2-8

3.7K 149 11
                                    

O dva dny později

Justin

Celé dva dny jsem byl pořád docela mimo. Ariana mi stále chyběla. Ale vždy jsem si vzpomněl na to, co mi udělala a tak jsem si vždy řekl jaká to je mrcha a už mi tak moc nechyběla. Ale potom jsem si zase vzpomněl na Grace a trápení bylo zpátky. Ach jo, ona mi tak neskutečně chybí.

A to jak mi volala tak to mě dost překvapilo. A pak jak mi řekla, že jí taky chybím. Wow, to jsem fakt nečekal. Ale samozřejmě mě to i potěšilo. Chtěl jsem ji pak zavolat i zpátky, ale nechtěl jsem ji už otravovat tak jsem ji už radši nevolal.

Teď jsem doma a zrovna jíme oběd. Je neděle takže máme takový větší oběd jako každou neděli. Minulý týden děti měli prázdniny tak proto jsem je někam vzal.

,,Justine ty jsi pořád smutný. Proč?" Zeptala se Jazzy. Tak už i moje malá sestra si toho všimla tak to je dost špatný.

,,Jazzy Justin má zlomené srdíčko tak ho to bolí" řekla mamka. ,,Cože? Ale vždyť když má někdo zlomené srdíčko tak umře" řekla Jazzy vyděšeně a já se zasmál. ,,Ne Jazzy, já jsem chodil s Arianou to ty víš a rozešli jsme se a mě to moc bolí. Když se s někým rozejdeš tak se říká, že máš zlomené srdíčko takže proto to mamka řekla" řekl jsem. ,,Aha. Ale ty určitě zase začneš chodit s Grace a bude to perfektní." Vypískla Jazzy a já se překvapeně podíval na rodiče.

,,Proč bychom s Grace měli spolu zase chodit?" Zeptal jsem se nechápavě. ,,No protože vy k sobě patříte. Taky si mi to jednou říkal, že už spolu budete navždy" řekla a já si povzdechl. ,,Jazzy už toho nech ano? Justin nemá moc náladu se o tomhle bavit. Grace už má jiného přítele takže s Justinem už chodit nebude" řekl táta.

,,Nechtěl by sis zatancovat?" Zeptala se mamka. ,,Cože?" Zvedl jsem obočí. ,,Dám ti klíče od tanečního sálu ve škole a klidně si běž zatancovat. V neděli tam nikdo není takže to nebude vadit. A tanec na špatnou náladu pomáhá. Klíče jsem dala i Grace, protože si stěžovala na to, že nemá kde tancovat. Ale teď tam už dlouho nebyla nebo aspoň mi o tom nic neříkala když jsme se před pár dny viděly" řekla. ,,Takže můžu jít do školy si zatancovat?" Usmál jsem se. ,,Ano jdi. Je to ten sál kousek dál od hlavní budovy" řekla a já přikývl. ,,Tak super" řekl jsem s úsměvem a pak jsem rychle dojedl svůj oběd a běžel se připravit.

********
Dojel jsem tátovým autem ke škole a vzpomněl si na to, jak jsem sem chodil a tancoval každý den. A potom jsem měl po boku Grace.

Rozešel jsem se k zadnímu tanečnímu sálu a byl jsem překvapený tím když jsem vevnitř slyšel hudbu.

Nechápavě jsem otevřel dveře a podíval se dovnitř. Tancovala tam Grace. Tak tohle je fakt dost dobrá náhoda.

Pomalu jsem zavřel dveře a Grace se na mě hned podívala. ,,Justine, co tady děláš?" Vyhrkla a vypla hudbu. ,,Mamka mi dala klíče a řekla mi, že si můžu jít zatancovat. Prý dala klíče i tobě, ale říkala, že už si tady dlouho nebyla" řekl jsem. ,,Jo to je pravda. Hodně dlouho jsem tu nebyla, ale teď mám docela špatnou náladu takže jsem si musela jít zatancovat" ,,Tak to máme stejný. Tanec na špatnou náladu pomáhá" usmál jsem se a ona přikývla.

,,Jak dlouho tu jsi?" Zvedl jsem obočí. ,,Asi deset minut" ,,Tak tu klidně zůstaň a já přijdu třeba za dvě hodiny" řekl jsem. ,,A nebo si můžeme zatancovat spolu" řekla a já se na ní překvapeně podíval. ,,Tak jo" usmál jsem se.

,,A už ti je lépe? Ta tvoje zpráva, kde si psal o té Arianě. Už je to lepší?" Zeptala se. ,,Jo je to už lepší" pousmál jsem se. Najednou ke mě přišla a objala mě. ,,Tvoje objetí mi taky pomáhá" zašeptala. Pevně jsem ji chytil a usmál se. Pořád byla o hlavu menší a to jsem miloval.

Love in dance✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora