Výsledek

2.7K 65 76
                                    

Ahoooj takže máme tu výsledek hlasování.

Bylo to fakt těsné. Počítala jsem fakt pečlivě takže jsem snad nezapomněla na žádný komentáře.

Jak jsem psala bylo to těsný. Ale vyhrál....

Příběh 3!!! Takže příběh bude o Justinovi a ten bude mít děti a manželku, ale jeho stereotypní život už ho moc nebaví a zamiluje se do mladší dívky. Dívka bude teda Hailey. Kdo jí tam nechce tak si tam můžete představit někoho jiného. Není to film takže ji tam vlastně neuvidíte. Já tam jenom párkrát přidám její fotku, ale to můžete kdyžtak ignorovat.

Doufám že se nestane, že kvůli Hailey ten příběh číst nebudete. Jak už jsem psala hodněkrát to by mě dost zklamalo. Takže si tam fakt můžete představovat někoho jiného.

Chci vás ještě o něco požádat. Chci aby Justin byl v příběhu trochu slavný, protože mám hodně ráda ty zápletky s médií a paparazzi a tak.

Takže vám sem dám tři možnosti, co Justin může v příběhu být.

1) Hokejista

2) Basketbalista

3) Model

Takže když mi budete zase psát do komentáře čísla tak mi tím fakt pomůžete. Já se totiž nemůžu vůbec rozhodnout. Všechno se mi tam hrozně hodí. Takže když mi napíšete zase čísla budu vás milovat zlatíčka!!!❤️❤️

Příběh samozřejmě zůstane stejný. Justin má děti a manželku, ale chci tam mít právě ty problémy s těmi médií takže proto chci, aby byl slavný.

Příběh vydám už brzy. Love in dance bude za chvíli končit takže se můžete těšit na nový!❤️

Kdo se už teď těší?

Budete příběh číst i s Hailey, že ano? ❤️❤️

Zatím pa a další část u Love in dance bude zítra nebo pozítří❤️❤️

Love in dance✔️Where stories live. Discover now