7

5.7K 184 25
                                    

O dva dny později

Grace

Už je zase pondělí. Víkend uběhl jako vždy hrozně moc rychle. Ale byl to skvělý týden. S Patrickem a Lucy jsme byli v klubu takže jsme se trošku opili. Ale jinak hlavně s Lucy jsme pořád byli na parketě a tancovaly. Na tyhle kluby nemám dobré vzpomínky, protože právě když mi bylo 15 tak mě ten chlápek znásilnil. Ale teď jsem se nebála, protože tam se mnou pořád byli moji nejlepší kamarádi a nehnuli se ode mě ani na krok. Fakt úplně nejúžasnější kamarády mám.

Dnes jsem neměla v plánu jít do školy, protože mi je nějak špatně. Pořád se mi hrozně točí hlava a občas mi je i na zvracení. Ale na Instagram mi psal Bieber, že mi chce ukázat pár kroků do sestavy. A vím, že na to máme docela málo času takže jsem musela jít.

Přišla jsem ke své skříňce a dala jsem si tam mojí tašku, kde mám oblečení na tancování a potom jsem si vyndala učebnice na angličtinu a biologii.

,,Čauky" přišla ke mě Lucy a hned mě objala. Usmála jsem se a taky ji objala. ,,Tak jak se máš?" Usmála se. ,,No dneska mi není nějak dobře. Takže moc dobře se nemám" povzdechla jsem si. ,,Jsi nemocná?" Zeptala se hned. ,,Já nevím. Asi ne, ale prostě mi je špatně" řekla jsem. ,,To bude určitě dobrý" pohladila mě po zádech a pak mi vzala moje učebnice. ,,Jsi zlato" zasmála jsem se a šla jsem za ní do třídy.

Najednou k nám rychle přišel nějaký kluk. ,,Ahoj" usmál se na mě. ,,Ahoj?" Zvedla jsem obočí. ,,Mohl bych si s tebou promluvit?" Zeptal se mě a já se začala trochu bát. Tuhle otázku nenávidím. Na tohle se mě zeptal ten chlápek v tom klubu a pak mě zatáhl někam na záchody.

Podívala jsem se na Lucy s trochu vystrašeným obličejem a ona začala jednat. ,,Tak se ptej, ale zůstávám tady. Jsme nejlepší kamarádky takže to chci taky slyšet. Stejně by mi to potom řekla" řekla Lucy a já se usmála a přikývla.

,,Chtěl bych tě pozvat někam ven" řekl a já se na něj překvapeně podívala. ,,Cože?" ,,No jo. Moc bych tě někam chtěl pozvat. Hrozně se mi líbíš" řekl prosebně. ,,Uhm hele uhm..." nevěděla jsem jeho jméno. ,,Ben Phillips" usmál se a já se trochu zasekla. Kde jsem tohle jméno už slyšela?

,,Hele Bene promiň, ale nemůžu tvoji nabídku přijmout. Vůbec se neznáme a já s tebou nikam chodit nechci. Promiň" řekla jsem a pak jsem vzala Lucy za ruku a začala ji tahat pryč.

,,Co to bylo?" Zasmála se hned. ,,Nevím. Ale to jeho jméno už jsem někde slyšela" ,,No vždyť to je ten kluk, co ti psal do komentáře, že je do tebe zamilovaný" řekla. ,,No jooo vlastně. To je on. Já jsem se hned podívala na jeho Instagram, ale má ho soukromý a na profilovce nemá obličej takže jsem nevěděla jak vypadá. Ale teď když jsem ho viděla tak docela fuuj" uchechtla jsem se. ,,Tobě se nelíbí? Mě docela jo. Je takový roztomilý" řekla se smíchem. ,,Nevím, moc se mi nelíbí no. Já jsem na jiné typy." ,,Na typy jako je Bieber že?" Zase se začala smát a já protočila očima.

,,No prostě kluci jako je Bieber se mi líbí. No a co?" Zasmála jsem se. ,,Nic nic. Ale teď tenhle ten je do tebe zabouchlej takže máš docela problém, protože tě bude otravovat asi ještě dlouho. Úplně jsem v jeho obličeji viděla, když si ho odmítla, že se rozhodně nevzdá" řekla a já si povzdechla. ,,No doufám, že mě nebude otravovat. Možná je hodnej a takhle. Ale nelíbí se mi. Takže možná jen jako kamarád. Ale to by nešlo když je do mě zabouchlej" řekla jsem. ,,Máš to těžký holka" poplácala mě po zádech a já na ní hodila nasranej pohled takže to ji samozřejmě hned rozesmálo.

********

Jsem teď v tanečním sále a sedím na lavičce a čekám na Biebera. Ani se mi ještě nějak nechce rozcvičovat. Pořád mi není dobře. Možná se to i zhoršilo. A hrozně mě to štve.

Love in dance✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu