12

5.2K 180 13
                                    

O týden a dva dny později

Grace

Uběhl týden a pár dní a já jdu konečně do školy. O víkendu už jsem byla doma, ale jinak celý týden jsem byla v nemocnici. Už mě to tam teda pěkně nudilo. Kotník prvních pár dní bolel jak prase, ale už se to zlepšuje. Teď ještě taky maličko bolí, ale už to není nic hrozného. Mám na něm ortézu a když jdu tak trošku kulhám. Ale věřím, že za takový týden a něco to už bude v pohodě a já budu moct tancovat. Tanec už mi fakt hrozně chybí.

Teď ještě tancovat nemůžu, ale jdu do školy i tak. Budu jenom v tanečním sále sedět a koukat. A aspoň se můžu podívat, co se budou učit nového a tak.

Teď mě táta odvezl před školu a já jdu kulhavým krokem směrem k mé nejlepší kamarádce, která už tam poskakuje jak blázen. Přišla jsem k ní a ona vypískla a hned mě objala. ,,Bože můj Grace ty jsi mi tady tak mooooc chyběla" zakňučela a já jsem se zasmála. ,,Taky si mi chyběla. I když vlastně si mě neviděla jen víkend" zasmála jsem se.

Lucy ke mě chodila každý den a přesně jak říkala tak mě rozptylovala, abych nemyslela na to, že nemůžu tancovat. A jinak teď jak jsem jela na víkend domů tak mě neviděla.

,,No to takhle nemyslím. Myslím to tak, že tady ve škole si mi chyběla. Měla jsem tu Patricka to jo. Ale třeba v lavici jsem seděla sama a nebo na tanci jsem nemohla nikoho pomlouvat a tak" řekla a já jsem se zasmála. ,,Neboj se teď už jsem tady. Sice nebudu ještě chvíli tancovat, ale už mě tu máš" usmála jsem se a znovu ji objala.

Najednou na parkoviště přijel Justin svým nablýskaným autem. Vystoupil a otevřel dveře spolujezdce a z auta vystoupila nějaká holka jenom v crop topu. Justin zavřel dveře a hned ji opřel o auto a dravě políbil.

Překvapeně jsem se na něj podívala. ,,Kdo to je?" Zeptala jsem se Lucy. ,,Nová holka, chodí k nám do třídy. Jmenuje se Sofia. Justin s ní chodí" řekla Lucy a já na ní vykulila oči. ,,Cože?" Vyhrkla jsem. ,,Ano. Hned když přišla k nám do školy tak se k sobě hrozně moc měli. Nějak jsem to nepochopila. A druhý den nám Sofia řekla, že s Justinem chodí. Takže to taky nechápu" pokrčila rameny. Bylo to divný, ale docela mě to mrzelo. Na Justina jsem poslední dobou docela myslela. Když u mě byl ten pátek tak to bylo hezký. Potom přišel i sobotu, ale pak už nepřišel. Ale stejně jsem na něj myslela.

,,Je to jeho bývalá holka. Teda teď už zase není bývalá" přišla k nám Kendall a já se na ní hned zase překvapeně podívala. ,,Jak to víš?" ,,Justin mi o ní říkal. A taky znám jednu holku, která se Sofií chodila na školu" ,,Kam chodila na školu? A proč přestoupila sem?" Vyhrkla jsem a Lucy se s Kendall začaly smát.

,,Neříkej mi, že jsi do něj zabouchlá" zasmála se Kendall. ,,Ty jsi byla taky. A ne! Nejsem do něj zabouchlá. Ani náhodou. Jenom mě to prostě zajímá" pokrčila jsem rameny.

,,Už jsem se z toho dostala. Došlo mi, že s Justinem by to nemělo nikdy cenu. A hlavně potom co mi udělal, jsem se odmilovala. Docela se mi znechutil" řekla a já se na ty dva zase podívala.

Justin ji teď něco šeptal do ucha a pak ji začal dávat na krk a na tvář jemné polibky. Nevím sakra proč, ale chtěla jsem být ona.

,,Je pěkná" zašeptala jsem. ,,Mě se teda vůbec nelíbí" řekly obě dvě a pak se na sebe podívaly a zase se začaly smát. ,,K Justinovi se asi hodí" řekla jsem a potichu si povzdechla. Proč jsem teď taková? Nejsem přece do něj zamilovaná nebo jo?

 Proč jsem teď taková? Nejsem přece do něj zamilovaná nebo jo?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Love in dance✔️Where stories live. Discover now