16

5.3K 192 39
                                    

Ahooj holky, nám jednu moc důležitou otázku a chtěla bych, aby jste mi na ní fakt odpověděly. Hrozně mi to pak pomůže.

Čtete v tomhle příběhu vždy na konci ten Instagram?

Jestli ano tak jste moc úžasné, ale jestli ne tak mi to prosím napište. Protože ono je to docela těžký. Musím najít fotky a pak vymyslet všelijaké ty komentáře. Takže to nechci psát jen tak pro nic. Takže mi prosím zkuste co nejvíce napsat komentář jestli to čtete a jestli to mám i nadále dělat.

A samozřejmě budu ráda za vaše názory ❤️❤️

O tři dny později

Grace

Uběhly tři dny. Tři hrozné dny. Celé tři dny jsem skoro pořád brečela. K pláči jsem měla dva důvody. Moje nejlepší kamarádka řekla Justinovi mojí osobní věc, kterou jsem skoro nikomu říkat nechtěla. A taky jsme se hrozně pohádaly takže to mě hrozně mrzelo. A druhý důvod byl samozřejmě Justin. Jsem do něj zamilovaná. Ano, opravdu jsem a nevím, co s tím mám dělat.

Ve čtvrtek a pátek jsme s Justinem netancovali. Už před tím mým úrazem jsme se domluvili, že budeme tancovat jen od pondělí do středy. Takže teď ty dva dny jsme necvičili a možná jsem za to byla ráda. Vůbec nevím jak by se ke mě choval. Nebo spíš jak bych se chovala já. Asi bych se tam před ním rozbrečela a to by bylo prostě trapný.

Ale vždy když jsme se někde potkali na chodbě tak na mě pořád koukal a to já jsem nechápala. Jo a s Lucy jsme se taky ty dva dny nebavily. Snažila se, ale já se bavila jenom s Kendall, která celou situaci vůbec nechápala.

Teď jsem doma a koukám na televizi. Rodiče se sourozenci jeli k babičce a dědovi. Já jsem na to vůbec neměla náladu. Takže jsem zůstala doma. Najednou se ozval zvonek takže jsem se s povzdechem zvedla a šla otevřít.

Za dveřmi stála Lucy s Kendall. ,,Ahoj" pousmála se na mě Lucy a Kendall mě objala.

,,Kendall prosímtě necháš nás tu chvíli o samotě?" Zeptala se Lucy s pohledem na mě. ,,No jasně a už se udobřete. Můžu si vzít nějaký pití Grace?" usmála se Kendall. ,,Jojo určitě, vem si co chceš" řekla jsem a za chvilku už jsem tu byla jen já a Lucy.

,,Grace prosím odpusť mi to všechno. Neměla jsem za ním chodit, vím to. Nechtěla jsem, aby jsi se trápila takže jsem za ním musela jít. A hrozně moc se ti omlouvám za to, že jsem mu řekla o tom znásilněním. Jsem prostě blbá, vím to. Takže budu hrozně ráda když mi to odpustíš, protože mi chybí moje nejlepší kamarádka." řekla a já se pousmála.

,,Taky mi chybíš" řekla jsem. ,,Ale fakt si mě naštvala Lucy" ,,Já vím a hrozně mě to mrzí. Jsem fakt blbá" povzdechla si. ,,Ale odpouštím ti to. A pro příště mi vždycky řekni když zase budeš mít namířeno za někým, kdo se mi líbí" řekla jsem se smíchem a ona se taky zasmála a pevně mě objala.

,,Výborně tak už jste se usmířily?" Usmála se Kendall. ,,Ano!" Vypískla Lucy a já se zasmála.

,,Teď mi psala jedna holka ze třídy. V jednom klubu bude prej obrovská párty takže jdeme jo?" Zvedla obočí Kendall.

,,Nevím jestli mám náladu na párty" řekla jsem s povzdechem. ,,Grace no taak. Tam se rozveselíš určitě" řekla Lucy. ,,Joo a já mám pro tebe úplně perfektní šaty" Vypískla Kendall. ,,Tak fajn" řekla jsem s úsměvem a holky mě hned objaly a pak jsme se vydaly ke Kendall.

*********

Večer jsme u Kendall doma dodělávaly poslední úpravy. Začínala jsem se trochu na tu párty těšit. Aspoň pořád nebudu myslet na Justina.

Love in dance✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat