele, který mi v ničem nelže. Mám super práci a ještě stíhám dělat mojí oblíbenou věc a to je tanec. No a vlastně jsem hodně spokojená.

Justin

Za ty dva roky se toho dost změnilo. Mám slavnou holku. Chodím s Arianou Grande. Takže dá se říct, že já jsem teď taky docela slavný. Ten, kdo miluje Arianu tak zná i mě, protože já jsem s ní na každé akci a jsme spolu opravdu všude. Takže mě znají. Vlastně ten měsíc jsem byl jenom tanečník a s Ari jsme byli jenom kamarádi. Ale potom jsme měli koncert v New Yorku a já si šel zkusit sestavu večer když už tam bylo vše na koncert připravené. Takže jsem tancoval a přišla tam Ariana. Povídali jsme si, smáli se a políbili se. A takhle to začalo.

Love in dance✔️حيث تعيش القصص. اكتشف الآن